Jump to content

Centar za njegu vozila Auto partes&Svig

Recommended Posts

Dragi naši,

Povodom naše 1.godišnjice (da,da već je toliko prošlo) rada prije svega zahvaljujemo se na ukazanome povjerenju. Da ne ostanemo samo na običnom „hvala“ od 04 – 30/06/2012 pripremili smo za Vas i akcije u našemu centru za njegu vozila:

1) Kompletno pranje osobno vozilo 49,99kn (umjesto 80,00kn); SUV/monovolumen 64,99kn (umjesto 100,00kn);

2) Zaštita voskom osobno vozilo 100,00kn (umjesto 200,00kn); SUV/monovolumen 125,00kn (umjesto 250,00kn);

3) Quik detailing osobno vozilo 349,00kn (vanjsko pranje vozila + čišćenje laka glinom + osvježavanje laka sa Meguiars Ultra finishing polish pastom + zaštita voskom); SUV/monovolumen 399,00kn

4) Dubinsko kemijsko čišćenje + vanjsko pranje vozila + čišćenje laka glinom + zaštita voskom osobno vozilo 499,00kn; SUV/monovolumen 599,00kn

Svoje termine možete rezervitati direktno u našemu centru u Bulvanovoj 7, na tefon +385 1 230 17 20, e-mail prodaja@partes.hr ili na Facebook Auto Partes.

P.S. Na akcijske usluge se ne obračanavaju postojeći popusti!!!

• 3 weeks later...
  • Replies 462
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

i, kakvi su dojmovi :)

Ne sviđaju mi se umeci od drva unutra ali sve ostalo brutala

Unutrašnjost i kvaliteta obrade savršena,boja isto perverzija ,nešto između plave i crne zavisi o suncu

Potrošnja 12.4 mu pisalo na kompu ,šokirao sam se kada sam to vidjeo a auto 560 ks

Ne sviđaju mi se umeci od drva unutra ali sve ostalo brutala

Unutrašnjost i kvaliteta obrade savršena,boja isto perverzija ,nešto između plave i crne zavisi o suncu

Potrošnja 12.4 mu pisalo na kompu ,šokirao sam se kada sam to vidjeo a auto 560 ks

Popljuvao sam ga za tu lamperiju cim je dofurao auto:)

Auto ne smijes stiskat prve 4000 km,a taj auto mu je za vanjske relacije...vjerojatno je zato tak niska potrosnja

Boja je carbonschwarz...ko i na mojoj kramici

može netko preporučiti kemikaliju ili što već i način primjene iste za čišćenje stropa u kabini? znam da se ne smije vodom jer bi se odljepio, a ne daje mi se 500 kn za kemijsko, ako to mogu sam

E zaboravio sam te pitati danas. Kako skinuti smolu s auta? Bilo je već priča o tome, ali naravno ne mogu ništa naći na forumu

ivasol poprskaj pa nakon 2 minute prebriši, ako ne skine ponavljaj, ali nikako nemoj jako upirat krpom

Čim se skine dobro operi jer ako ostane nagrizat će lak

Dragi naši,

Službeno proglašavamo mjesec srpanj ljeta Gospodnjega 2012. mjesecom strojnoga poliranja i dubinskog kemijskog čišćenja. U to ime -50% na dubinsko kemijsko čišćenje i strojna poliranja.

Za one kojima je vruće i ne da im se računati ovako to izgleda u HR kunicama:

- Dubinsko kemijsko čišćenje 225,00kn (umjesto 450,00kn) – osobna vozila

- Dubinsko kemijsko čišćenje 275,00kn (umjesto 550,00kn) – SUV/ monovolumen

- Strojno jednoslojno poliranje 375,00kn (umjesto 750,00kn) – osobna vozila

- Strojno jednoslojno poliranje 475,00kn (umjesto 950,00kn) – SUV/ monovolumen

- Strojno dvoslojno poliranje 750,00kn (umjesto 1.500,00kn) – osobna vozila

- Strojno dvoslojno poliranje 950,00kn (umjesto 1.900,00kn) SUV/ monovolumen

Termine mozete dogovoriti putam facebooka, telefonski 01/23 01 720, mailom; info@partes.hr ili direktno u nasemu centru za njegu vozila u Bulvanovoj 7 /Zagreb, Ravnice).

Vas Auto Partes

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...