Dario Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Jeben je cyber clean. Danas sam cijeli dan čistio s njim sve moguće površine 100% stojis iza izjave ? ,pazi znam di zivis :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 A gle meni je jeben, ne znam kak je drugima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 a sutra cu ic uzet ides s menom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Može, kavi kad budeš išao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 (edited) što bi bio bolji izbor? Meguiars Carpet and Interior Cleaner ili 3.78L Meguiars ALL PURPOSE CLEANER tu me ovaj dio najvise zanima"dok će jedinstveni spoj omekšivača poboljšati izgled i dojam tepiha, presvlaka" ovaj prvi mi pase vise jer je mal a za ovaj drugi bi trazio nekog da uzme samnom popola ali ak ovaj prvi ne daje takav efekt ciscenja onda moram drugi sredine sjedala su mi plava(golf 5) i nije prljavo nista jako, nego se malo sam "uglancalo" prasine u te plave sredine pa ne izgledaju vise onako svjeze sonax extreme cistac srebrna doza nije dobro, za usproedbu, znaci treba mi bolje od toga? Edited February 20, 2012 by mariotdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Nista...vec ja vidim da cu morati za 2 mjeseca kad budem isao u Zg morati svratiti do Vas po jos preparata za aute...imate bas zanimljivih stvarcica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Jeben je cyber clean. Danas sam cijeli dan čistio s njim sve moguće površine Baš sam to mislio napisati, treba ti cijeli dan da očistiš auto :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 što bi bio bolji izbor? Meguiars Carpet and Interior Cleaner ili 3.78L Meguiars ALL PURPOSE CLEANER tu me ovaj dio najvise zanima"dok će jedinstveni spoj omekšivača poboljšati izgled i dojam tepiha, presvlaka" ovaj prvi mi pase vise jer je mal a za ovaj drugi bi trazio nekog da uzme samnom popola ali ak ovaj prvi ne daje takav efekt ciscenja onda moram drugi sredine sjedala su mi plava(golf 5) i nije prljavo nista jako, nego se malo sam "uglancalo" prasine u te plave sredine pa ne izgledaju vise onako svjeze sonax extreme cistac srebrna doza nije dobro, za usproedbu, znaci treba mi bolje od toga? Ovaj mali ti vrhunski čisti sve,ako nemaš puno za čistiti onda ti je ovaj mali dovoljan. Ako gledaš financijski veliki ti se više isplati jer ti se razrjeđuje 1:10 za platno a možeš ga koristiti za apsolutno sve kaj se tiče čišćenja,od motora,felgi,skodanje mušica,predpranje ..... Samo radiš različite omjere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spikeman Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Danas je moj stari bio na tretmanu kod Saše (dubinsko kemijsko + voskanje) i izuzetno je zadovoljan kompletnom uslugom, mogu samo reći da je auto bio solidno prljav ali decki su napravili odličan posao tak da auto zgleda kao da je dosao iz salona. tak da sve preporuke za Sviga :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 Danas je moj stari bio na tretmanu kod Saše (dubinsko kemijsko + voskanje) i izuzetno je zadovoljan kompletnom uslugom, mogu samo reći da je auto bio solidno prljav ali decki su napravili odličan posao tak da auto zgleda kao da je dosao iz salona. tak da sve preporuke za Sviga :thumbsup: :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 ja idem u petak kod Sviga, javim dojmove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 2.Challenge detailing - 17/03/2012 Krece kvalifikacijska runda za izazov proslogodisnje pobjednicke ekipe. Pobjednicka momcad uz cast izazova proslogodisnjih pobjednika 1. Challenga osvajaja i Auto partes poklon bon u vrijednosti 1.000kn, a poraženima darujemo Auto partes poklon bon od 500kn. Ekipa se sastoji od 3 člana, prijave krecu od sada!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Dragi nasi auto-entuzijasti, Snizili smo preko 40 artikala!!! http://www.partes.hr/index.php. Uzivajte i dalje u detailingu svojih limenih ljubimaca, a mi cemo se truditi imati sto vise ovakvih objava:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Koliko para za poliranje crnog golfa V i da nema poslije holograma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Pisalo je negdje na prvoj stranici da ćeš napraviti popis proizvoda i za što služe, pa bi volio to kad uhvatiš vremena. Konkretno, tek sam počeo, i imam uglavnom proizvode od Sonaxa. Ovaj: E sad, pošto sam pri kraju s tom bočicom ( prošli vikend sva tri auta navoskao i umro pritom jer sve radim ručno), probao bi i Meguiars proizvode, pa da vidim šta mi je bolje. I Da saznam dal sve to skupa radim kak spada. Ovaj vosak sam dosad razmazivao vatom , pričekao par minuta da se osušio i onda utrljao kružnim pokretima Sonax mikrofibra krpom... Efekt mi je skroz ok, ali bi probao dal Meguiars može bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 (edited) Koliko para za poliranje crnog golfa V i da nema poslije holograma? To bi ti bilo 1500 kn Edited March 15, 2012 by Svig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Pisalo je negdje na prvoj stranici da ćeš napraviti popis proizvoda i za što služe, pa bi volio to kad uhvatiš vremena. Konkretno, tek sam počeo, i imam uglavnom proizvode od Sonaxa. Ovaj: E sad, pošto sam pri kraju s tom bočicom ( prošli vikend sva tri auta navoskao i umro pritom jer sve radim ručno), probao bi i Meguiars proizvode, pa da vidim šta mi je bolje. I Da saznam dal sve to skupa radim kak spada. Ovaj vosak sam dosad razmazivao vatom , pričekao par minuta da se osušio i onda utrljao kružnim pokretima Sonax mikrofibra krpom... Efekt mi je skroz ok, ali bi probao dal Meguiars može bolje Dođi do nas pa ti ja sve pokažem i objasnim:thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Samo reci kadš imat vremena, ja sam pun pitanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Samo reci kadš imat vremena, ja sam pun pitanja Dođi u subotu ak ti paše pa ti sve pokažem kaj te interesira Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Samo reci kadš imat vremena, ja sam pun pitanja pun pitanja i zmija u dzepu :sweatdrop::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Dođi u subotu ak ti paše pa ti sve pokažem kaj te interesira Dođem iduću subotu, ove subote imam promociju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Friška roba !!!! Wool cuting pad 20,3 cm- 199 kn Light cutting pad 17.8 cm - 210 kn Spužva za poliranje (gruba,srednja,fina) pak 2 kom,10.16 cm- 140 kn Spužva za poliranje (gruba,smeđa) 15 cm- 155 kn DA microfiber cutting disc 2 kom ,14 cm - 285 kn Da microfiber finishing disc 2 kom , 14 cm -285 kn Professional masking tape 18 mm - 35 kn M 105 ultra cut compound 236 ml-150 kn M 205 ultra finishing polish 236 ml- 150 kn Da microfiber correction compound 473 ml- 230kn Da microfiber finishing wax 473 ml - 120 kn Syntehetic sealant 21 tekući 473 ml- 240 kn Syntehetic sealant 21 tekući 1.89 L -499 kn Synthetic spray detailer 473 ml -130 kn Synthetic spray detailer 3.89 L - 370 kn Hi tech yellow wax 26 tekući -160 kn M 101 Foam cut compound 1 L -355 kn M 95 Speed cut copound 1 L - 230 kn M 95 Speed cut copound 3.89 L - 690 kn M 40 Vinyl & rubber cleaner/conditioner 473 ml - 125 kn M 34 Final inspection 3.89 L - 320 kn M 82 Velocity Hight gloss polish 3.89 L - 635 kn M 81 Velocity mold copmound 3.89 L - 635 kn Gold class wax tekući 177 ml -65 kn Ultimate compound 300 ml - 79 kn Color x , 473 ml -125 kn Plast x ,188 ml -49 kn Ultimate wipe detailing cloth - 55 kn Carpet & Upholstery cleaner,pjena ,539 g -59 kn Ultimate quik wax 177 ml -49 kn Glass cleaner 710 ml - 69 kn Glass cleaner pjena 538 g - 69 kn Microfiber wash mitt - 115 kn Ultimate wash &wax 473 ml - 65 kn Gold class wash&wax kit (vosak,šampon) - 220 kn Hot rims brake dust barrier ,pjena 255 g -145 kn Hot shine tire gel,aplikator- 145 kn Hot shine tire gel 473 ml -115 kn Endurance tire gel 177 ml -45 kn All metal polish 118 ml- 55 kn Wheel face brush - 200 kn Polishing compound 473 ml - 85 kn Polishing compound paste 325 g- 85 kn Rubbing compound paste 250 g - 85 kn Natural shine wipes 25 kom- 85 kn Suprime shine wipes 25 kom- 85 kn Gold class rich leather cleaner&conditioner wipes- 85 kn Headlight restoration kit(sanding pad&finishing disc,easy buff pad,plast x,headlight protectant,microfiber towel) -399 kn Clay bar, 150g - 335 kn Smooth surface clay kiz (quik detailer,clay 160g,ultimate quik wax,micrifiber towel) -299 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 23, 2012 Author Share Posted March 23, 2012 Meguiars.hr u suradnji s auto kućom Kržak radi demonstraciju i maloprodaju na Bjelovarskom proljetnom sajmu,dođite i osvježite svoju zalihu auto kozmetike. Sajam traje od danas do 25.03.2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Pokupio maloprije auto sa strojnog poliranja (Meguiars DA Microfiber correction kitom).. Prezadovoljan sam napravljenim poslom :thumbsup: Šteta što slike ne mogu docarati ni priblizno stvarno stanje... :closedeyes: Sasa hvala jos jednom na obavljenom poslu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Auto ti izgleda opako! :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now