Jump to content

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

evo ti zapis na spritmonitoru za svako tankanje:

http://www.spritmonitor.de/en/detail/490171.html

od sredine 3. mjeseca je novi motor u autu, kako se kilometri nižu tako je sve manja potrošnja

npr. ovo zadnje tankanje je bilo baš do čepa da je nafta bila pred izlijevanje. a to ej vožnja samo grad i stanujem na brdu do kojeg se dolazi preko 13 ležečih a ja kad idem i gore i dole stajem doslovno pred svaki. a to utječe na potrošnju na najjače!

Edited by Ozy
Posted (edited)

e da, i sa strane desno kod svakog tankanja imate ikonicu "BC" odn. BoardComp.

to je unos onoga što meni piše na BCu a to vrijedi za serijala auto koji ima sve ono što sam ja maknuo i toliko koliko je pisalo po BC-u je auto prije trošio.

sada je onako kako to računi pokazuju za tankanje do čepa :)

cca 1-1,5l sada BC pokazuje više odn pokazuje ono što bi bilo okej da auto i dalje ima 5.injektor nafte

Edited by Ozy
Posted
stanujem na brdu do kojeg se dolazi preko 13 ležečih a ja kad idem i gore i dole stajem doslovno pred svaki. a to utječe na potrošnju na najjače!

Mimoišli se ovu nedjelju oko 18.00 negdje na Remetama, vozio si familiju i spuštao se prema gradu.

Kola fino izgledaju :D

Posted

2 ZOD - jes, hvala care :) bez tebe ne bi DPF bio maknut, barem ne tako dobro! :)

2 dr. - prije sam stalno gledao ususret drugim autima/ vozačima. skužio sam da to svi rade a pogotovo kad se mimoilaze 2 "tjuning" auta.. pa se gledaju dečki onak mrko k'o da će se sad odmah ić utrkivat. :)

to mi je gej na najjače pa sam prestao gledat ususret drugim vozačima tako da niti ne znam više "tko koji auto vozi"..! LOLČINA

Posted
to mi je gej na najjače pa sam prestao gledat ususret drugim vozačima tako da niti ne znam više "tko koji auto vozi"..! LOLČINA

Whatever....

Ionako nemam "tuning kola" pa mi je odmah lakše što nisam obilježen kao gej... :lol:

Posted
Whatever....

Ionako nemam "tuning kola" pa mi je odmah lakše što nisam obilježen kao gej... :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted (edited)
"sova" mi se ne sviđa :S

sova je u vožnji jako rijetko jer ne gasiram tak kao tu.. ili ju ne čujem :)

vidiš pri kraju filmića kad gasiram do kraja kak se ne čuje više sova..

Edited by Ozy
Posted
sova je u vožnji jako rijetko jer ne gasiram tak kao tu.. ili ju ne čujem :)

vidiš pri kraju filmića kad gasiram do kraja kak se ne čuje više sova..

true dat :thumbsup: al ja ju ne volim ni u naznakama :D inače sve super, fina ti kola ;)

• 11 months later...
Posted

RUN1 stock

RUN2 chip-box citius.hr

RUN3 dpf-off & de-cat & egr-bypass

RUN4 run3 + chip-box citius.hr

537239_532987326775890_1286610428_n.jpg

1379948_532987080109248_1854836121_n.jpg

Posted

Zelna je stock, crvena bez dpd-a

I ono zanimljivo, auto ne daje deklarirane konje niti moment. Skoro kao 99% novih s dpd filterom.

Posted (edited)

serijala je 177/400

run1 zelena

run2 plava

run3 crvena

run4 žuta

kod drugog mjerenja (run 3&4) je bilo osjetno hladnije u garaži, barem 2-3 celzijevaca.

e da,

da li ZNATNO utječe na mjerenje dimenzija kotača?

npr. razlika mjerenja sa 245/45/17 na 8x17" ili 255/35/18 na 8.5x18"

??

Edited by Ozy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...