Patrik Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 kaj s hondama, si uzeo kvake i antenu? kad dolazis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raycer Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 dal ima kaj od civica coupea 94' (5gen) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 ima mozda MOMO volan od Galanta????sunce ti tvoje, nes mi to nikad nabavit, uzmi bilo koji, sam mi javi cijenu! A kad bi znao s kakvim majmunom imam posla kuzio bi zasto mi nije javio za cijenu. Bekem ga je kontaktiro pa nista. Javit cu ti se prek Vibera Volvo V70 Phase I, model 97+Zadnje lampe L+D, ali samo gornje polovice!? Vidjet cu jel ima kara vana Š mi moć dovest onda podne tepihe i ovaj tepih u Hr? Ako da, javi koliko za projevoz. Ne. oi jel ima astri coupe turbo? ili samo coupe nevažno ak je turbo ? Ima jedna zlatna coupe. To je ona Bertone kao ...?! Neznam jel turbo, nisam vidio ispod haube. kaj s hondama, si uzeo kvake i antenu? kad dolazis? Nisam nista uzeo. Uplate nije bilo dal ima kaj od civica coupea 94' (5gen) ? Ima jedna ja mislim..( nema zadnje bijele stopove ) Dijelovi dolaze izmedju bozica i nove god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 E da za E36 cabrio...oplata ima ali su svi auri RHD a to ti ne odgovara preptostalvjam . Nego daj mi jos jednom upute kako krov skinut da tu lajsnu uzmem a kada auto nema akumulator ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 jel mos meni odg vezano za focusa st, i jeli 3 ili 5vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Nisam nista uzeo. Uplate nije bilo kaj kaj? pa nisi mi ni reko di da uplatim, kako ni nis daj info na pm, pare stizu:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Ovak. Danas smo bas mijenjali Vito za A klasu 2002. Trebam rucicu mijenjaca i volan. Ovakav je volan, samo trebam kozni i koznu rucicu mijenjaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 (edited) jel mozes vidjet kakve je boje središnja konzola di je klima radio ventilacija i pepeljara? ak je crna reci koja je cijena http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://www.daywalkerz.de/images/mittelkonsole2006.jpg&imgrefurl=http://www.daywalkerz.de/unsereautos/marcsautos/astrag/index.html&h=768&w=1024&sz=279&tbnid=_dj-2rg7MbqLgM:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/search%3Fq%3Dastra%2Bg%2Bmittelkonsole%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=astra+g+mittelkonsole&docid=LSShpn5dzis99M&hl=hr&sa=X&ei=jH_nTon7J8vtOf2cucMK&ved=0CDIQ9QEwAg&dur=622 Edited December 13, 2011 by AstraH Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 jel mos meni odg vezano za focusa st, i jeli 3 ili 5vrata Fikus je unisten iznutra. Netko je prosuo 5 litara boje po interijeru kaj kaj? pa nisi mi ni reko di da uplatim, kako ni nis daj info na pm, pare stizu:thumbsup: Poslat cu ti PM Ovak. Danas smo bas mijenjali Vito za A klasu 2002. Trebam rucicu mijenjaca i volan. Ovakav je volan, samo trebam kozni i koznu rucicu mijenjaca. Znaci samo takav kozni volan i kozna rucica ? Ok budem vidio jer ima par A klasa samo neznam sto imaju untura. jel mozes vidjet kakve je boje središnja konzola di je klima radio ventilacija i pepeljara? ak je crna reci koja je cijena http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://www.daywalkerz.de/images/mittelkonsole2006.jpg&imgrefurl=http://www.daywalkerz.de/unsereautos/marcsautos/astrag/index.html&h=768&w=1024&sz=279&tbnid=_dj-2rg7MbqLgM:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/search%3Fq%3Dastra%2Bg%2Bmittelkonsole%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=astra+g+mittelkonsole&docid=LSShpn5dzis99M&hl=hr&sa=X&ei=jH_nTon7J8vtOf2cucMK&ved=0CDIQ9QEwAg&dur=622 Vidim pa javim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Znaci samo takav kozni volan i kozna rucica ? Ok budem vidio jer ima par A klasa samo neznam sto imaju untura. Tocno. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 aj ak ti nije problem molim te slikni kak izgleda izvvana i iznutra volan i konzola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Poslat cu ti PM aj nemoj zaboravit na mene opet toga nema ni za lijeka u hr:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 si nasao kakvu bosch pupmu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 E da za E36 cabrio...oplata ima ali su svi auri RHD a to ti ne odgovara preptostalvjam . Nego daj mi jos jednom upute kako krov skinut da tu lajsnu uzmem a kada auto nema akumulator ? Ako je hardtop,imas dvije rucke kod straznjeg naslona i jednu kod sredisnjeg retrovitora,okrenes ih i krov ide gore Ako krov nije na struju,imas rucku unutra za otkacit,i samo ga sklapas rukom Ako je na struju,ispod zadnjeg sjedista(samo ga potegnes prema gore) imas polugu,kad je potegnes,krov bi se trebao olabavit,dalje ga sklapas rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 ovih obicnih fokija mk II ima ? trebam sony mp3 radio (ovalni) i maglenke sa prekidacem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 jel ima kakvih G klasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ima šta za M3 E46? Audi A8 4E? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 ovih obicnih fokija mk II ima ? trebam sony mp3 radio (ovalni) i maglenke sa prekidacem ? Pa ima nesto sitno ali nemaju nikakve dobre radije. jel ima kakvih G klasa? Ne. Ima šta za M3 E46? Audi A8 4E? Da ima vec bi bili kod mene nebrini :thumbsup: Ima A5 sa 3.0 TDI-jem sa par tisusca km i B&O sound systemom Btw netko je pitao za stopove za Volva ? Jel to ovo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 E da, i netko je pitao za Smart cabrio Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ja pitao... Kakav je krov.....??? I vidim da ima maglenke.... Kolko za njihih? kakve su felge? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 Ja pitao... Kakav je krov.....??? I vidim da ima maglenke.... Kolko za njihih? kakve su felge? ? Ima razbijenu zadnju sajbu. Maglenki vise nema. Felge su 100% ravne i izbalansirane s gumama ( provjeravo sam osobno ) imam i slike cak. Na jednoj ima neki udarac od kamencica gdje je boja pukla malo.. Zacudo ovo je cak nas LHD volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Vidi ako nađeš usisnu granu od Sharana ili alhambre 1.8t ovak izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 Nazalost ni jedan nije 1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Dok se još nisi vratio u RH.. jel ima koja mazda 323 BJ... sa okruglim zadnjim lampama Ako ima javi... pa ti kazem koju lampu vozis... ljevu ili desnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 jel mozes pitat dal ima koji dodge nitro , 2007 na dalje http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheZG9KZ2UGBML0CM8=QXV0B21VDGLVBI1DYXJZ/imgDodge%20Nitro4.jpg trebam prednji branik i jos neke plastike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now