Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma kako sam ga dobio takoi sam probao s njim pobrisat auto i nista, sve razmazuje kao da je mastan , onda sam ga oprao obicnim samponom i opet isao sljedeci put brisat i drek :) nikako ne skuplja vodu... bio je meguriars towel wather magnet... ah nemam pojma, stoji u autu ne koristim :)

• 1 month later...
  • Replies 938
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Došlo nam je par novih artikala: 26# vosak -188 kn

NXT speed detailer 109 kn

Clear plastic polish 105 kn

Clear plastic cleaner 105 kn

Clear plastic detailer 105 kn

Vosak 21 - 240kn

Cut polish cream 86 - 454 kn

Quik wheel detailer - 87 kn

All surface interior brush - 124 kn

Heavy duty vinyl cleaner 39 - 135 kn

Posted

A kad dođe ova za koju ti pitaš, onda ću nju probat baš da usporedim... :cheer:

usporedio ja....bolja je NXT....

jedino kaj ona mirši po cimetu... :D

već se vidim u shoppingu...svaka čast na potezu...bilo je već i vrijeme da netko to napravi...nadam se da će biti i drugih proizvođača u ponudi u dogledno vrijeme...thumbs up!!!

Posted

Da i ja nešto napišem :)

Kupio sam Meguiars Endurance Tyre Gel i to je najbolja stvar za gume koju sam probao, a stvarno sam svašta isprobao. Drži na gumi bez problema tjedan dana, a i više. Gume mi izgledaju novije nego što su bile kad sam ih kupio :D

0000679_300.jpg

Posted

Molim te mi reci koji vosak su koristili kad sam onda bio na pranju i koja je cijena.

Prejeben je. 3 puta pala kisa,apsolutno nista na autu nema. Kao da sam ga malocas oprao.

Posted

To je bio Last touch, to je quik detailer ali njega imamo samo u velikim pakiranjima

Imamo tako nešto i u malom pakiranju Quik detailer 87 kn

Posted (edited)

Ako koristim kantu itd.. Stavlja se u kantu sa vodom pa se nanosi spuzvom ili se posprica direktno ?

Da se nadovezem na Cybera- Jedan od najboljih stvari je taj gel. Koristim inace Armor All onaj gel,ali mislim da cu sljedece ovaj uzet,jer je odlican.

Puno manje sprica,a puno dulje drzi.

Edited by drahic
  • 2 weeks later...
Posted

Samo da kazem da vise nikad necu dolazit u ovu trgovinu... al ne zato jer zamjeram nesto, cak mi je ekipa i demonstrirala kako upotrebljavat neke proizvode, nego zato jer se ne znam kontrolirat pa sam htio sve kupit... :thumbsup:

predobra kozmetika, ne znam jel ima sto bolje :thumbsup:

Posted
To je bio Last touch, to je quik detailer ali njega imamo samo u velikim pakiranjima

Imamo tako nešto i u malom pakiranju Quik detailer 87 kn

jel to ko onaj wax as you dry thing? jer ak je onda bi su uzeo ovo :thumbsup:

Posted

Ja sam spuco već kantu last toucha u zadnjih godinu dana, to i APC su must have kod svakog pranja....i dobra rukavica i ručnik za brisanje i skupljanje vode....to se svakome isplati uzeti...last touch se koristi za sve, ali sve, razrijedi se s vodom u omjeru 50% i to je to...megane bolji je puno od wax as you dry....

Posted

Ovim putem Vas obavještavamo da će se dana 24.09.2011 sa početkom u 10h održati „Prva klinika za auto entuzijaste“. U sklopu klinike isporobati ćemo većinu naših proizvoda za njegu vozila. Naravno, svi sudionici će postati aktivni i testirati proizvode. Željeli bismo istaknuti da na klinici radimo isključivo s proizvodima namjenjenim entuzijastima i onima koji se tako osjećaju. Broj sudionika je ograničen na 30 osoba! Prijaviti se možete putem email-a na info@partes.hr

Veselimo se Vašem dolasku!!!!:thumbup:

Posted
jel isto proizvodac meguiars?

u svakom slucaju vidi mi cijenu za ovaj gore , ne zuri mi se ,nekl bude i za mjesec dana u redu je.

@petar -ocu :wub:

mexxic imam ti ja ovu pastu, ako oces probat, kupljeno u UK na ED30X :naughty:

pere je polira jednom pitaj ga jel valja ista :cice:

p.s. kako se auti mogu dovesti do savrsenstva kad su svi ovi preparati na broju i pri ruci...odlican posao ekipa :thumbsup:

Posted
Hahaha imam istih problema, moram doći sa točnom svotom novaca jer inače poludim ko ženske u trgovini cipela :lol:

same here :doh::frusty::drink:

UZAS!

Posted (edited)
Ovim putem Vas obavještavamo da će se dana 24.09.2011 sa početkom u 10h održati „Prva klinika za auto entuzijaste“. U sklopu klinike isporobati ćemo većinu naših proizvoda za njegu vozila. Naravno, svi sudionici će postati aktivni i testirati proizvode. Željeli bismo istaknuti da na klinici radimo isključivo s proizvodima namjenjenim entuzijastima i onima koji se tako osjećaju. Broj sudionika je ograničen na 30 osoba! Prijaviti se možete putem email-a na info@partes.hr

Veselimo se Vašem dolasku!!!!:thumbup:

jel se moze donirati auto u svrhe promocije pa nek se vjezbaju na njemu :D

dajte mi recite iskustva za ovo odrzavanje unutra , za ciscenje i poliranje, ovo za poliranje jel ostavi masno ili bude suho dobro ...

Edited by Aureus
Posted
jel se moze donirati auto u svrhe promocije pa nek se vjezbaju na njemu :D

dajte mi recite iskustva za ovo odrzavanje unutra , za ciscenje i poliranje, ovo za poliranje jel ostavi masno ili bude suho dobro ...

Dođi na kliniku i sve čemo ti objasniti,tj. moći ćeš i sam probati proizvode koji te zanimaju. Ako se dobro prebriše nema nikakvih masnih tragova ....

Posted

24.09.2011 sa početkom u 10h održati „Prva klinika za auto entuzijaste“. U sklopu radionice pokazat ćemo primjenu proizvoda na automobilima. Naravno, svi sudionici će imati priliku i testirati proizvode. Biti će tu i korisnih savjeta i trikova, a da ne ostanemo gladni pobrinut će se roštilj majstori. Broj sudionika je ograničen na 30 osoba! Prijaviti se možete putem email-a na info@partes.hr

Posted

ja bi prijatelju rado dosao ali 280 km imam do zg :) tako da se manje vise nemogu provozati do vas ... to jeste mogu ali puno je veci trosak nego da narucim pa mi postom posaaljete ;)

Posted

Svig jel mi mozes poslat na PM cijene za tekucine za skidanje musica i tekucinu za pranje felgi! Ne zanimaju me vec razrijedjene stvari vec iskljucivo koncentrati, naravno ako imas u ponudi! Imao sam davno prije od Mafre, ali kod njih sam mogao kupiti jedino pakiranja u kanisterima od 25 litara!!! To da sad kupujem mislim da bih trebao iskesirati 1500 kn a potrosit cu za 2 godine!!! Molim te ako imas kakva manja pakiranja pa mi ponudi! Hvala unaprijed!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...