Jump to content

VAG 1.8T?

Recommended Posts

Čitam po netu, kao neka granica je 300ks i blizu 400Nm. Jebiga, komplet glava već je uređena radi gumica na ventilima, valjda neće opet.

Ako sam dobro skužio, pucaju ako mapa nije dobro složena tj. ako postoje oštri pikovi momenta i to ga sjebe, prevelik overboost.

Još jedno;

Pošto za K04 Hybrid moram mjenjati injektore, "navodno" od Bosch-a green top giants 440cc@3bar nemaju dobar spray pattern tj. ne odgovara 1.8T, kao bolji su Siemens Deka ili Genesis. Jel zna tko što o tome, jel istina?

Edited by Gonzaga

Jel znaš koja je oznaka turbine? Ako je K04-020/022/023 ne paše jer moram onda mjenjati ispušnu granu, cijevi ulja,downpipe itd..

Jedino paše K04-001 i hybridi te turbine. Injektori su 386cc@3bar od S3 i ostalih..

Ova turbina je plug&play, osim usisne strane koja je par mm šira a pošto imam silikonsku usisnu cijev onda samo nategnem preko i paše.

Edited by Gonzaga

Čitam po netu, kao neka granica je 300ks i blizu 400Nm. Jebiga, komplet glava već je uređena radi gumica na ventilima, valjda neće opet.

Ako sam dobro skužio, pucaju ako mapa nije dobro složena tj. ako postoje oštri pikovi momenta i to ga sjebe, prevelik overboost.

Još jedno;

Pošto za K04 Hybrid moram mjenjati injektore, "navodno" od Bosch-a green top giants 440cc@3bar nemaju dobar spray pattern tj. ne odgovara 1.8T, kao bolji su Siemens Deka ili Genesis. Jel zna tko što o tome, jel istina?

tocno to, ono sto ce unistiti motor je puno momenta u niskim okretajimo sto hibridi vole dati. Da se to elektronikom ograniciti, ali onda 99% vozaca kaze da auto nede, a zapravo ide poprilicno. Pa se dodaje moment u niskim okretajima i eto sranja.

Ako se dobro sjecam max snaga na stock motoru je nesto preko 700HP izvucena(neznam koja tocno verzija motora), ali taj motor jako cesto u stock varijanti pukne.

Čovjek mi nudi za 1000 eura hybrid turbinu, raspitivao sam se okolo za OEM verzije i nema ispod 8000kn. Za 2000e dobijem turbinu,injektore,pumpa goriva, EGT Audi TT sondu i elektroniku, 3" MAF kučište (u cijeni je uključen rad), mapiranje na valjcima i ostale sitnice...

Nakon toga LSD Peloquin, lamela i to bi trebalo biti to,

Edited by Gonzaga

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...