Josip Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Da li postoji revo tech dealer u Hr? Čuo sam da je netko kao ovlašten za to na području Zg ali na upit postavljen u Revo sam dobio ovakav odgovor: Hi Josip, Unfortunately we have not yet managed to find a suitable dealer in Croatia however we are actively looking for suitable company to supply our products. The closest dealers to you are based in either Romania or Italy. Best Regards, Paul Farenden Sales Manager
Mario_S3 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Mislim da je Elmin, ak nije, imaš 600km do Oradee, tam sam ja išao .. i uzmi obavezno SPS jer ak jednom skineš akumulator sa auta, komp će ti zaboraviti postavke (fuel, timing, boost), ovako samo nazad ukucaš u 2 sekunde sa tim uređajem. A da ne pričam da ti je to super stvar ako želiš smanjit snagu za npr. stazu da se voziš bez brige Edited January 27, 2012 by Mario_S3
buby_FR Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Elimnu se javi on je za Revo diler/zastupinik, slago je od mislva ED30 i auto stvarno juri.
rimA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Elmin je zastupnik za REVO za Hr. Kod njega je slagan ED 30 od Mislava
Elmin OPC Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zastupnik za Revo sam ja, od kraja prosle godine. Josip je pitao za zastupnika i gospon Paul Farenden je kriv za nesporazum, kao što se i ispričao. Nije bio njegov dan pa je došlo do zabune. Evo na stranici imate sve:http://www.revotechnik.com/index.php?mod=dealer_search
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now