Jump to content

Recommended Posts

Posted

I meni trebaju 2 pa ima li tko?

Vozilo je Mercedes ML, 2002godina, original xenon far, mislim da je D2R ali nisam ziher. To bi mi i trebalo provjerit ako se može negdje.

Znači jedna je crkla, a druga je roza...

Pa bi nekakav komplet trebao, 4300k naravno.

LP

Posted

Ma znam, ali sama količina na cesti (neznam kako da opišem, ali ja sam uvijek imao "više" svjetlosti s 6000k nego s 4300k)

btw, naručene ove 5000k od philipsa, nekih 950kn + 50tak kn poštarine. Garancija godinu dana. U utorak stižu pa javim dojmove naspram ovih "originalnih" s auta :D

Neznam pošto su u HR...

Posted
Ma znam, ali sama količina na cesti (neznam kako da opišem, ali ja sam uvijek imao "više" svjetlosti s 6000k nego s 4300k)

Imao si samo veći kontrast (noć-dan) :thumbsup:

Posted
ima ih jens ja kupio, meni osobno se cini da su slabije od original philipsa (zato je i razlika u cijeni postena)

NHF jens:thumbsup:

Ovo je istina da su te zamjenske slabije u intenzitetu, nemam se kaj ljutit, skuzio sam i ja neki dan..:) Ali je zato i cijena dosta manja. Jer hebiga pretjeruju s tim cijenama za original. Najjeftinije Philips kaj sam uspio nabavit prosli tjedan je 900kn za par.

Posted

Treba netko 2 komada D2R? Nove nekorištene.

Philips made in germany, 5000k, 35w čini mi se.

original zapakirane

Uzeo sam i sad ipak idu D2S na auto, lud sam.

Posted
Ovo je istina da su te zamjenske slabije u intenzitetu, nemam se kaj ljutit, skuzio sam i ja neki dan..:) Ali je zato i cijena dosta manja. Jer hebiga pretjeruju s tim cijenama za original. Najjeftinije Philips kaj sam uspio nabavit prosli tjedan je 900kn za par.

i ovo je jebena cijena, ja kupio jucer za 12xxkn par

• 10 months later...
Posted

Pitanje.

Zna li netko provjereno koja žarulja ide na mercedes R klasu 2006/2007god?

Ostala mi je jedna nova d2s pa da je iskoristim jer je jedna počela zezat skroz (nadam se da je do žarulje jer je poplavila i malo radi pa počne treptat pa se ugasi, pa se nakon pol minute opet upali i stalno tako...). Ili je u ovom slučaju ipak d2r? da ne raskapam bzvz ako ne paše... Hvala

Posted

Saznah, D2s, u originalu osram, začudo baš takva mi je ostala s MLa, originalna, ispravna :) Tako da sad sve radi ali razlika u boji je... hmmm :D ona je stara x godina ali radi za razliku od ove jedne neispravne.

Dakle sad ide pitanje, tko može nabavit D2s i po kojoj cijeni? Može kina, može philips, može osram, bitno mi je da su nove, i da jednako svijetle.. :)

Posted

Neka garancija kod tebe ili? Što je najbliže originalu? Radi se o mercedes R klasi, stavio sam sad ovu original s MLa što sam imao i to je nebo i zemlja, ona je žutkasta/rozkasta (vrijeme ju pregazilo ali je ispravna) a ova original s Ra je čisto bijela.

Posted
Neka garancija kod tebe ili? Što je najbliže originalu? Radi se o mercedes R klasi, stavio sam sad ovu original s MLa što sam imao i to je nebo i zemlja, ona je žutkasta/rozkasta (vrijeme ju pregazilo ali je ispravna) a ova original s Ra je čisto bijela.

Najblize originalu tj. Isto kao original je 4300K. Samo na zarulje ne dajem garanciju, ako ide balast + zarulja onda da. Al moraju ti raditi bar 3 godine, za 285kn par ti se isplati u svakom slucaju!

Posted

Ma cijena je super, lako za to. Da duraju godinu/dvije bez problema, odlično. A jačina njihova je? Tj jel im intenzitet dosta slabiji nego originalu ili?

Posted
Ma cijena je super, lako za to. Da duraju godinu/dvije bez problema, odlično. A jačina njihova je? Tj jel im intenzitet dosta slabiji nego originalu ili?

Sto se tice jacine, trebalo bi svijetliti kao i philips. Nisam imao izravnu usporedbu tako da ne mogu 100% reci

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...