Alfaludak Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 kakve ja veze imam sa mostovima, cincanjem i plastifikacijom???????? JA SAM ZASERAFIO ONO STO SAM DOBIO
Davor Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 kakve ja veze imam sa mostovima, cincanjem i plastifikacijom???????? JA SAM ZASERAFIO ONO STO SAM DOBIO potvrdjujem!:thumbsup:
Pekx Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Koliko je cca plastifikacija zadnjeg i prednjeg mosta s vilicama za recimo golfa 3 gti?
13snc Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 da ti nece u Splitu zaruzinavit kao gori di je sol.. valjda je to mislia.. ja bi da felge od kamiona pjeskarit i plastificirat.. di ima to u ST okolici.. kastela? koliko je ono po felgi fer cijena??
Kevin Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ja svoje felge pjeskario i plastificirao za 25€/kom u dugom selu. (18")
Coupe VD Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 da ti nece u Splitu zaruzinavit kao gori di je sol.. valjda je to mislia.. Je, na to san mislia...samo san pisa s nekog mobitela pa nisan ni skuzia da je ti mrlakis napisa prije po godine.
Mirac Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ja sad na proljece imam posla s tim na kecu i rekao sam da nema jebene sanse... skinut dole, posmirglat, zastitit i u crno pofarbat... amen...
Raptor6767 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ja sad na proljece imam posla s tim na kecu i rekao sam da nema jebene sanse... skinut dole, posmirglat, zastitit i u crno pofarbat... amen... Umjesto da napraviš posao na autu kojeg restauriraš, ti fušariš. Fuj.
Mirac Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Umjesto da napraviš posao na autu kojeg restauriraš, ti fušariš. Fuj. vidio sam kako izgleda plastificirano i pofarbano... nema nista loseg u farbanju kada se zastiti pravilno + kaj se auto radi za voznju, a ne za stajling i slikanje na stupnoj dizalici :lol::lol::lol: 99 posto foruma nema plastifikaciju i gle cuda svi se voze:lol:, a te novce cu radije dati za kocnice i gume koliko bi me ispala plastifikacija cijelog podvozja:lol::lol::lol:
Mirac Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 pico, samo ti prcaj... na kraju krajeva, s kim si takav si
Mattas Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 vidio sam kako izgleda plastificirano i pofarbano... nema nista loseg u farbanju kada se zastiti pravilno + kaj se auto radi za voznju, a ne za stajling i slikanje na stupnoj dizalici :lol::lol::lol: 99 posto foruma nema plastifikaciju i gle cuda svi se voze:lol:, a te novce cu radije dati za kocnice i gume koliko bi me ispala plastifikacija cijelog podvozja:lol::lol::lol: Bez brige, dobro čišćenje, temeljna pa boja nije puno lošije od plastifikacija:thumbsup:
igor-tdi Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Umjesto da napraviš posao na autu kojeg restauriraš, ti fušariš. Fuj. kad je od njega bilo pošteni uradak
Pekx Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) 99 posto foruma nema plastifikaciju i gle cuda svi se voze:lol:, a te novce cu radije dati za kocnice i gume koliko bi me ispala plastifikacija cijelog podvozja:lol::lol::lol: Kaze mi lama da je 200tinjak kn plastifikacija, prednji, zadnji most i vilice. Znaci toliko ce te ispast ti sprejevi, boja, priprema,... Po meni se vise isplati plastificirati, pa sam miran. Za vilice je placeno 60kn, mislim smijesne cifre. A pjeskarenje si rekao da tak i tak imas rijeseno. Znaci da idem jos i balans stangu, nosace motora, celjusti, poluosovine i neke sitnice, nece me ispasti preko 100E kako god da okrenes. Edited February 29, 2012 by Pekx
Mirac Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Kaze mi lama da je 200tinjak kn plastifikacija, prednji, zadnji most i vilice.. co to je...??? ako je tako, onda je ok cijena... pisalo se malo drugacije na mk1 forumu... kad je od njega bilo pošteni uradak sad bi ti rekao, ali radije sutim:P:P:P:lol:
TheBIG Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Mila majko da će zaruzinavit trapovi ....trapovi su od par mm željeza to nemože isturnit nikako ....jedino nije ugodno oku nakon kad je u onoj predivnoj boji .... cinčajete i plastificirajte sve osim onoga šta je bitno , a kad budete tribali minjat neke stvari popucat će sve glave vidi koje to drže
Mirac Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Mila majko da će zaruzinavit trapovi ....trapovi su od par mm željeza to nemože isturnit nikako ....jedino nije ugodno oku nakon kad je u onoj predivnoj boji .... cinčajete i plastificirajte sve osim onoga šta je bitno , a kad budete tribali minjat neke stvari popucat će sve glave vidi koje to drže ovo mi se cini nekako logicno za plastifikaciju... 2-3 puta nek se stavlja ili skida seraf trebala bi popucati plastika...
Pekx Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Pa zato skidam cijeli ovjes i stavljam novo, a kad vec stavljam, zasto nebi uredio sve kako spada?
Boxer Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Pjeskarenje, epoxy temelj i epoxy završna, malo omekšivača metnut i nema boga da zahrđa. Plastifikacija kad se jednom ošteti dalje otpada sama, pogotovo ako je grubo pjeskareno
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now