MaX_ST Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Dakle, auto mi je trenutno bež iznutra (oplate), a kako sam stavio nova sjedala koja su od crne kože moram i oplate nekako riješiti... Zanima me točna procedura kako je najbolje i najtrajnije to obojati... Jasan mi je osnovni koncept... odmascivac, primer za plastiku, mat crna boja.. ali me zanimaju detalji i savjeti... Koja je najbolja boja za takve zahvate a da se ne ljušti kasnije... neki bolji primer, da je provjereno izdržljiv itd itd... Hvala, unaprid
killuminati Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) prvo pročitaj na zadnjoj strani koja je plastika, ono PE/PP.. što je mekša i "masnija" to ćeš imati više problema.. možda je tapeciranje bolji izbor.. i usput pročitaj ovo.. http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=28095 Edited December 30, 2011 by killuminati
Bubi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 a da jednostavno nabaviš te 4 oplate u boji kojom su dolazili modeli s crnim sicevima? ili želiš neku posebnu nijansu?
MaX_ST Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 @kill.... tnx. prostudirat cu stare thread.ove.... @bubi.... a nisu baš lako dostupne oplate za moj auto.... inače bi to već davno bilo tako riješeno...
Goertosing Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja sam imao takav slučaj. Sivo svijetla unutrašnjost. Prvo kupio crne siceve, pa crne oplate, pa crne plastike, pa crni pod (tapit) i još mi je ostalo par sitnica za kupit Sivo se može prodat, a ovo na autu je original, sigurno i pouzdano, bez ikakvih kemijanja i trljehanja po autu. Vidio sam neka rješenja s lakiranjem i to mi je sve katastrofa, što od izgleda što od (ne)trajnosti, tako da preporucujem mijenjat sve
MaX_ST Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 A vidit cu.... te oplate ne postoje u HR takve kakve meni trebaju... tako da mi je izbor drasticno suzen..
MaX_ST Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Stratus se nije ni prodavao na UK trzistu...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now