Zeljko_M Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Ajmo GB za oba uređaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domagoj_e30 Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Bilo bi dobro imat 2 glave na LI (naprijed i nazad), mene su zimus naguzili sa laserom i druga patrola zaustavila i pisala kaznu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Znaci LI j odličan no treba definitivno i V1. Taman se opustis i vozis kako god zelis cim te LI spasi par puta i onda u gorici naletis na mulatnova + patrolu koju zaustavlja Busted ! Stedim za V1 Da to ti je cca 1000 EUR . LI te stiti u pravilu u 50% slucajeva. 20% su multanove ( cisto omjer koliko ima pistolja i multanova ) i ostalih 30% su presretaci rekao bih. @Domagoj - jednom sam do sad cuo da su pucali od iza ali samo jednom. Mada..kako god neznam kako bih objasnio vidno kocenje nakon sto si upucan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 da, oko 12:30 tako nesto Treba definitivno kupiti oba uređaja Ja sam prošao oko 11 i bila je tamo smontirana kraj crnog g4....zadnji put sam ja tamo pobrao 2000kn, i kaj je najgore, to dođe iz lučkog tim sa multanovom, pa se ne možeš izvući nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Mada..kako god neznam kako bih objasnio vidno kocenje nakon sto si upucan.. Povuces rucnu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Povuces rucnu :thumbsup: Da, eventualno ak se vozis 20 kmh prek ogranicenja sto znas i sam nije slucaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Nasao sam neki filmic u njemackoj kako snimaju covjeka pa je skrenuo u raskrizje da se bezveze ne nateze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Koji LI na kraju kupiti i gdje? Ovo je dobar link? http://speed.g-zona.hr/Narudzba.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Nasao sam neki filmic u njemackoj kako snimaju covjeka pa je skrenuo u raskrizje da se bezveze ne nateze haha, klasik, ovo i ja masu puta napravim, najbolje rješenje ako imaš gdje da, ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 I dovoljan je ovaj prvi - Laser Interceptor DUAL (2 x standard ili slim transponder)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 kako na to gledaju vani? au, njem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Isto kao kod nas... ali ako spustis na dozvoljenu brzinu i odmah izgasis nitko ne radi problema... Otplatio mi se davnih dana i to puta 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 I dovoljan je ovaj prvi - Laser Interceptor DUAL (2 x standard ili slim transponder)? kod nas nema toliko multanovih pa je za moje potrebe ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Sto se preporucava za multanove/radare? Li radi savrseno za laser ali u madji na autoputu su kamere koje slikaju odozada i vec su me par puta okinuli... vidim ima svega od 300 do 4000kn pa bi neku zlatnu pouzdanu sredinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Ja na smartu imam V1 radar detektor koji je složen remote odnosno u branik, to ti sve ekipa iz laser-interceptora može nabavit. 800€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now