Jump to content

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Znaci LI j odličan no treba definitivno i V1. Taman se opustis i vozis kako god zelis cim te LI spasi par puta i onda u gorici naletis na mulatnova + patrolu koju zaustavlja

Busted !

Stedim za V1

Da to ti je cca 1000 EUR .

LI te stiti u pravilu u 50% slucajeva. 20% su multanove ( cisto omjer koliko ima pistolja i multanova ) i ostalih 30% su presretaci rekao bih.

@Domagoj - jednom sam do sad cuo da su pucali od iza ali samo jednom. Mada..kako god neznam kako bih objasnio vidno kocenje nakon sto si upucan..

Posted
da, oko 12:30 tako nesto

Treba definitivno kupiti oba uređaja

Ja sam prošao oko 11 i bila je tamo smontirana kraj crnog g4....zadnji put sam ja tamo pobrao 2000kn, i kaj je najgore, to dođe iz lučkog tim sa multanovom, pa se ne možeš izvući nikako...

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted
Nasao sam neki filmic u njemackoj kako snimaju covjeka pa je skrenuo u raskrizje da se bezveze ne nateze

haha, klasik, ovo i ja masu puta napravim, najbolje rješenje ako imaš gdje ;)

da, ND4SPD

Posted

Isto kao kod nas... ali ako spustis na dozvoljenu brzinu i odmah izgasis nitko ne radi problema...

Otplatio mi se davnih dana i to puta 10

Posted
I dovoljan je ovaj prvi - Laser Interceptor DUAL (2 x standard ili slim transponder)?

kod nas nema toliko multanovih pa je za moje potrebe ok ;)

Posted

Sto se preporucava za multanove/radare? Li radi savrseno za laser ali u madji na autoputu su kamere koje slikaju odozada i vec su me par puta okinuli... vidim ima svega od 300 do 4000kn pa bi neku zlatnu pouzdanu sredinu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...