Jump to content

Recommended Posts

Posted

Otkazuje mi jedna xenon žarulja pa me zanima gdje i koje xenon žarulje uzeti? U servisu je jedna 1172 kn, a to mi se čini nekako puno. Kako uopće provjeriti koje su oem žarulje ugrađene i gdje ih nabaviti?

Posted

Ako mjenjaš samo jednu moguće da će ti biti razlike u jačini i "Boji"svjetlosti..imaju u chipoteki,oko 120 kn je H1 ako se dobro sjećam..

Posted
zovi zaca ;) ima svakakvih i po dobrim cijenama

Riješio žac :thumbsup:

cek kaj nema neki garancijski rok ta zarulja? navodno bi trebale trajat puno dulje nego obicne, a ti nemas auto tako dugo kolko ja imam obicne halogenke u svojem....

A garancija na žarulju traje dok traje garancija auta, a sad je prošlo već više o 3 godine što i nije tako loše. Ja uglavnom imam dosta kratkih ruta pa se xenon stalno pali i gasi i vjerojatno ga je to ubilo

Posted
jel ima možda D1S i kolika je cijena njih?

ima ih jens ja kupio, meni osobno se cini da su slabije od original philipsa (zato je i razlika u cijeni postena)

NHF jens:thumbsup:

Posted (edited)

Cyber, koju "boju" si kupio? Koliko K? Moje original Bi-Xenon su D1S (koje su još skuplje od D2S) i mislim 4300K.

Edited by Stile
Posted
Cyber, koju "boju" si kupio? Koliko K? Moje original Bi-Xenon su D1S (koje su još skuplje od D2S) i mislim 4300K.

moje orginal koliko se sjećam su osram al su oslabile i to se vidi...

trebalo bi kupit nove...

Posted

Nisam gledao koliko ima K ali mislim da je 4300K. Svijetli čisto bijelo čak i bolje nego original žarulje

Posted
evo sad ga zval veli 400kn za par pardon krivo sm napisal gore

ako je tako to je pre hebena cijena... :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...