J.J Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Pravac u Zubak ...trust me Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ma qurac! To si sad izmislio da ne valja samo zato da ne moraš ljudima platit klopu :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2slow Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Aha, OK. Svaki dan nešto novo čujem što me dobro nasmije . Zašto auti na karbove imaju preklopku na usisu da vuče topli zrak oko ispušne grane?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Zašto auti na karbove imaju preklopku na usisu da vuče topli zrak oko ispušne grane?? jer imaju karbove(losu kontrolu ubrizganog goriva, pogotovo ovisno o temperaturi motora), a novi auti su ipak napredniji i to resavaju na drugi nacin. Svako grijanje zraka ce umanjiti max snagu motora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Mi stavili danas drugi MAF senzor i isti kurac... odemo na klopu, auto tak tak ide... parkiram ga pred firmom, krenem doma - poludio totalno. Ide ko đavao kada je imao gljivu. Ne kužim, jebeno ne kužim. Ali kad bih kužio bio bih mehaničar hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Kolko vidim po netu ima punooo ljudi problema s time: Jesi probao mozda ovo: if you just turn the key when you get in to the on position, and wait for the fuel pump to prime, maybe 5 or 10 seconds, then start the car, the issue doesnt exist. its when you get in, and start the car right away that it shows up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 (edited) Ma kakvi... ovaj moj upali ko zmaj i radi 10 sekundi savršeno i onda počne s gušenjem. Kao da si mu začepio dovod zraka. Ma ide na servis, pa neka ga šarafe. Edited November 23, 2011 by francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ma najbolje je cijelog Sejata zapičit u zid i kupit drugi, ocemo zajedno? :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 sta im fali, bas lijepo izgledaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive_HF Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 a ja se drkam sa alfom svako jutro sa time a dobro koji je jebeni kurac taj MAP?? jer znan da to imam na autu, nemam maf Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 ocemo zajedno? :doh: LOL! Sanjao sam da sam ga dao frendu, a ovaj ne da je napraivo totalnu, nego ga je protjero kroz stup od rasvjete... i dolazim ja na očevid s policijom, frendu neugodno, a meni milo i drago pri srcu.... LOL :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now