Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam ovaj uređaj već poduže vrijeme i moram reći da sam prezadovoljan svime(gore su još bluetooth i usb adapteri), osim jednom sitnicom a to je navigacija. Jel postoji ikakva mogućnost roknuti nekakvu navigaciju preko nečega na tu multimediju?

Za sada se mučim sa N95 spojenom na izlaz za kameru i to radi bez beda, ali me živciraju silne procedure koje moram napraviti da bi to sve upogonio.

Jedino što mi još pada na pamet je spajanje iphone-a sa navigacijom, samo je pitanje da li on prenosi sliku na mediju ili medija ima svoj vlastiti meni?

Svi prijedlozi dobrodošli pa pišite :thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted

ja se baš sada bacio u potragu navigacije za svoj panasonic CQVD7005... Ima dodatni ulaz za navigaciju... ali nikako da nađem šifru uređaja kojim se nadograđuje ovaj dvd...

Posted

2dcrnic: Znam da je to nadograđivanje radio netko i to sam pročitao na CICE-ama, probaj potražiti ili otvori topic tamo i sigurno će netko znati ;)

Ma ovaj moj ima onaj IP-BUS(ako se dobro sjećam) na sebi za te dodatne stvarčice, i možeš stavljati koliko hoćeš toga, samo što nisam našao nikakvo rješenje za navigaciju pošto tu opciju nema deklariranu...

Posted

Pioneerov TV tuner GEX-P5700TVP u Helikopu je koštao kada sam zadnji puta pitao (7.2008) 2090kn.

Također imam AVH-P5900DVD, ali nisam zadovoljan sa DIVX funkcijom - ne čita mi DIVX-e, barem ne one koje imam doma i onda sam prisiljen sa ConvertXtoDVD konvertirati u DVD format...inače, ekran je super

Ima tko kakvu bolju ideju i/ili program s kojim mogu u GLEDLJIV DIVX format prebaciti?:thumbsup:

Posted

jedan frend je sebi prošlo ljeto kupio neki pioneer i nije mu čitao divix i kopije dvd-a, pa je vozio nekom liku u rijeku da mu to složi... mogu se raspitati, pa tu napisati... :)

Posted (edited)

Sad sam ljubomoran... :P

Daj ljudi, netko je sigurno radio ili radi u Pioneeru pa bolje zna da li postoji ikakva mogućnost da se upogoni navigacija na 5900 modelu??? Sve opcije prihvaćam, koliko god one bile komplicirane :lol:

Već dolazim u napast da ga mijenjam za Pioneera sa navigacijom, ako ima netko i tu soluciju, a da nije prevelika nadoplata...

Edited by Mark
Posted
nemoj biti sigurno košta kao 3,4 garmin navigacije.... :lol:

Hebeš to, to nije fancy :lol:

2 Branx: I mislio sam si da je tako na žalost...

Posted
2 Branx: I mislio sam si da je tako na žalost...

A jebiga, trebao si prije razmišljat kad si kupovao :D

Iako, ti dodatni moduli za navigaciju su katastrofa skupi, red veličine 600-800EUR...

BTW tek sam sad skužio da smo prezimenjaci, a ni ime nam nije daleko :D :doh:

Posted
A jebiga, trebao si prije razmišljat kad si kupovao :D

Iako, ti dodatni moduli za navigaciju su katastrofa skupi, red veličine 600-800EUR...

BTW tek sam sad skužio da smo prezimenjaci, a ni ime nam nije daleko :D :doh:

A šta ću, ako mi ne uleti neka zamjena morati ću se pomiriti ovako preko N95 navigirati :cool:

Kaj se tiče prezimena, skužio ja već, a mislim da sam ti i napomenuo, ali još na starom forumu :D

Posted

Ne kužim kako uređaji skuplji 2-3x od mog, a da ne govorim o zvučnosti imena imaju problema sa puštanjem divxa i prženih dvda.. JVC KD AVX11 iz EXAD serije..

1300 kn u metrou nov novcat sa garancijom, evo već godinu dana živi u jeepu na svim mogućim rupama i jamama..

jvc_kd-avx11_l.jpg

E SAD --- zna li tko tko je dežuran za JVC u RH? Treba mi onaj Bluetooth mikrofon i modul..KS BTA 200 .. Vani je oko 100$.. koliko je kod nas?

5101QrGqGqL._SL500_AA280_.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=7EIHX_RHeJg&feature=related

Posted
jedan frend je sebi prošlo ljeto kupio neki pioneer i nije mu čitao divix i kopije dvd-a, pa je vozio nekom liku u rijeku da mu to složi... mogu se raspitati, pa tu napisati... :)

Raspitaj se...bilo bi super :thumbsup: - inače, podržava ovaj HU DIVX, ali ne znam koji...jer bogme ne podržava sve...barem da znam snimat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...