SEGI Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 ne brini,svaki traktor dimi pri prvom paljenju:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Nije ti to niš. Hladno mu je, a grijači na ovim temperaturama ni ne rade, pa mu ne upali smjesu u svim cilindrima. Taj plavičasti dim je nesagorjela nafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 stas nije bijeli dim hladan motor turbina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Ovo je samo kod paljenja. Tj. sekundu nakon paljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Grga, zovnem te sutra da se nadjemo na pice, nesto da popricamo oko ovjesa Da, samo odmah na paljenju, poslje nista.. Ne bi o tom razmisljao da mi se to nije pocelo dogadjat unazad par tjedana.. Proslu zimu nista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 picajzla..aj cut cemo se poslje 8 za cugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Nikako da prihvatim cinjenicu da je to VW Javi se bagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Moze... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 a šta sam ti ja govorio jebate a i rekoh ti da ce isteć antifriza.... nego, tragikomedija se nastavlja... nakon što mi je ispilo živce pijukanje na tabli i blinkanje lampice temperature motora... nađem dva razloga: jedan posuda za antifriz. odem, kupim novu, primjenim - pijuče i dalje. onda, odem i ovaj put kupim original u Seat Jankomir senzor, promijenim danas, i PIJUČE I DALJE I BLINKA! smaka sam se! dajte ideje zašto mi na tabli pijuče upozorenje prokleto, i to nekad odmah na paljenju, nebitno jel hladan i topao motor, nekad nakon pola sata vožnje, nekad nakon 2 sata vožnje, nekad kad pretječem ili slično ubrzavam... lud sam više lud. dijagnostika samo kaže senzor. nisam spajao otkako sam stavio novi senzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Jel ti fali antifriza? Pregledaj si žice na posudi antifriza, možda negdje gubi kontakt, pa ti se javlja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 jučer nalio novi antifriz pošto je iscurio bio kod mjenjanja senzora. i ja jedino mislim da žice sad negdje gube kontakt ali sve izgleda ok lud sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Jel ga triba resetirat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Možda treba samo pobrisati grešku na dijagnostici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Hmm nije mi to palo na pamet.. Mozda ali sumnjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now