Jump to content

MAZDA 6 2.0 Denso CRD Injector - Problem


Recommended Posts

Pozdrav!

 

Kolega ima problema sa svojom mazdom 6 sa 2.0 DITD motorom...cuje se podosta nemirno dok radi i u mazdinom servisu je receno da su vjerovatno injectori otisli...jel se daju oni nekako ocistit? popravit? gdje najjeftinije nabavit??

 

pomozite..jer orginal dio i zamjena kostaju podosta puno :)

Link to comment
Share on other sites

Meni puric htio zaracunat 18.000 kn za reparaciju bosch pumpe na Patrolu nakon sto su ustanovili da je bas ona uzrok problema s paljenjem. Sreca pa sam isao po trece misljenje i evo ta ista pumpa napravila od onda 100.000 km bez problema jer je bila potpuno ispravna.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao suradnju od kurca sa Purićem...kad sam radio u Citroenu slao sam mu svaki tjedan set injektora od 2,2 hdi na ispitivanje, radilo se o Densovim...uvijek su svi bili u kurcu, bez obzira šta smo mi imali ispitni stol i pokazivalo je drugačije, samo je majstor iz Citroena Hrvatska uvijek tražio da netko drugi ispita...i uvijek bi pička napisala da je uzrok gorivo a ne govno od injektora u suradnji sa smecem od elektronike to je imao deal sa glavnim u CH da odjebu garanciju...onda je lagano pocucao kad sam mu poslao ispis sa našeg stroja pa se pokrio ušima...i shatili smo da elektronika blesira pusti injektor previse otvoren te da zato pucaju čela klipova...

On ima dijelove ima i znaje ali to kako ga uhvatiš na koju nogu...

Link to comment
Share on other sites

Kod mene isti problem (cuka i cuje se lupkanje injektora), normalno pojavio se kad je istekla garancija. Na hrpi mazdi sam cuo da injektori odlaze, al normalno nitko ni ne pomislja da je to neka serijska losa kvaliteta. Gorivo treba iskljucit jer je isti problem i EU.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...