FilipS3 Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Ja bi bmwa na kemijsko komplet... A vosak mi netreba jer ide na lakiranje.... Kakva je ponuda onda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 kak vam je guzva sad, imas sutra slobodno ujutro? oko 9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 kako ćete prat podvozje? nisam vidio da imate grabu/dizalicu? ili sam ćorav možda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Ne znam kako će prati ali imaš sprava koje se uvuku ispod auta i tako peru podvozje Kao ovo recimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Ja bi bmwa na kemijsko komplet... A vosak mi netreba jer ide na lakiranje.... Kakva je ponuda onda? onda ti je 450 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Ne znam kako će prati ali imaš sprava koje se uvuku ispod auta i tako peru podvozje Kao ovo recimo :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 jebena stvarčica! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) Navratio danas do Partesa na kompletno pranje skupa da podnim pranjem i voskanjem. Meguiar's Gold Class Wax. Odradili dečki odličan posao kao i uvijek do sad. :thumbsup: Žao mi je samo da nisam gledao kako i sa čime rade podno pranje i koliko je jak mlaz vode. Edited February 23, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 pa nije ti valjda ustupio i garažu za voskanje? ajooooooj Sašaaaaa mogu ja nekad garažu posudit? btw Rene bolji mi crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited) Full service, nema šta. :thumbsup: I meni je crni lijepši, još da je M (optika).... Edited February 23, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Full service, nema šta. :thumbsup: I meni je crni lijepšu, još da je M (optika).... bio mi nedavno rođendan al primam poklone i dalje :lol: :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 bio kod sviga u petak, kemijsko + pranje motora + podno pranje.... jednom rijecu: PREZADOVOLJAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 27, 2012 Author Share Posted February 27, 2012 bio kod sviga u petak, kemijsko + pranje motora + podno pranje.... jednom rijecu: PREZADOVOLJAN :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 bio kod sviga u petak, kemijsko + pranje motora + podno pranje.... jednom rijecu: PREZADOVOLJAN zaboravio sam ti fakturu dofurati za spajanje na komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 I meni danas fino oprali auto :thumbsup: Još sam ga ja prešao quik detailerom i sad je ko nov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 jesi si super sada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Jako :cheer: Konačno je čist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Bas me zanima sta ce Svig rec kad vidi VOZILO koje cu mu danas dovesti Mislim da je najbolje da on sam to prokomentira LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 28, 2012 Author Share Posted February 28, 2012 Bas me zanima sta ce Svig rec kad vidi VOZILO koje cu mu danas dovesti Mislim da je najbolje da on sam to prokomentira LOL Vjeruj mi više me ništa ne može iznenaditi :dance3vs1::dance3vs1::dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 moze, kad ti ja dopeljam mjesalicu na pranje i velim daj je ispoliraj i navoskaj :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Vjeruj mi više me ništa ne može iznenaditi :dance3vs1::dance3vs1::dance3vs1: CARE puko je lajtung od prednje kocnice jucer! Nadam se da cu to danas rijesiti i dovozim ti BEŠTIJU (ne mogu takvog dovest u ovlasteni servis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 CARE puko je lajtung od prednje kocnice jucer! Nadam se da cu to danas rijesiti i dovozim ti BEŠTIJU (ne mogu takvog dovest u ovlasteni servis) Može !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Jel radite ovako nešto? komplet restaruracija koze sa farbanjem, CUDO CUDO sta se moze napravit od unutrašnjosti... http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=129830&highlight=recondition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 Za sada to ne radimo ali se nadam da cemo to poceti radit uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 kaj je sa timovima, ja bi se pridružio nekome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now