Jump to content

Q: daljinsko paljenje

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

sorry.. nisam vidio za gps modul.. ak ga ima to je to...inace kolko znam ide prek repetitora

I repetitori su odlični. Možeš pratiti otprilike gdje auto ako ga nekome posudiš i ono što je još važnije, teže je ometati GSM nego GPS, a svejedno ti VIP uz policijski zahtjev može reći u 100m točno gdje se auto nalazi ako ga netko mazne...

Danas bi svi GPS... :rofl: Sunčana oluja i GPSom možeš dupe obrisati... :rofl:

Evo ja konačno danas dobio auto :cheer:

Žacu je trebalo 5 dana da složi alarm sa daljinskim paljenje. Bemti šveda :doh:

I dok je on to slagao ja sam se zabavljao s programiranjem. Dao sam si truda i sklepao aplikaciju. Trebat će još dosta vremena i učenja da to bude onako kako sam ja zamislio. U trenutnoj fazi o dizajnu nisam vodio računa jer prvo treba sve osposobiti, a na kraju će ići šminkanje. Evo i par sneak peak :)

sms1.pngsms2.pngsms3.pngsms4.pngsms5.png

I za kraj, alarm je stvarno brutalan. Za sve one koji žele više od samog otključavanja/zaključavanja i daljinskog paljenja. Sutra nastavljam sa testiranjima i programiranjem :)

Evo ja konačno danas dobio auto :cheer:

Žacu je trebalo 5 dana da složi alarm sa daljinskim paljenje. Bemti šveda :doh:

I dok je on to slagao ja sam se zabavljao s programiranjem. Dao sam si truda i sklepao aplikaciju. Trebat će još dosta vremena i učenja da to bude onako kako sam ja zamislio. U trenutnoj fazi o dizajnu nisam vodio računa jer prvo treba sve osposobiti, a na kraju će ići šminkanje. Evo i par sneak peak :)

I za kraj, alarm je stvarno brutalan. Za sve one koji žele više od samog otključavanja/zaključavanja i daljinskog paljenja. Sutra nastavljam sa testiranjima i programiranjem :)

Do jaja! :notworthy::notworthy:

Ajde kad se malo uhodaš, onda ćemo popričati.. ;)

GPS ti nije stavio? Ajde, riješiti ćemo i to kad mi stigne roba...

Edited by Raptor6767
Daj nemoj citirat sa slikama u postu!

Ček ček jel to SMS Comander od Mr. G-a??

Edited by Raptor6767

Do jaja! :notworthy::notworthy:

Ajde kad se malo uhodaš, onda ćemo popričati.. ;)

GPS ti nije stavio? Ajde, riješiti ćemo i to kad mi stigne roba...

Moram se ja još malo spraksati u javi pa će i aplikacija biti naprednija. Moram si i knjige nabavit, ne može se baš sve naučiti s google-om :)

Nije stavio GPS, a ja sam zaboravio spomenuti. Ali mislim da mu sad spomenem da hoću GPS dobio bi živčani slom :lol:

Ček ček jel to SMS Comander od Mr. G-a??

Da, to je njegov SMS commander, a aplikaciju radim ja.

Moram se ja još malo spraksati u javi pa će i aplikacija biti naprednija. Moram si i knjige nabavit, ne može se baš sve naučiti s google-om :)

Nije stavio GPS, a ja sam zaboravio spomenuti. Ali mislim da mu sad spomenem da hoću GPS dobio bi živčani slom :lol:

Da, to je njegov SMS commander, a aplikaciju radim ja.

Nije bad. Čim mi stignu, doći ćeš na jedan manji upgrade, pa odmah riješimo i VPN broj... ;)

Aj super, baš mi je drago da si se odlučio na SMS.C

Morat ću vidjeti kako to funkcionira uživo :)

Stvar je svemirski brod... A uskoro kad dobije GPRS funkcionalnosti će postati od posjetitelja svemirski brod... SMSCommanderV... :rofl::naughty::rofl::lol:

9890c74d10030178be13e98bda256a8c.jpg

No bude cyber sam napisao... :cool:

Edited by mr_G

• 2 weeks later...

G, evo malo motivacije. :)

A to je ono sto ljudi puse :)

Klik, pali auto. Klik gasi auto :

I to kosta:

GPS Secure (1-year) - $69.99 up front (that's only $5.83 per month!)

GPS Premium Secure (1-year) - $89.99 up front (that's only $7.50 per month!)

GPS Secure (3-year) - $179.99 up front. (that's only $5.00 per month! A $29.98 SAVINGS!)

GPS Premium Secure (3-year) - $239.99 up front. (that's only $6.67 per month! A $29.98 SAVINGS!)

Edited by Pekx

Evo da vam pokažem s čime se bavim noćima umjesto da spavam :lol:

Malo sam unaprijedio aplikaciju, sada je moguće dodati više uređaja/vozila. Još je sve jako grubo i nije baš oku ugodno kao fensi viper, ali i to će jednom doći na red. Davno sam se posvađao sa svojom umjetničkom stranom pa mi je to uvijek tlaka :lol:

Par screenshotova da vidite o čemu se radi.

Znači kad se prvi put pokrene, aplikacija traži te da se unese prvi uređaj/vozilo (uređaj je samo privremeno jer nisam znao kako bi to nazvao :)). Kad se unese vozilo pojavi se

smscomm.png

Kod dodavanja novog uređaja potrebno je pritisnuti tipku Menu pa Postavke>Uređaji (tu se ispisuju trenutno upisani uređaji)>Dodaj uređaj

menu.png>postavke.png>uredaji.png>dodaj_uredaj.png

Pa se odabire tip uređaja (tekst je tek toliko da se vidi o čemu se radi)

uredaj_tip.png

Kad se doda novi uređaj automatski se na glavnom ekranu doda još jedan tab

smscomm2.png

I ako se kod novog uređaja odabere vozilo onda na glavnom ekranu pokazuje gumbe za paljenje/gašenje motora, a ako je neki drugi uređaj u pitanju tih gumbi nema.

U postavke sam dodao i mogućnost odabira poziv/poruka za paljenje i otključavanje

postavke.png postavke-odabir.png

Update-ao sam i obavijesti. Znači tu se prikazuju sve obavijesti, statusi, upozorenja itd od svakog uređaja.

obavijesti.png

Moguće je naravno i brisati obavijesti

obavijesti_brisi.png

Te prikazati cijeli sadržaj obavijesti

obavijest_prikazi.png

Ako tko ima još kakvih pametnih ideja neka slobodno predloži :)

Mrak Srecko, svaka cast! :thumbsup:

Kad se vec MrG-u ne da, bar netko. :notworthy:

I daj mi reci, jel mozes isprogramirati da salje poruke direktno iz aplikacije ili te salje na official sms app kao na iPhoneu?

Ja sam nesto slicno radio za smsParking na iPhoneu i totalno je lame kad sms mozes slati samo iz official app, ali to se promjenilo. :)

Edited by Pekx

I daj mi reci, jel mozes isprogramirati da salje poruke direktno iz aplikacije ili te salje na official sms app kao na iPhoneu?

Ja sam nesto slicno radio za smsParking na iPhoneu i totalno je lame kad sms mozes slati samo iz official app, ali to se promjenilo. :)

Postoje obadvije varijante. Jednostavnija, koja pokreće originalnu aplikaciju za sms, i kompliciranija koja šalje direktno iz aplikacije. Ja sam složio da se poruke šalju direktno iz aplikacije, a kod primanja sms-ova sa brojeva uređaja poruke dolaze samo u obavijesti "inbox". Osim ako se ne odabere ona slanja u inbox u postavkama

• 4 weeks later...

Daj mi samo ukratko objasni kako je regulirano daljinsko paljenje tj. da li on meni može upaliti ukoliko mu je mjenjač ostao u brzini? Kako uopće raspoznaje da li je mjenjač u neutralu?

I još jednom da potvrdim; u tih 1600kn ide naravno alarm te svo moguće spajanje da se iskoriste sve moguće funkcije koje auto dakako podržava (dakle da se ništa dodatno ne naplaćuje po pitanju spajanja)?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...