Musil Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 ma kako sam ga dobio takoi sam probao s njim pobrisat auto i nista, sve razmazuje kao da je mastan , onda sam ga oprao obicnim samponom i opet isao sljedeci put brisat i drek nikako ne skuplja vodu... bio je meguriars towel wather magnet... ah nemam pojma, stoji u autu ne koristim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Došlo nam je par novih artikala: 26# vosak -188 kn NXT speed detailer 109 kn Clear plastic polish 105 kn Clear plastic cleaner 105 kn Clear plastic detailer 105 kn Vosak 21 - 240kn Cut polish cream 86 - 454 kn Quik wheel detailer - 87 kn All surface interior brush - 124 kn Heavy duty vinyl cleaner 39 - 135 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Možete nas pratiti i na fejsu !!!! http://www.facebook.com/pages/Auto-Partes/187571311290628?sk=wall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 (edited) briši post Edited September 5, 2011 by Tin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 A kad dođe ova za koju ti pitaš, onda ću nju probat baš da usporedim... :cheer: usporedio ja....bolja je NXT.... jedino kaj ona mirši po cimetu... već se vidim u shoppingu...svaka čast na potezu...bilo je već i vrijeme da netko to napravi...nadam se da će biti i drugih proizvođača u ponudi u dogledno vrijeme...thumbs up!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Da i ja nešto napišem Kupio sam Meguiars Endurance Tyre Gel i to je najbolja stvar za gume koju sam probao, a stvarno sam svašta isprobao. Drži na gumi bez problema tjedan dana, a i više. Gume mi izgledaju novije nego što su bile kad sam ih kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Par slikica našem dućana :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Molim te mi reci koji vosak su koristili kad sam onda bio na pranju i koja je cijena. Prejeben je. 3 puta pala kisa,apsolutno nista na autu nema. Kao da sam ga malocas oprao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 To je bio Last touch, to je quik detailer ali njega imamo samo u velikim pakiranjima Imamo tako nešto i u malom pakiranju Quik detailer 87 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 (edited) Ako koristim kantu itd.. Stavlja se u kantu sa vodom pa se nanosi spuzvom ili se posprica direktno ? Da se nadovezem na Cybera- Jedan od najboljih stvari je taj gel. Koristim inace Armor All onaj gel,ali mislim da cu sljedece ovaj uzet,jer je odlican. Puno manje sprica,a puno dulje drzi. Edited September 7, 2011 by drahic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Ne,nakon pranja se nanese s mikrofibrom i daje mu fini sjaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Gs Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Samo da kazem da vise nikad necu dolazit u ovu trgovinu... al ne zato jer zamjeram nesto, cak mi je ekipa i demonstrirala kako upotrebljavat neke proizvode, nego zato jer se ne znam kontrolirat pa sam htio sve kupit... :thumbsup: predobra kozmetika, ne znam jel ima sto bolje :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Hahaha imam istih problema, moram doći sa točnom svotom novaca jer inače poludim ko ženske u trgovini cipela :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 To je bio Last touch, to je quik detailer ali njega imamo samo u velikim pakiranjima Imamo tako nešto i u malom pakiranju Quik detailer 87 kn jel to ko onaj wax as you dry thing? jer ak je onda bi su uzeo ovo :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Ja sam spuco već kantu last toucha u zadnjih godinu dana, to i APC su must have kod svakog pranja....i dobra rukavica i ručnik za brisanje i skupljanje vode....to se svakome isplati uzeti...last touch se koristi za sve, ali sve, razrijedi se s vodom u omjeru 50% i to je to...megane bolji je puno od wax as you dry.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 jel to ko onaj wax as you dry thing? jer ak je onda bi su uzeo ovo :thumbsup: Tako nešto,slično :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 Ovim putem Vas obavještavamo da će se dana 24.09.2011 sa početkom u 10h održati „Prva klinika za auto entuzijaste“. U sklopu klinike isporobati ćemo većinu naših proizvoda za njegu vozila. Naravno, svi sudionici će postati aktivni i testirati proizvode. Željeli bismo istaknuti da na klinici radimo isključivo s proizvodima namjenjenim entuzijastima i onima koji se tako osjećaju. Broj sudionika je ograničen na 30 osoba! Prijaviti se možete putem email-a na info@partes.hr Veselimo se Vašem dolasku!!!!:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
corrador Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 jel isto proizvodac meguiars?u svakom slucaju vidi mi cijenu za ovaj gore , ne zuri mi se ,nekl bude i za mjesec dana u redu je. @petar -ocu :wub: mexxic imam ti ja ovu pastu, ako oces probat, kupljeno u UK na ED30X :naughty: pere je polira jednom pitaj ga jel valja ista :cice: p.s. kako se auti mogu dovesti do savrsenstva kad su svi ovi preparati na broju i pri ruci...odlican posao ekipa :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Hahaha imam istih problema, moram doći sa točnom svotom novaca jer inače poludim ko ženske u trgovini cipela :lol: same here :doh::frusty::drink: UZAS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 (edited) Ovim putem Vas obavještavamo da će se dana 24.09.2011 sa početkom u 10h održati „Prva klinika za auto entuzijaste“. U sklopu klinike isporobati ćemo većinu naših proizvoda za njegu vozila. Naravno, svi sudionici će postati aktivni i testirati proizvode. Željeli bismo istaknuti da na klinici radimo isključivo s proizvodima namjenjenim entuzijastima i onima koji se tako osjećaju. Broj sudionika je ograničen na 30 osoba! Prijaviti se možete putem email-a na info@partes.hr Veselimo se Vašem dolasku!!!!:thumbup: jel se moze donirati auto u svrhe promocije pa nek se vjezbaju na njemu dajte mi recite iskustva za ovo odrzavanje unutra , za ciscenje i poliranje, ovo za poliranje jel ostavi masno ili bude suho dobro ... Edited September 16, 2011 by Aureus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 jel se moze donirati auto u svrhe promocije pa nek se vjezbaju na njemu dajte mi recite iskustva za ovo odrzavanje unutra , za ciscenje i poliranje, ovo za poliranje jel ostavi masno ili bude suho dobro ... Dođi na kliniku i sve čemo ti objasniti,tj. moći ćeš i sam probati proizvode koji te zanimaju. Ako se dobro prebriše nema nikakvih masnih tragova .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 24.09.2011 sa početkom u 10h održati „Prva klinika za auto entuzijaste“. U sklopu radionice pokazat ćemo primjenu proizvoda na automobilima. Naravno, svi sudionici će imati priliku i testirati proizvode. Biti će tu i korisnih savjeta i trikova, a da ne ostanemo gladni pobrinut će se roštilj majstori. Broj sudionika je ograničen na 30 osoba! Prijaviti se možete putem email-a na info@partes.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 ja bi prijatelju rado dosao ali 280 km imam do zg tako da se manje vise nemogu provozati do vas ... to jeste mogu ali puno je veci trosak nego da narucim pa mi postom posaaljete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 Nema problema,reci što te zanima pa ti pošaljemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Svig jel mi mozes poslat na PM cijene za tekucine za skidanje musica i tekucinu za pranje felgi! Ne zanimaju me vec razrijedjene stvari vec iskljucivo koncentrati, naravno ako imas u ponudi! Imao sam davno prije od Mafre, ali kod njih sam mogao kupiti jedino pakiranja u kanisterima od 25 litara!!! To da sad kupujem mislim da bih trebao iskesirati 1500 kn a potrosit cu za 2 godine!!! Molim te ako imas kakva manja pakiranja pa mi ponudi! Hvala unaprijed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now