WD40 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 audi odnedavna koristi zgodnu primjenu kako da se moto rsto prije zagrije i samim tim da bude ekonomičniji.... Kad je hladan vodena pumpa uopce nevrti lopatice... Sto se tice policijskih motora i sdi-eva.... ima ih po 400 000 a ima i ovih civilnih sdi-eva koji rikavaju vec na 150tkm.... U mupove unutra se ljeva inino ulje a izmjena je nepoznanica Što se tiče bregaste i podizača.. kod 4orki nisam to susrecao neg kod 1.9 TDI motora u Ostaviama i pokojem cestarskom caddye-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 I onda ujutro šok! Moj mali i20 na -5°C radi na 1000 o/min.Sunny mi je odmah radio na 2000 i rastom temperature postepeno povećavao do 3000 o/min kada bi dodavanjem gasa spustio okretaje na 850-900 o/min. Je to na svim autima tako ili je moj sjeban? Ima 65.000 km i tako radi od prvog dana :huh: Nije to tvoj auto, i20 je od tvoje žene ! Sunny je ispustio dušu jer o generalki pričaš od ljeta 2002, a sutra smo 2012 ! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3n0 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Gledao sam i ja to - galileo je serija full of shit Upravo imaju reportažu o mladim nijemcima koji se izučuju za zanat pogrebnika... Majko mila... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Nije to tvoj auto, i20 je od tvoje žene ! Sunny je ispustio dušu jer o generalki pričaš od ljeta 2002, a sutra smo 2012 ! :rofl: nastavi variti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 ajd vi sa kinezerima kojima su visoki okretaji na hladno, pokušajte sa isključivanjem ventuilacije skroz, dakle na off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Ono sta je mene iznenadilo je npr Varadero koji ima injection i rucni cok. Tak je i meni na Raptoru. :thumbsup: P.S. Clio radi na 1300-1500rpm kad je hladan i onda spusti nakon cca 20s na 850-900rpm. Auto je u garaži na uvijek +8°C osim kad ga parkiram negdje vani na duže vrijeme, ali nisam primjetio da drži čok dulje od 20-30s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willy Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Tak je i meni na Raptoru. :thumbsup: Na kawi i tuonu isto, samo sta to nije pravi cok nego time jednostavno nategnes sajlu od gasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Na kawi i tuonu isto, samo sta to nije pravi cok nego time jednostavno nategnes sajlu od gasa... Upravo tako. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 nastavi variti To i tebe čeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 japanski čok gotta love it Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) neznam kaj je tak lepo na njemu btw kaj se izmjene ulja tiče, meni frend fekel drugačije, kao svi auti na lizingu i dužni su redovno obavljat servise... Edited January 6, 2012 by woo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Woo, bogati, pa pogle rpm čuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 ..to je to, rekoh bi da je oko -2 ili -3 stupnja temperatura bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now