Dominik Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 HDZ sile :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Nevjerovatno je koliko je clanstvo foruma podlozno. Da neko kaze da je crno a ti znas da je bijelo, na kraju kazes,.......je , crno je.Ono, Wtf????? Pa jel je takav probkem utipkati i potraziti na web-u? Ili je uzimati zdravo za gotovo od nekog nazovi tunera, ......in? I to onog koji kaze da Sachs race nije dobar? Ja stvarno ponekad ne kuzim koje su to sile koje vas drze ........OVCAMA.. NHF, ali ti samo drvis tu po forumu iz supljega u prazno, a nista konkretno ne kazes, skupa sa ostalima, a vjerujem da znas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Sachs perfomance je dobar ,ja sam ga imao ,sad je kod mexxa i nema nikakvih problema ,trenutno imam helix i pokazao se kao govno nakraju jer salta se nemoguce pri vecim okretajima ,uzet cu sad clutchmasters ili DXD(southbend) pa cemo vidit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Evonti najbolji primjer, npr, Jerba2. Bolje si kupi marice pa se napusi muski nego da bacis pare na ovaj kuplung. Ali, on je samo jedan u moru.... Ja sam mu to samo napisao jer je razmisljao o Sachs kuplungu a gledao je krivi set! A tvoje misljenje bi uzeo u obzir da si ti ugradio 2 ili vise takva seta pa da su se pokazali kao govno! Ili da iz imas bar provjerenu informaciju od ljudi koji su to ugradivali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 :kokice: ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Daj i meni jedne As I said, manim se davanja savjeta po forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 ja imam iskustva sa smf konverzijom sa serijskim autom ww golf/bora 1.9 AJM PD motor, 6 brzina getriba, kupio valeo set zamasnjak, kuplung lamela i evo vec 50-60 000 km vozi i ne ronda ni najmanje. auto vozi covjek od 55 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Zaboravio si dodat: auto Ima preko 500Nm i svaki treci vikend juri po grobniku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 valeo set ne ronda, drzi ali nikako u rezimu voznje kako mi svi volimo... da je eventualno dati tu lamelu ili korpu pojacati ili sta se vec moze... iako moramo biti realni malo... ne mozes biti kurva i casna sestra... ako hocemo juriti, moras prihvas prihvatiti da to nesto ronda, da je tvrdo itd itd i dalje ne vidim toliki problem u rondanju... cuje se samo kada je auto u leru i nije stisnuto kvacilo... ako ce drzati i nece se raspadati, neka ronda do mile volje Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 valeo set ne ronda, drzi ali nikako u rezimu voznje kako mi svi volimo...da je eventualno dati tu lamelu ili korpu pojacati ili sta se vec moze... iako moramo biti realni malo... ne mozes biti kurva i casna sestra... ako hocemo juriti, moras prihvas prihvatiti da to nesto ronda, da je tvrdo itd itd i dalje ne vidim toliki problem u rondanju... cuje se samo kada je auto u leru i nije stisnuto kvacilo... ako ce drzati i nece se raspadati, neka ronda do mile volje Gogo sve to stoji kaj si napiso, al neki bi bili jebeni i pošteni....a to nejde zajedno:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Ima i helix smf ko valeo koji ne Ronda. Jebemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Vrlo jasno! Prodat te VW krame i kupit bilo koji drugi auto na kojem ista stvar ne ronda Dakle BMW ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 hic moze cijena za varijente koje nudis? ovdje ili pm, moj set je vec kriticno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Pm slijedi. Samo mi pmaj kakav ti je auto, snaga/moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 valeo set ne ronda, drzi ali nikako u rezimu voznje kako mi svi volimo...da je eventualno dati tu lamelu ili korpu pojacati ili sta se vec moze... iako moramo biti realni malo... ne mozes biti kurva i casna sestra... ako hocemo juriti, moras prihvas prihvatiti da to nesto ronda, da je tvrdo itd itd i dalje ne vidim toliki problem u rondanju... cuje se samo kada je auto u leru i nije stisnuto kvacilo... ako ce drzati i nece se raspadati, neka ronda do mile volje ronda i pri ubrzavanju i kod puštanja gasa,ronda svakako i izgubi se na konačnoj brzini,ubrzanja su vjerovatno bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 ma znas di se izgubi, a ne na konacnoj brzini. po tom najbolje stavimo 126kg zamasnjak pa bu isao 278. kakve gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 (edited) Ima i helix smf ko valeo koji neRonda. Jebemu. Cijelo vrijeme govoriš da nema da ne ronda a sad odjednom ima :drink: i dalje mi nisi odgovorio na pp pa da još jednom ovako probam znaći šta imaš od Helix i po kojim cijenama za ASZ 160ks/350Nm i 200ks/400Nm Edited October 29, 2011 by Exfreerider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 ne ronda ali ni ne drzi. a mi cjelo vrijeme pretpostavljamo da mora drzat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 Ok, može napokon ponuda sa cijenama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 poslano, sa dostavom u zg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 možeš i meni proslijedit hvala ,pun k. mi je vise rondanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Namontiran Valeo jednomaseni kit i sve radi ko beba :cice: uskoro ćemo saznati koliko snage može podnjeti :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Bilo bi pozeljno snimiti filmic sa zvukovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Namontiran Valeo jednomaseni kit i sve radi ko beba :cice: uskoro ćemo saznati koliko snage može podnjeti :drink: Ima to za mene? Kolko love da pocnem stedit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 (edited) Bilo bi pozeljno snimiti filmic sa zvukovima MOgu snimiti ali nema ih Ovaj kit za moj auto (1.9TDI 6 brzina ASZ,ARL...)nabavim za 4000kn javi na pp za koji auto točno trebaš Edited November 11, 2011 by Exfreerider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now