vjeko Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Mozda ce nekome bit od koristi ova info pa kopiram od kolege sa mitsu foruma Eto ako nekog zanima moja firma ima rasprodaju moto opreme (sve što imamo na lageru osim motocikala),kacige, dijelovi, dodatna oprema, ma ima svega sa 70% popusta!?!? Npr. kaciga Shark od 2200 kuna sa popustom 660 kuna Rasprodaja kreće od 26.04. pa eto ako nekom nešto treba neka naleti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 E odlično, baš trebam neke gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 di je taj eurorent ducan? ima ih vise ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 di je taj eurorent ducan? ima ih vise ili? na samoborskoj, blizina zelendvora!!:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 thnx, svratit cu.. valjda bude ostalo sto god Link to comment Share on other sites More sharing options...
animal Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Utorak popodne sam tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 ima li di na webu cjenik... tražim ali ne mogu naći Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 cisto da vam velim nema skoro vise nista. naime rasprodaja je trajala i prosli tjedan. ja onak u subotu sasvim slucajno prolazio i vidio dole hrpu motora. onak doso gore a lik mi veli da rade jos 10 minuta i da daje popuste vec danas. pa sam uzeo samo kornjacu za 100 kuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 bice jos takvih rasprodaja posto firma trune iznutra :thumbdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 meni za curu triba neka jet kaciga, pa ako bude sto, javite Link to comment Share on other sites More sharing options...
animal Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 cisto da vam velim nema skoro vise nista. naime rasprodaja je trajala i prosli tjedan. ja onak u subotu sasvim slucajno prolazio i vidio dole hrpu motora. onak doso gore a lik mi veli da rade jos 10 minuta i da daje popuste vec danas. pa sam uzeo samo kornjacu za 100 kuna A u kuricu.. a ja jos cekam da krene to u utorak.. da sam znao, zaletio bih se i ranije.. :doh::no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 bice jos takvih rasprodaja posto firma trune iznutra :thumbdown: ne propada već nećeju više držat motore biće za jedno mj dana rasprodaja i qvadova isto :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Ja trebam neku kacigu za skuter, bubrežnjak i to. Možda rukavice.. Di toga ima povoljno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 ima još kaciga nešto i jakni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Jos jedan primjer vrhunske poslovnosti eurorenta. Rasprodaja od 26.4. ali ako dodes taj dan na otvaranje salona svejedno je vec rasprodano. Makar to ionako opravdava njihovu reputaciju najgoreg zastupnika i servisera u cijeloj Hr. U toj mjeri da se ekipa za Suzukie rade jebe s uvozom iz Slo i vozi tamo na servise ko je pod garancijom, ostali idu u Mlaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Eurorent je opcenito takav supak od firme da je to za ne povjerovat. Od subarua, suzukija...you name it. Dno dna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 da, si cuo da su jednom miceku zaboravili ulje ulit u zadnji diff nakon izmjene?? za nepovijerovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 E to je Bozja kazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 i najgore je to sto eurorent nije priznao krivicu... uzas... bjezte ljudi od njih u sirokom luku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 mi smo tamo kupili jedan auto, renault prodaja nema zamjerki, ali servis nikad niti blizu vise, tikvani stavili litru i pol ulja preko maximuma!!! sreca u nesreci sto u drugom renault servisu sam na tezi nacin naucio lekciju, ali da nisam imal bi dva nova auta s probijenim semerinzima bregastih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 jer nakraju ima te rasprodaje ili? trebam dijelove za suzanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ja se vratio sad iz eurorenta imas moto čizma još cca 10tak para razbacane po podu od 1500-2000 Kn 4-5 kišnih odjela običnih kaciga je ostalo još dosta - shark , nisam gledao veličine koju su ostale .. ali ima skupljih 3-4.000 kn nešto majica 3 moto jebene jakne ali sve XXL par kombinezona 10 tak običnih nekih cipela/čizma/tenisica za motor 800tinjak kn na sve cijene -70% uglavnom skoro niš nije ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ja se vratio sad iz eurorenta kaciga je ostalo još dosta - shark , nisam gledao veličine koju su ostale .. ali ima skupljih 3-4.000 kn aj dobro da kaciga ima:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Hlače XS, čizme <38? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 nema nis maloga. sve ogromno. kacige XS ili XL ostalo mozes naci al jedva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now