Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma super je - ja to govno nebi u auto stavio da mi neko plati, tvornička multimedija tipa rns510 je jedno 10 klasa iznad ovog kineskog govna ( rns510 - ili koja je vec oznaka za Audi je Becker ili Blaupunkt kaj je 3 klase iznad Alpine,Pioneera itd.. i bar 2 klase iznad Clarion/Kenwood ) - tak da nemoj ništa čekati, ima onaj tip iz Osijeka tih multimedija i to si kupi ne odmah nego sad !!

• Replies 82
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
zenec stavrno ne izgleda lose i po funkcijama i po ostalome

da isto kao i kineska kopija bmw-a pa ne vidim nikoga da je vozi ovdje jel !!

upravo bi tu i mogla ić usporedba - kineska kopija bmw-a ili merc-a s klase ima iste funkcije - ima motor i služi za prijevoz od točke a do točke b i čak izgleda jako slično, e sad o ovjesu,motoru limariji i 1001 drugoj stvari nečemo,, sad mi samo nemojte poceti pa i svi drugi brandovi se rade u kini ili zenec nešto tipa je njemački :doh:

origigi radio u vw koncernu je vrh roba ( njihov problem su samo preslaba pojačala ali zato i postoje raznorazni tvornički soundsistemi tipa B&O ili dynaudio ili pogotovo B&W u Jaguaru ) - vjeruj mi ja bar u tome imam malo ipak više iskustva :thumbsup:

Posted
pa pogledaj ocjene, najviša klasa uređaja i tu je netko rekao da je što se tiče kvalitete uređaja sam vrh ! Od onda kad je Balev prodavao su se dosta poboljšali koliko sam skužio

http://www.acr.ch/shop/index.php?itemno=ZE-NC620D&aid=-1&cf=itc

U jebes mi mater, pa kad je zenec postao vrh sto se tice kvalitete?? :notworthy::lol::lol::lol:

Jebote zadnje smece koje postoji! :doh::lol::lol::lol:

mario, spusti se na zemlju ;)

Posted (edited)
da isto kao i kineska kopija bmw-a pa ne vidim nikoga da je vozi ovdje jel !!

upravo bi tu i mogla ić usporedba - kineska kopija bmw-a ili merc-a s klase ima iste funkcije - ima motor i služi za prijevoz od točke a do točke b i čak izgleda jako slično, e sad o ovjesu,motoru limariji i 1001 drugoj stvari nečemo,, sad mi samo nemojte poceti pa i svi drugi brandovi se rade u kini ili zenec nešto tipa je njemački :doh:

origigi radio u vw koncernu je vrh roba ( njihov problem su samo preslaba pojačala ali zato i postoje raznorazni tvornički soundsistemi tipa B&O ili dynaudio ili pogotovo B&W u Jaguaru ) - vjeruj mi ja bar u tome imam malo ipak više iskustva :thumbsup:

slazem se, super odabir samo

Apparently around 70 RNS 510 units have been stolen from UK-spec Golf vehicles between Wolfsburg and Emden in the past couple of weeks.
Edited by mariotdi
Posted
pa pogledaj ocjene, najviša klasa uređaja i tu je netko rekao da je što se tiče kvalitete uređaja sam vrh

Ajde baš me zanima :naughty::naughty::naughty:

Ti kinezi su negdje po kvalitativnom nivou uz bok najjeftinijim/entry sonijima (ako uopće i jesu). Slušao, gledao, kraće vrijeme dr***ao po tim čudima (ok bili su modeli sada 2 godine stari ali čisto sumnjam da se sada išta promjenilo) te ama baš me ništa nije oduševilo (ok naravno osim hrpetine integriranih featurea te mogućnosti proširenja).

Ali pričati o nekoj kvaliteti reprodukcije te općenito kvaliteti završne izrade i sl. :drink::doh::doh::doh:

Se sjećate onih Silvercrestova iz Lidla, mislim da su nekih ~1500kn koštali :notworthy::lol::lol::lol:

Posted (edited)
U S3 bi stavio RNS-E i nista drugo :thumbsup:

http://www.carsystems.pl/img/products/84/10_max.jpg

Sta sam htio reci....

stvaljati kineza zeneca u auto od 30t eura je lol nad lolcinama :lol:

ne nego je to zločin :thumbsup:

RNS-E je dobar uređaj, međutim većina sa ebaya su ukradeni, hm da li trebam napomenuti da ukoliko policija to sazna da će mi zaplijeniti uređaj i ja još možda kaznu mogu dobiti i nepotrebne probleme?

I da, kad bi uzimao RNS-e onda obavezno verziju 2010 jer ona ima LED display i mogućnost čitanja SD kartica većeg kapaciteta

RNS-E nema:

- integrirani bluetooth (treba nadoplatiti pun k)

- touch screen

- navigaciju koju sam možeš optimizirati kako ti volja (iGo)

- sa CDa ne možeš slušati muziku nego možeš samo staviti nav CD, muzika ide isključivo sa Sd kartice što je ok ali ponekad nebi bilo loše da možeš staviti i CD

- ipod konekciju (treba nadoplatiti)

Sve ovo Zenec ima u serijali + što je kompletno integriran u FIS i rade sve komande na volanu.

Zašto davati 1000€ za uređaj koji nema osnovne bitne stvari? Zbog izgleda ?

Edited by Mario_S3
Posted

To npr sve skupa ti ima i pioneer app multimedija i imas sve kaj imas na iphone-u jer je to multimedina napravljena da integrira iphone u auto, znaci imas navigaciju na iphone-u imas je i na multimediji, muzika/filmovi/telefon itd... Eto samo jedna od opcija koja je daleko kvalitetnija od china shit-a,,, a i ne znam dal ti onda stane nor rns510 ( ili kak se vec zove onaj s navigacijom i hdd ) iz vw ?? Koji ima sve kaj zelis a ima ih onaj tip iz osijeka za 4800kn - kupio ga je frend sebi za golf 5 i radi savrseno normalno

Posted
To npr sve skupa ti ima i pioneer app multimedija i imas sve kaj imas na iphone-u jer je to multimedina napravljena da integrira iphone u auto, znaci imas navigaciju na iphone-u imas je i na multimediji, muzika/filmovi/telefon itd... Eto samo jedna od opcija koja je daleko kvalitetnija od china shit-a,,, a i ne znam dal ti onda stane nor rns510 ( ili kak se vec zove onaj s navigacijom i hdd ) iz vw ?? Koji ima sve kaj zelis a ima ih onaj tip iz osijeka za 4800kn - kupio ga je frend sebi za golf 5 i radi savrseno normalno

Sve što nema OEM izgled je koma i to ne dolazi u obzir - nav iz VW ne dolazi u obzir jer to niš nebi radilo, glupo bi izgledala a da ne velim da ima plavo osvjetljenje

Posted
moguće da ti laser rikava, probaj doći u kontakt sa speed devilom s c.i.c.a. za savjet

Sve je ok, izgleda da su CDi sranje, tj. pakiranje koji imam, snimio na CD iz drugog pakiranja i sve je ok :thumbsup:

Posted
Sve što nema OEM izgled je koma i to ne dolazi u obzir - nav iz VW ne dolazi u obzir jer to niš nebi radilo, glupo bi izgledala a da ne velim da ima plavo osvjetljenje

ma sve osim OEM je katastrofa.

i no name brandovi i poznati brandovi imaju užasan menu koji mi katastrofalno izgleda.

a BT na ovim replikama užasno funkcionira. tribaš vikat u autu kad pričaš priko BT da bi te ovi drugi moga čut.

Posted
RNS-E je dobar uređaj, međutim većina sa ebaya su ukradeni, hm da li trebam napomenuti da ukoliko policija to sazna da će mi zaplijeniti uređaj i ja još možda kaznu mogu dobiti i nepotrebne probleme?

I da, kad bi uzimao RNS-e onda obavezno verziju 2010 jer ona ima LED display i mogućnost čitanja SD kartica većeg kapaciteta

RNS-E nema:

- integrirani bluetooth (treba nadoplatiti pun k)

- touch screen

- navigaciju koju sam možeš optimizirati kako ti volja (iGo)

- sa CDa ne možeš slušati muziku nego možeš samo staviti nav CD, muzika ide isključivo sa Sd kartice što je ok ali ponekad nebi bilo loše da možeš staviti i CD

- ipod konekciju (treba nadoplatiti)

Sve ovo Zenec ima u serijali + što je kompletno integriran u FIS i rade sve komande na volanu.

Zašto davati 1000€ za uređaj koji nema osnovne bitne stvari? Zbog izgleda ?

Bluetooth nije u RNS-u nego je zavisan od opreme auta

Navi imas originalnu koja radi odlicno

I ako je ukraden kodira se na tvoj auto i dobije VIN od svog auta unutra

CD mozes slusat u navi otvoru+ja imam 6 CD-a jos u changeru

Za tvoj auto je negdje 5000kn u tvornica stanju i samo ga kliknes kad imas vec 2 din konzolu

Posted

mariola pa i uz RNS-e isto radi FIS i kontrole volana ;) ,a navi je najbolja koju sam do sad koristio ;)

imao sam kenwooda i sad imam OEM i to je to ,nema sanse da bi stavio nekaj drugo osim OEM u buducem autu

Posted
mariola pa i uz RNS-e isto radi FIS i kontrole volana ;) ,a navi je najbolja koju sam do sad koristio ;)

imao sam kenwooda i sad imam OEM i to je to ,nema sanse da bi stavio nekaj drugo osim OEM u buducem autu

Nedavno sam se vozio u X6, A4 B8 i A3 (08') sa OEM navi i u golfu mi to sve nekako najbolje djeluje, stvarno je odlicna :notworthy:

Potpis na Drndaka, stavi RNS-E, neces pozaliti :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...