pinci Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Danas na kavi sasvim slučajno kolega nix je došao na ideju da na kadettu za vrijeme trke isključim alternator....Nakon toga sam se sjetio problema da mi akumulator na kadettu ne izdrži ni tjedan dana da se ne isprazni uz par paljenja auta... E sada u biti gdje je problem....Auto nema kontrolku i događa se sljedeći problem...Kada se da kontakt u pravilu svaki auto na satu ima lampicu akumulatora koja inducira nekakvu diodu na alternatoru da bi ga uključio da puni.....Moj ne puni jer nema lampice i sada to moram iskemijati.....Složiti ću lampicu dodatnu sa strane radi toga....Sa alternatora idu 3 žice ....(svijetlo plava,plavo-žuta i svijetlo plavo-bijela) Mene zanima gdje spojiti žarulju..Između plusa na kontakt bravici i jedne od ove 3 žice (u pravilu bi trebao biti + pol alternatora)... Znam da je napisano ovako bezveze ali me samo muči gdje spojiti lampicu :doh::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 ? ja sam se vozio skoro 2 godine bez table? i nikakva lampica nije svjetlila..akumulator i alternator su radili normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 alternator kako i sam veliš treba struje da počne raditi; od tih 3 žica, jedna je plus, jedna minus a treća ti ide na plus da on dobi struje da se izmagnetizira i počne raditi; većinom je ta treća žica najtanja pa je tako možeš skužit ne znam dal ta žaruljica na kontrolki imao uopće veze s tim "pobuđivanjem" alternatora, mislim da ona samo reagira kad napon padne ispod 12V, tako nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Spojiti ću čukicu voltmetra danas pa ću točno vidjeti da li puni ili ne...meni je jedini problem bio taj da akumulator ne izdrži niti tjedan dana pa sam pretpostavio da je u tome problem.....Svugdje gdje sam čitao kažu da tako funkcionira taj sistem :lol: Od te 3 žice pretpostavljam da je jedna za obrtaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 (edited) pa pobuda za obrtaje ti ide s bobine, ne s alternatora? mislim da je tebi aku u banani edit: a tih tjedan dana koje izdrži se voziš pa jedan dan samo neće palit više ili kad stoji tjedan dana ne radi? Edited August 12, 2011 by Veki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Sada mi je obrtaljka spojena na bobinu ova aftermarket ...Auto se ne vozi uopće nego stoji u garaži pa ga tu i tamo upalim.... najbolje ću vidjeti kada spojim čuku voltmetra...Ako bude 14V dok auto radi onda znači da puni.....:happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Spojiti ću čukicu voltmetra danas pa ću točno vidjeti da li puni ili ne...meni je jedini problem bio taj da akumulator ne izdrži niti tjedan dana pa sam pretpostavio da je u tome problem.....Svugdje gdje sam čitao kažu da tako funkcionira taj sistem :lol: Od te 3 žice pretpostavljam da je jedna za obrtaje ja sam od alternatora s auta složio agregat doma; mehaničar mi je objasnio kako spajati - i to je tako kako sam napisao; stavio sam si on/off gumbić za tu "pobudnu" žicu da mogu lakše palit motor agregata; i kao što rekoh, najtanja je i ide na + Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Evo došao kući i napon akumulatora je 12,5V.Kada auto radi napon padne na 12,10V cca i tako stoji što znači da ga ne puni....Sada moram samo skontati gdje spojiti žaruljicu za tu pobudnu žicu da proradi više :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Evo došao kući i napon akumulatora je 12,5V.Kada auto radi napon padne na 12,10V cca i tako stoji što znači da ga ne puni....Sada moram samo skontati gdje spojiti žaruljicu za tu pobudnu žicu da proradi više :doh: mani se neta i poslušaj kad ti nešto kažem... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 ma kakvu žaruljicu, ili ti nešto nije dobro spojeno ili ti je riknuo alternator.. probaj spojit tablu pa ćemo znat jel do toga ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Tu se opet javlja jedan drugi problem :lol:.Kadett je GSI u originalu sa digitalnom tablom....Kada sam kupio auto sat je skinut i konektori su odsjećeni tako da imam samo žice :lol:.. Sada sam ga skinuo i krivo sam napisao...Alternator ima 2 žice..Jedna je + koja ide do akumulatora a jedna je plavo bijela koja je spojena na diodi... Imam rezervrni alternator pa ću ga probati zamjeniti sutra da vidim što će biti ...To je najjednostavnije riješenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 (edited) Tu Plavo bijelu spoji na lampicu a drugi kraj lampice na plus od kontakta. Radit će ti 100% Edited August 12, 2011 by Auto-Robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 ili sturiraj preko 3500rpm i alternator ce se sam pobuditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 ili sturiraj preko 3500rpm i alternator ce se sam pobuditi. naljakse i najjednosatvnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Tu Plavo bijelu spoji na lampicu a drugi kraj lampice na plus od kontakta.Radit će ti 100% Ti nemaš pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Riješeno...hvala svima :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 i kaj si napravio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Spojio lampicu i radi čim se upali auto..Prije toga probao ovo što je Fire rekao da isturiram preko 3500 i nakon toga isto počne puniti tako da može i bez lampice samo što onda počne puniti tek preko 3500 okretaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 znači radilo bi i bez lampice.. velim da sam se ja vozio preko 2 godine bez table i nikad se aku nije ispraznio..a spojena su bila i 2 pojačala na njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 baš mi je drago da si riješio problem, ali za svaki slučaj probaj izmjeriti napon s nekim instrumentom koji nije tajp r, autogayge i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Jesam,sa unimetrom dobijem isto toliko.....Čukica je Kina ali za kadetta je dobro i služi svrsi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 znači radilo bi i bez lampice.. velim da sam se ja vozio preko 2 godine bez table i nikad se aku nije ispraznio..a spojena su bila i 2 pojačala na njega kad si taj (moj bivši) motor stalno držao na 7000rpm... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 a da ziher .. a i pravi se javio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now