Jump to content

Rabljeni dijelovi - Group buy ?!

SVEN

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

nema brklja love, sve potrosi na pivcinu s deckima poslje posla :D

Navi ti je 5700kn ak se ne varam. Imas medju mojim oglasima na njuskalu, potrazi. Tko hoce evo ima tu neke zimulje 16 cola, motor je LCI dakle 184 konja 2.0D,

Ima koji 106 sport/gti/quicksilver?

trebam prednji branik, to je onaj koji ima okrugle maglenke

inače ih gore ima ko dreka al nemogu nać neku dostavnu službu koja bi to htjela slat u HR (kažu da su dimenzije prevelike)

po mogućnosti u ovoj boji :lol:

3632d1360169629-pug-106-gti-cherry-red-no-sunroof-sale-nicks-car-1.jpg

Koliko je ovaj motor eurica 2.0d 184ks ?

Prednji kraj je bio u vodi,tocnije IC je bio pun vode kad sam ga skinuo. Sto je sa samim motorom nemogu reci. Ako si spreman preuzet rizik najmanji problem je dogovoriti dalje.

Nadalje, za sve vas koji nesto zelite dopremiti iz UK sa ebaya ili slicno ( pogotovo velike i glomazne stvari ) ali i drugo javite. sad je prilika. Za uskrs dolazim sa kombijem i priksom tako da ce biti mjesta za svakoga ponesto.

Prednji krajevi, motori, mjenjaci, branici, interijeri, govna ova ona itd. BTW Rene, mogao si u ovoj turi dobiti svoje siceve natrag sa tapeciranja da si ih poslao.

Opet bi trebao slikati malo lager pa da se vidi koga sto zanima..

Nadalje, za sve vas koji nesto zelite dopremiti iz UK sa ebaya ili slicno ( pogotovo velike i glomazne stvari ) ali i drugo javite. sad je prilika. Za uskrs dolazim sa kombijem i priksom tako da ce biti mjesta za svakoga ponesto.

vrijedi samo za London i bližu okolicu ili ideš i po drugim gradovima?

vrijedi samo za London i bližu okolicu ili ideš i po drugim gradovima?

neidem nigdje. dogovoris sa likom sa ebaya da to posalje i dostavi na moju adresu i onda ja dalje preuzimam.

Ajd baci oko tamo medju Audijima dal ima kaj od siceva, A3 al brijem da ide i A4. Moze S line, moze nekaj izmedju, samo da nisu obicna socijalna. I trokraki MF volan me zanima.

Kad sam imao S line za 8P nisi ga uzeo..

sicevi za fabiu I rs ?

Nema za fabiu nista. Ima koza iz Toleda 2003, elektricni sicevi..

http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l275/m/mGNpbD_8SqugqHJ3TEC6Wgg.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...