Joe Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 (edited) Gdje odnesti felgu na popravak... Sestra NIJE VIDJELA rinzol i poprilicno zveknula felgu s 2jke... E sada, je li bolje mozda otici u ovlasteni, pa nek se oni igraju s njom i tom bojom koju trebaju sloziti ili ima boljih opcija od toga... Gledao sam pod dodatnom opremom, vise je nema, jedino ako se da mozda naruciti nova, samo kaj ce doci :doh: Znam za onaj popravak od 0 , pjeskarenje i plastificiranje, a sada ce trebati i krpanje + cini mi se da je lakirana, a ne plastificirana... ili sam u krivu... btw. je li kasko ukljucuje i felge?!?!? Edited May 2, 2011 by Joe
MT Polo Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 kasko ukljucuje felge i najcesce dobijes novu/nove ovisno sta je fasovalo
dcrnic Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Moj frend popravlja felge, ali za tebe duplo... jer nemaš ukusa...
killuminati Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 fino naručiš u ovlaštenom, 1600 kn ako nije poskupila.. :lol: odi negdje da ti skeniraju boju na felgi i zamiješaj pa s tim do nekog tko popravlja felge ili saznaj koji je kod boje na felgi..
Joe Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 fino naručiš u ovlaštenom, 1600 kn ako nije poskupila.. :lol: odi negdje da ti skeniraju boju na felgi i zamiješaj pa s tim do nekog tko popravlja felge ili saznaj koji je kod boje na felgi.. Boli glava.... 1600kn :doh: Mislio sam dati u ovlasteni na popravak, e sada, pitanje je da li to "oni" rade ili ce reci, nova felga... Gdje na "skeniranje" felge... ili bum gnjavio Kikija i Goxa
killuminati Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ma brijem da ti u ovlaštenom mogu ponudit samo novu felgu.. ako imaš kasko aktiviraj ga prije obnove police.. to bi možda bila najbolja solucija, ako imaš mogućnost.. ima jedan dućan s auto lakovima na Samoborskoj 46, preko puta lucijanke, rade oke, ali im je poslovnost na niskim granama..
Raptor6767 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ako imaš kasko, to ti je najbolja solucija, ako ne sudjeluješ u šteti i ako imaš pravo na još jednu štetu u kojoj ne sudjeluješ. Nekako nemam baš povjerenja da će pogoditi boju...
PUGI Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 za 1600kn ti Kruno Horvat iz Bestovja riješi sve 4 felge!! potpis i jos ti ostane za burek:thumbsup:
Joe Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Ako imaš kasko, to ti je najbolja solucija, ako ne sudjeluješ u šteti i ako imaš pravo na još jednu štetu u kojoj ne sudjeluješ. Nekako nemam baš povjerenja da će pogoditi boju... Trebao bi provjeriti s kaskom... tek je nedavno uplacen, pa ne bi htio potrositi tu stetu u kojoj ne sudjelujem na nesto ovako....
Lovrek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 pogledao sam malo threadove o popravljanju felgi i nije mi jasno, a imam zahtjevnu stranku... radi se o Mercedesu G55 AMG, htio bi dovesti felge u red (čitaj, tvorničko stanje, mislim da nemaju neka extra ošećenja)... tko je najbolji, mislim da mu 500 kn gore dolje nije bitno, samo da je posao vrhunski odradjen... trebam preporuku, zahvaljujem!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now