Jump to content

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Steta za Hamiltona, fakat je jebeno vozio.

a BTW pa kak ovaj Jergovic moze bit kao toliko u toj F1 a bit tak glup. Svako malo neke nebuloze ko da je s marsa pao.

Posted

da definitivno me danas berac iznenadio

navijaci hamiltona nemojte se uvrjedit, tako ja njega od milja zovem, decko stvarno dobro vozi, i svaki dan mi je kao vozac drazi - zbog svojih vozackih vjestina naravno, koje pokazuje.

i drazi mi je zato sta ga oni pederi od sudaca za svaki kurac kaznjavaju, ko da jedva cekaju da napravi najsitniju pizdariju da bi dobija kaznu

Posted

a BTW pa kak ovaj Jergovic moze bit kao toliko u toj F1 a bit tak glup. Svako malo neke nebuloze ko da je s marsa pao.

Ja kad čujem daa se netko nekome "vozi na mjenjaču" dobijem ospice i kozice odjednom. Kak više nije glup sam sebi s tim nekim forama

Posted
oće tko komentirati ovaj okret od hamiltona?? tj potez nakon okretanja

Po meni Hamilton je to napravio refleksno u želji i mislim da bi većina napravila.

Također je pokazao još jednom da je najbolji i osobno sam vjerovao da neće odustati od pretjecanja Vetela ali ovaj je toliko prljavo-kvalitetno branio poziciju da sam se pribojavao loma prednjeg spojlera Hamiltona.

Buton je zaslužio i malo sreće nakon dva odustajanja ne njegovom krivicom i drogo mi zbog njega jer je dobar čovjek.

Meni osobno odlična utrka, nakraju pohvalan komentar Hamiltona na kraju utrke što pokazuje i njegove kvalitete osobe

Posted

svaka cast buttonu jako mi je drago sto je pobijedio, opet je dokazao da je najbolji takticar na gridu i da se odlicno snalazi na takvim uvijetima.

takoder pohvale nigeru zbog onog pretjecanja webbera i pogotovo radi komentara na kraju utrke di nije popljuvao team kao inace u navali bijesa, nego je skuzio da je i to dio utrkivanja i da je tako kad se kockas.

sto se tice okreta na stazi, cim je to napravio, rekao sam frendu da ce dobit kaznu, jel ono nije smio onak napravit, nego sacekat da svi vozaci produ.

alonso, me opet razocarao, previse greski i previse izletanja.

tko ce sad docekat spa....

Posted
Ja kad čujem daa se netko nekome "vozi na mjenjaču" dobijem ospice i kozice odjednom. Kak više nije glup sam sebi s tim nekim forama

Da su bar samo takve neke slicne stvari. Nego lik uopce ne kuzi sto se dogada :lol: Npr. Alonso ode ranije po nove gume, napravi par super krugova u odnosu na druge i ovaj ga na pol utrke proglasi pobjednikom. Onda se nakon desetak krugova sav cudi kako to sad Alonso tako "sporo" vozi, da mu nije nesto otislo na bolidu :doh: I brdo takvih nebuloza kad se sav cudi svemu i svacemu :rofl::doh:

Posted

trebalo mu je 5 krugova da skuzi tko je na zutim gumama, a tko na kisnim :lol: ... ali opet, bolji mi je on od kombinacije blazicko-novak.. od njih sam imao trenutni proljev... :D

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...