Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba mi pomoć. Tko se u Rijeci i okolici bavi sređivanjem felgi (pjeskarenje, poliranje, farbanje, plastificiranje itd.)? Imam set felgi koje bi trebalo srediti, a ne znam kod koga bih išao...

Posted (edited)

imas decka koji se bavi takvim stvarima na viškovu jako je pedantan i dobro odradi (provjereno) pm-aj elevena za broj moba ako ga ima

u slucaju da ga nema zaleti se do mraka i pitaj da ti da broj:thumbsup:

Edited by MT Polo
Posted
Kod Pohle u Crikvenicu

Ja ravnao dvije 17tice na Audiju - sve ispalo za 5 :thumbsup:

Gdje je on u Crikvi? Koliko te izašlo po komadu? :)

Posted (edited)

Mali OT.. Da li je Pohle onaj stariji celavi gospodin sto je radio motore,a mislim da je i servisirao par ferraria kada sam bio zadnji put tamo??

Ukoliko je to on,onda je on u onoj ulici iznad policijske stanice

Plastificiranjem se bavi firma iz matulja,neznam kako se zove. Nalaze se u centru u onoj ulici ispod Inine pumpe. Njegovo dvoriste je zajednicko sa onom firmom sto prodaje auto djelove. Rade vrhunski,nije skupo.. Za karting 50kn/kom

Edited by sini
Posted

Midd se zove firma ta. 100kn po felgi me ispalo plastificiranje, odlican posao... :punk:

a decko na viskovu je andrej + moze srediti i farbanje kod frenda

Posted
Treba mi pomoć. Tko se u Rijeci i okolici bavi sređivanjem felgi (pjeskarenje, poliranje, farbanje, plastificiranje itd.)? Imam set felgi koje bi trebalo srediti, a ne znam kod koga bih išao...

Baci tu škovacu i kupi skuter.

Posted
Gdje je on u Crikvi? Koliko te izašlo po komadu? :)

A cini mi se da je 100 kuna po komadu (sto se ravnanja tice)... Al ima vec dosta od toga tako da nisam siguran!

Je Sini, to je taj! :thumbsup:

Posted
Baci tu škovacu i kupi skuter.

Nema šanse, preferiram 4 kotača...

A cini mi se da je 100 kuna po komadu (sto se ravnanja tice)... Al ima vec dosta od toga tako da nisam siguran!

Ok, hvala. Jeli imaš možda njegov broj telefona?:)

Posted
Nema šanse, preferiram 4 kotača...

Ok, hvala. Jeli imaš možda njegov broj telefona?:)

nabavim ti kroz tjedan, znam decka koji je nedavno nosio neke plastike na lakiranje...

Posted

Meni je midd plastificirao i felge su napravljene koma.... a bile su ispjeskarene... tako da ono JA ih nikako ne preporučujem, dok sam vidio i jako dobrih njihovih radova...

• 4 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...