Jump to content

Recommended Posts

Posted

top feed ili side feed?

strpi se jos malo, uskoro ce nas par narucivat injektore (ja cu NISMO 555) no ne jos sada jer Jen je naglo porastao i nije se jos spustio tako da se ceka taj pad.. (a i da se meni sponzor isprsi)

cim padne cemo narucivat..

mogu ti javit samo mi posalji br.moba na pm

nece biti nista jeftinija cijena injektora ako nas vise narucuje ali ce zato za nas vise shipping biti jeftiniji ;)

Posted

Ma stvar je sto mi auto stoji i ceka mapiranje i trebaju mi injektori relativno brzo. U biti najbolje bi bilo kad bih nasao nekoga tko mi tu moze nabaviti 1 Delphi high impendance 650 cc injektor jer imam set tih injektora i jedan od njih mi ne radi.

A opcije mi je i da uzmem novi set od 4x440 cc high impendance injektora (mislim da isti idu na Honde) pa da stavim 4x440cc umjesto 650

Posted

a onda je tebi svejedno jer su tvoji inj vezani uz USD :)

samo nadji neku firmu koja ima dobru reputaciju pa paypal i ebay kombinacija + gift natpis na kutijici :)

Posted

nasao sam ja vec na ebayu a i ne bi bilo prvi put da tako narucujem samo sto je to minimalno 2-3 tjedna cekanja opet.

2 kutija: gdje? sad sam radio search i nista mi ne izbacuje.

Posted (edited)

Hvala puno. Ajde ako netko zna za jos nesto. Ovi su nacelno ok ali bi mi trebalo dosta pripasavanja posto su tanji od mojih. Budem nasao sliku kakvi meni trebaju pa cu postati.

Evo ovakvi bi mi injektori trebali da ne bude pripasavanja:

Picture006.jpg

Edited by Hive
Posted
nasao sam ja vec na ebayu a i ne bi bilo prvi put da tako narucujem samo sto je to minimalno 2-3 tjedna cekanja opet.

2 kutija: gdje? sad sam radio search i nista mi ne izbacuje.

5 dana ti je dostava iz us ! a ne 3 tjedna :doh:

Posted
Hvala puno. Ajde ako netko zna za jos nesto. Ovi su nacelno ok ali bi mi trebalo dosta pripasavanja posto su tanji od mojih. Budem nasao sliku kakvi meni trebaju pa cu postati.

Evo ovakvi bi mi injektori trebali da ne bude pripasavanja:

Uglavnom ovi siemens ti idu ako i Bosch idu direktno...Posto ti imas koreanca onda je denso? unutra pa ne znam da li pasu "na vidu"...

Posted

dobro ti kutija kaže,uzmi siemens deka 630cc,fenomenalni injektori...ovi 440cc (od nekog forda,neki suv ili truck) mi se nisu baš dopali

Posted

ako je sifra orginalnog injektora 0 280 150 xxx onda simens deka pase na to mjesto bez ikakve kemije. A ima ih na ebayu vec od 200$ s postarinom za 4komada.

Posted (edited)

2 Josey: Ovisi kako salju. Do sada mi je iskustvo da u rijetkim slucajevima dodje za 5 dana. A narucivao sam puno toga. Desilo mi se cak da i FedEx ili UPS zaglibi i umjesto 3-5 dana traje dva tjedna. A i nije to poanta. Poanta je da sam ja pitao da li netko zna gdje se u ZG (ili RH) mogu kupiti injektori. Jos ako su Delphi tim bolje.

2 kutija: Mislim da OEM je Denso unutra. Znam da sa ovim Delphi nije bilo problema (osim gumica) i znam da Ford Blue top pasu unutra.

Edited by Hive
Posted
dobro ti kutija kaže,uzmi siemens deka 630cc,fenomenalni injektori...ovi 440cc (od nekog forda,neki suv ili truck) mi se nisu baš dopali

Da problem je sto vecina tih injektora nema odgovarajuci mlaz iliti spray pattern za 4v-5v po cilindru....

Pogotovo ih je tesko mapirat za rad na leru na niskim temperaturama.

Siemens deka su se pokazali super...

Posted
2 Josey: Ovisi kako salju. Do sada mi je iskustvo da u rijetkim slucajevima dodje za 5 dana. A narucivao sam puno toga. Desilo mise cak da i FedEx ili UPS zaglibi i umjesto 3-5 dana traje dva tjedna. A i nije to poanta. Poanta je da sam ja pitao da li netko zna gdje se u ZG (ili RH) mogu kupiti injektori. Jos ako su Delphi tim bolje.

2 kutija: Mislim da OEM je Denso unutra. Znam da sa ovim Delphi nije bilo problema (osim gumica) i znam da Ford Blue top pasu unutra.

Ako ti pasu Ford ,a to su Bosch onda ti idu i Siemens.

Nemoj se uopce mislit uzmi ove siemens deka.

Jos su koliko se sjecam i flow matched tako da je to to....

Posted
Da problem je sto vecina tih injektora nema odgovarajuci mlaz iliti spray pattern za 4v-5v po cilindru....

Pogotovo ih je tesko mapirat za rad na leru na niskim temperaturama.

Siemens deka su se pokazali super...

To govoris za injektore s 4 rupe(zeleni bosch)?

Posted

ti 440c su sa v8 i na leru je bila koma...overfueling...nikako podesiti.

na siemens je radilo fenomenalno...jako brza el.mag kotva i dispergacija...

i visokoomski su (14 ili 16 ohma) te ti paše u rail kao bosch samo tako

Posted

Uglavnom tzv. green top(znaci zeleni) su "problematicni",e sad koliko su rupica imali se ne sjecam trebao bih ic trazit.

Uglavnom im mlaz nije najsretniji za 4v-5v motore...

Siemens i delphi su se pokazali puno bolji...

Posted (edited)

celica trubo ti ima 440 cc injektora do 8 .89 su ti top feed a st185 je side feed..

pitaj hica ima sta doma viska...

i supra 7 mgte motor ti ima iste (na top feed mislim) a to bi se moglo naci kod nas i kod clana foruma (perhan) mozda ..

Edited by rio_cyber
Posted
Ako ti pasu Ford ,a to su Bosch onda ti idu i Siemens.

Nemoj se uopce mislit uzmi ove siemens deka.

Jos su koliko se sjecam i flow matched tako da je to to....

jep to su ovi

ako je sifra orginalnog injektora 0 280 150 xxx onda simens deka pase na to mjesto bez ikakve kemije. A ima ih na ebayu vec od 200$ s postarinom za 4komada.

i nezna ko je gori napisa da nisu ti injektori bas nesto, bas jesu :) ful su dobri i nisu to fordovi injektori nego bosch

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...