entuzijast Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Kako da skinem ostatak ljepila od nosača mobitela...Armatura mi je mekana, nije živa plastika pa se bojim sa svačim drljati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Kako da skinem ostatak ljepila od nosača mobitela...Armatura mi je mekana, nije živa plastika pa se bojim sa svačim drljati... Pitaj sviga, vjerujem da ima nesto pametno za preporuciti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 imam ti ja industrijsko silikonsko cistilo, bas za takve stvari. mozemo probat, nece ti nagrist! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 koje ljepilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 permetal:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 LIjepilo kaj ostane od onih sranja koje se lijepe za držati mobitel..Slično onome kaj se lijepe kukice i sl. u WC po pločicama..Skinuo sam nosač, ali se pozna di je bilo lijepljeno, iskopat ću si oko od muke... Malawi, budemo probali sa time, nadam se da će uspijeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 da se ukrpam u topic,naime prije 2mj sam ljepio plasticne rubnjake na blatobrane sa sikaflex crnim ljepilom (mislim da se njime ljepe sajbe na aute) i naravno kak sam ja to specijalno izveo,po rubovima mi je iscurilo van i zasusilo se na rubovima rubnjaka po limu blatobrana,jel to moguce ikako ocistiti ili da to i dalje gledam i svaki put da si sebi sjetim rodbine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 a jel znaš broj od tog sikaflexa pa pogledaš tehnički list? http://www.sika-croatia.hr/sika-proizvodi/ makar mislim da je ovako nešto u pitanju.. Očistiti sav alat i opremu za nanošenje pomoću Sika® Remover-208 / Sika®TopClean-T neposredno nakon upotrebe. Očvrsli / stvrdnuti materijal (ljepilo) može biti uklonjen jedino mehanički. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 ent u nedjelju sam free pa se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Probaj sa antisilikonom, fino skida takve stvari a ne nagriza plastiku :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now