rimA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Imaju veliki izbor al nije baš da dobro zgledaju :lol:
killuminati Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 imaš i kod Durlena neke, ali može ti čovjek napraviti.. ja bih osobno na svaki auto stavio samo inox cijev, ovisno o autu može biti i koso rezana, svi ovi nastavci su selo..
mariotdi Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 stavis original gti zadnji lonac s original nasatvkom i bolje ne moze ni skuplje :rofl:
Marco Polo Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 (edited) Ma imam sad orginal ali mislim staviti GTI lip i da bi bilo bolje da su malo širi nastavci ovo je orginal a ovak bi, ovo je 2x76,2mm Edited November 9, 2011 by Marco Polo
Lovrek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Lasta je za to cisto ok... Pogledaj na mom autu, 2x80 mm ja imam....
Marco Polo Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Obavio kod Lastovčića i super je napravljeno
AERO Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Obavio kod Lastovčića i super je napravljeno Lastovčić je zakon..doneseš ideju a oni ti je pretvore u stvarnost :notworthy:
Lovrek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 pa daj slike sad barem stavi da znaju i drugi ....
scary Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ja sam bio danas u autoispuhu, zapravo zbog motaze i balansiranja gume ali bio mi je otpao nastavak pa sam stavio novi, lonac je jos dobar al tamo di je bio zavaren nastavak sve prohrdjalo, izabrao prvi okrugli na polici i evo kako je ispalo, a sad da li je selo ili nije bar nemam vise 2 cm cijevi samo iza.. btw, sry na oftopicu ali mozda nekoga zanima, cijena demonataze i montaze guma je 40kn po gumi, balansiranje i novi ventil uracunato u tu cijenu..
Marco Polo Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Desni bi trebalo malo podići ići ću u ponedjeljak da mi to poprave
Jashim Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 @Marco Polo: super je kad je tebi super da ti je desna cijev niza od lijeve, da između lijevog nastavka i branika mozes sibicu ugurati, a pored desnog nastavka i branika kutiju cigara
Marco Polo Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Napisao sam da idem preksutra da to poprave jebiga nisam skužio tamo nabrzinu. Super je i definitivno best buy da sam kupio milltek ili akrapović i da tako izgleda bi bio lud ali za ovo ne
Jashim Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Nisam skuzio da si to napisao jer mi je odmah upalo u oko i rekoh da vidim jos malo i tu mi pobjegne da ces ici popraviti. OK, bitno je da je stranka zadovoljna, nista drugo nije bitno
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now