Leo Frketic Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Bok, ekipa. Zanima me jel zna netko još neki dućan koji drži Ferodo Premier osim Gregureka? Trenutno nemaju dotične pločice za moj auto (FDB1425) pa pokušavam saznat još neki dućan koji bi mi ih mogao prodat do ove subote. Ovi u Gregureku nisu sigurni da li će ih dobit do tada a kao drugu soluciju mi nude Ferodo ThermoQuiet. Neda mi se nekak istraživat sa tim pločicama jer sumnjam da su istih svojstava kao Premierke. Gruntam si da su tvrđe a ne želim opet tvrde pločice jer mi je takvih puna ona stvar. Niš ne koče i samo grizu diskove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Bonec u Središću. Oni su uvoznici kolko znam http://www.bonec.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 tokić..............379kn MPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 tokić ima najjeftinije cijene za Ferodo..projereno..već sam 3 seta uzimao.. I ThermoQuiet su još iznad Premiera, imam ih na Alfi i super su pločice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Javi se ujutro deckima u ducan: 3367-781 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Gruntam si da su tvrđe a ne želim opet tvrde pločice jer mi je takvih puna ona stvar. Niš ne koče i samo grizu diskove. a ove koje tražiš su kakti mekane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 tas autodijelovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 u bonec-u za kes mozes i popust neki nazicati .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo2.0 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Tokic! Kupovao vec kod njih iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 u TASu definitivno, i jos dobijes popust. a mogu ti ih i ja nabaviti s popustom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Frketic Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 Fala svima na hrpi odgovora! :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now