Jump to content

Recommended Posts

Posted

audi odnedavna koristi zgodnu primjenu kako da se moto rsto prije zagrije i samim tim da bude ekonomičniji.... Kad je hladan vodena pumpa uopce nevrti lopatice...

Sto se tice policijskih motora i sdi-eva.... ima ih po 400 000 a ima i ovih civilnih sdi-eva koji rikavaju vec na 150tkm....

U mupove unutra se ljeva inino ulje a izmjena je nepoznanica :)

Što se tiče bregaste i podizača.. kod 4orki nisam to susrecao neg kod 1.9 TDI motora u Ostaviama i pokojem cestarskom caddye-u

Posted
I onda ujutro šok! Moj mali i20 na -5°C radi na 1000 o/min.

Sunny mi je odmah radio na 2000 i rastom temperature postepeno povećavao do 3000 o/min kada bi dodavanjem gasa spustio okretaje na 850-900 o/min.

Je to na svim autima tako ili je moj sjeban? Ima 65.000 km i tako radi od prvog dana :huh:

Nije to tvoj auto, i20 je od tvoje žene ! :P;)

Sunny je ispustio dušu jer o generalki pričaš od ljeta 2002, a sutra smo 2012 ! :rofl:

Posted
Gledao sam i ja to - galileo je serija full of shit

Upravo imaju reportažu o mladim nijemcima koji se izučuju za zanat pogrebnika... Majko mila... :lol:

Posted
Nije to tvoj auto, i20 je od tvoje žene ! :P;)

Sunny je ispustio dušu jer o generalki pričaš od ljeta 2002, a sutra smo 2012 ! :rofl:

nastavi variti :)

Posted

ajd vi sa kinezerima kojima su visoki okretaji na hladno, pokušajte sa isključivanjem ventuilacije skroz, dakle na off. ;)

Posted
Ono sta je mene iznenadilo je npr Varadero koji ima injection i rucni cok.

Tak je i meni na Raptoru. :thumbsup:

P.S. Clio radi na 1300-1500rpm kad je hladan i onda spusti nakon cca 20s na 850-900rpm. Auto je u garaži na uvijek +8°C osim kad ga parkiram negdje vani na duže vrijeme, ali nisam primjetio da drži čok dulje od 20-30s.

Posted
Tak je i meni na Raptoru. :thumbsup:

Na kawi i tuonu isto, samo sta to nije pravi cok nego time jednostavno nategnes sajlu od gasa...

Posted (edited)

neznam kaj je tak lepo na njemu

btw kaj se izmjene ulja tiče, meni frend fekel drugačije, kao svi auti na lizingu i dužni su redovno obavljat servise...

Edited by woo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...