fire Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 i ja se opekao na obradi glave . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 stara tema al da ne otvaram novu ovo sam dao Žugi, sve super odrađeno sad trebam za 16v glavu obradu - minimalno ravnanje, sve nove vodilice, uredit ventile (kupujem 4 nova, ostali ostaju stari) i sjedišta na više kuteva najvjerojatnije isto ide kod Žuge ali ako netko s foruma radi strojnu obradu nek mi se javi u inbox isto tako ako ima neki auspuh majstor na forumu (ništa specijalno) neka se isto javi u inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 BVlahov ti je na forumu i za svaku preporuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 stara tema al da ne otvaram novu ovo sam dao Žugi, sve super odrađeno sad trebam za 16v glavu obradu - minimalno ravnanje, sve nove vodilice, uredit ventile (kupujem 4 nova, ostali ostaju stari) i sjedišta na više kuteva najvjerojatnije isto ide kod Žuge ali ako netko s foruma radi strojnu obradu nek mi se javi u inbox isto tako ako ima neki auspuh majstor na forumu (ništa specijalno) neka se isto javi u inbox Za glave sve nositi Dugi ( 0955715989), on isto radi kod zuge ali bolje ici njemu direkt. I nisu mu strane stvari kao stavljanje vecih ventila s manjom stabiljkom i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 BVlahov ti je na forumu i za svaku preporuku. Definitivno! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 Za glave sve nositi Dugi ( 0955715989), on isto radi kod zuge ali bolje ici njemu direkt. I nisu mu strane stvari kao stavljanje vecih ventila s manjom stabiljkom i to. malo stari topic ali evo usput i preporuka za Dugog. trebam za frenda nešto odradit ali kad zovem ovaj broj javlja da se broj više ne koristi. može neki novi broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 0916012593 ili 0921661876 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 hvala, javio se na prvi broj. dogovorili sve :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now