Jump to content

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.034

Imaš neki popust, pitaj Sviga, jbg košta ali je jebena ;)

kako hauba na kraju izgleda npr. gdje su rupe od kamenčića? dal ostane bijelo od paste?

hauba je jako kratka pa nije ni imala udubljenja od kamenčića, malo po braniku :thumbsup: ali to je normalno da ostane paste, skine se pasta pranjem i to je to

Koliko je love ta meguiarsova polirka? Ja sam gledao makitine polirke za koje sam cuo da su ok, pa kad sam vidio da su cca 300E, odustao sam. :lol:

Cijena ti je u rangu sa makitom samo što sa ovom da sjebeš lak se moraš jako potruditi. Stvarno je idiot proof, a mi smo imali sreće pa uboli polirku sa svim potrebnim dijelovima i pastom i voskom za smiješne novce :D

http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.034

Imaš neki popust, pitaj Sviga, jbg košta ali je jebena ;)

hauba je jako kratka pa nije ni imala udubljenja od kamenčića, malo po braniku :thumbsup: ali to je normalno da ostane paste, skine se pasta pranjem i to je to

meni je dosta ispikana hauba, pa bi to bilo dosta bijelo.. morat ću probat najprije veće točkice popunit sa bojom malo, da što manje bude bijelo poslije poliranja..

I za kolko poliranja su dovoljni ti proizvodi što ste sad koristili?

Edited by Luky

Dragi naši motoristi,Posjetite nas od 27 - 29/04/2012 na Motorističkom sajmu na Zagrebačkom velesajmu. Ako ste se pitali kako da ocistite i zastite svoj motor mi imamo rješenje. Rado ćemo Vam sve pokazati o detailingu motora.

Potražite crni Meguiars šator i pitajte....

51jVw6L761L._SL500_AA300_.jpg

pa nije baš da moš nekoliko auta... može ovisiti i o samoj glini kakve je kvalitete, no da ćeš napraviti nekoliko auta sa jednim komadom - no way. možda i možeš onako površno, ali detaljno ne.

dovoljno ti je 50g za kompakta

Pa sa 50 grama možeš bar 5-6 puta auto preći detaljno. Pogotovo sa ovom meguiars-ovom. Ja još uvijek imam doma 50g gline s kojom sam prešao svoj auto 3 puta, i još jedno 2-3 auta i glina je ko nova. Glina nije za jednokratnu upotrebu

možda Meguiars je neka uber kvalitetna pa možeš

ovako je moja izgledala nakon odrađenog auta, to je bilo 100g, podijeljeno u 2 komada, 50g se totalno raspalo nakon 70% auta, a ostatak je ova bolja grudica...

detailing4.jpg

Edited by Gabre

Sa 50g možeš auto odraditi bar 5-6 puta,kako god da je zmazan,to govorim za Meguiarsovu glinu koja je prilično kvalitetna.

Ova kineska sranja s e bay-a nakon 3 korištenja se raspada i možeš ju bacit

možda Meguiars je neka uber kvalitetna pa možeš

ovako je moja izgledala nakon odrađenog auta, to je bilo 100g, podijeljeno u 2 komada, 50g se totalno raspalo nakon 70% auta, a ostatak je ova bolja grudica...

Isuse bože pa ova se dezintegrirala. Ona mora biti ko nova kad je presložiš. Ovo je neko smeće

Treba stalno podmazivat, to je najbitnije, ja napravio 2 auta detaljno koji su bili fest usrani i imam jos sigurno za 5-6 puta na nekom normalnom laku ;) ova glina ili je na suho radila ili fkt taj turtle nema veze a mozgom

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...