Mario_S3 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Krepao mi akumulator, samo se ispraznio u 2 dana stajanja i nisam ga mogao upalit, kresnuo ga preko A4, odvezao se 20min, stao, uspio upalit, ugasio, probao upalit i neće - dakle mrtav. Ima 3 godine. Treba mi 70Ah, može i 60, gdje da odem kupit i koju marku, koji su kvalitetni a opet ne preskupi ? Ovo kaj sam imao je Moll Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 topla top Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Banner kod Debelog Renea.... Uzmi što veći koji ti stane tam pod šajbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Kolko ih Bingula ima, cijelu ergelu http://www.autoservis-bingula.hr/index.php/Akumulatori/topla.html Moj aku trenutno ima 70Ah i 19kila, ja bi stavio neki manji, A4 ima 60Ah pa brijem da mi je to dosta ? Jedino kaj on ima mehanički servo a ja električki pa možda zbog toga ima manji. Al fakat ne znam zašto su stavili na S3 takvo čudo ogromno, ko da ima vebasto ili neš slično pa da mu treba tak neš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Banner kod Debelog Renea.... Uzmi što veći koji ti stane tam pod šajbu Meni nije pod šajbom neg kraj motora Zašto veći, pa nemam ništa od opreme što bi moglo popit puno struje, ne znam ni šta će im ovaj od 70Ah, za koji k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 prvo otkrij što vuce struju ,pa onda dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 meni se bosch pokazao najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Kaj nemas ti onaj od rimca pokusni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 i meni se bosch najbolji pokazao s4 serija, s5 je samo jos bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 iz prve ruke, metro, bosch s4, imaju uvijek najpovoljnije, pogledaj na webu.. akumulator je super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Uzmi Munju, hrvatski proizvod najjeftiniji a dobar. Nisam čuo da se itko žali a dosta ljudi koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 običnu toplu, vrhunski akomulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Banner Unibull 69Ah - 592kn s popustom i PDVom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 To! Banner majka! Ali Mario ti si prvo pogledaj koliko mA troši auto kad stoji (sa ugašenim motorom, naravno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 običnu toplu, vrhunski akomulator moš mislit, sranje kakvog nema, svi mi krepali nakon 2-3 god. banner je svjecki naspram tople Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 moš mislit, sranje kakvog nema, svi mi krepali nakon 2-3 god. banner je svjecki naspram tople Kolko to vama traju akumulatori inace da je 2-3 godine lose?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Kolko to vama traju akumulatori inace da je 2-3 godine lose?! Topla nije loš akumulator. Moja definicija dobrog akumulatora je aku koji radi uredno 3-4 god s obzirom na potrošače u današnjim autima. Naravno, ako je auto ispravan, a ne da ima problema sa strujom. Banner 100Ah u Audiju 100 2.5TDI - 6 god & counting Varta u Combu OEM - 7 god Tudor u Cliu OEM - +3god (a auto se i nastajao ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 topla top = 3god garancije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 A Varta ? Imam dobar popust u firmi koja ga drži Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Kolko to vama traju akumulatori inace da je 2-3 godine lose?! pa u bravu ti je 3 godine sto ja znam, a sigurno nije bio novi kada sam kupio auto starom na golfu je trajao 12 godina. Očekujem da traje barem 5-7 godina, a sve preko toga je lutrija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 Upravo sam uspio upaliti auto bez ikakvog problema a jučer nisam mogao nakon drugog uzastopnog paljenja, WTF ??? Nisam ga punio u međuvremenu niti ništa slično, cijelu noć je stajao u garaži Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Topla nije loš akumulator. Moja definicija dobrog akumulatora je aku koji radi uredno 3-4 god s obzirom na potrošače u današnjim autima. Naravno, ako je auto ispravan, a ne da ima problema sa strujom. Banner 100Ah u Audiju 100 2.5TDI - 6 god & counting Varta u Combu OEM - 7 god Tudor u Cliu OEM - +3god (a auto se i nastajao ) Eto vidiš da u nečemu imaš sreće ipak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spex Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Možda ti ga je netko zamijenio pod okriljem noći Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Kolko ih Bingula ima, cijelu ergelu http://www.autoservis-bingula.hr/index.php/Akumulatori/topla.html Moj aku trenutno ima 70Ah i 19kila, ja bi stavio neki manji, A4 ima 60Ah pa brijem da mi je to dosta ? Jedino kaj on ima mehanički servo a ja električki pa možda zbog toga ima manji. Al fakat ne znam zašto su stavili na S3 takvo čudo ogromno, ko da ima vebasto ili neš slično pa da mu treba tak neš. Stavi slobodno od 60 Ah. Imao sam dobrih iskustava sa Topla,Banner,Ciak akumulatorima. Meni moj isto krepa nedavno prije nego sam krenuo na put,isto od Molla, bio je od 93 Ah,a stavio sam skoro novi akumulator od Boscha kojeg sam imao doma od 74 Ah, pali i radi ko singerica na mom autu. Vergla motor bez problema kao veliki akumulator.. To oni vise ampera stave jer su danasnja auta pune elektronike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 Da istina, to je u slučaju da imaš vebasto, grijanje siceva i ko zna šta slično šta puno struje vuče. Al ja nemam niš od toga, uzet ću 60 Ah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now