VooDoo Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ma super je - ja to govno nebi u auto stavio da mi neko plati, tvornička multimedija tipa rns510 je jedno 10 klasa iznad ovog kineskog govna ( rns510 - ili koja je vec oznaka za Audi je Becker ili Blaupunkt kaj je 3 klase iznad Alpine,Pioneera itd.. i bar 2 klase iznad Clarion/Kenwood ) - tak da nemoj ništa čekati, ima onaj tip iz Osijeka tih multimedija i to si kupi ne odmah nego sad !!
mariotdi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 zenec stavrno ne izgleda lose i po funkcijama i po ostalome
VooDoo Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 zenec stavrno ne izgleda lose i po funkcijama i po ostalome da isto kao i kineska kopija bmw-a pa ne vidim nikoga da je vozi ovdje jel !! upravo bi tu i mogla ić usporedba - kineska kopija bmw-a ili merc-a s klase ima iste funkcije - ima motor i služi za prijevoz od točke a do točke b i čak izgleda jako slično, e sad o ovjesu,motoru limariji i 1001 drugoj stvari nečemo,, sad mi samo nemojte poceti pa i svi drugi brandovi se rade u kini ili zenec nešto tipa je njemački :doh: origigi radio u vw koncernu je vrh roba ( njihov problem su samo preslaba pojačala ali zato i postoje raznorazni tvornički soundsistemi tipa B&O ili dynaudio ili pogotovo B&W u Jaguaru ) - vjeruj mi ja bar u tome imam malo ipak više iskustva :thumbsup:
Ciki Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 pa pogledaj ocjene, najviša klasa uređaja i tu je netko rekao da je što se tiče kvalitete uređaja sam vrh ! Od onda kad je Balev prodavao su se dosta poboljšali koliko sam skužio http://www.acr.ch/shop/index.php?itemno=ZE-NC620D&aid=-1&cf=itc U jebes mi mater, pa kad je zenec postao vrh sto se tice kvalitete?? :notworthy::lol::lol::lol: Jebote zadnje smece koje postoji! :doh::lol::lol::lol: mario, spusti se na zemlju
mariotdi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) da isto kao i kineska kopija bmw-a pa ne vidim nikoga da je vozi ovdje jel !! upravo bi tu i mogla ić usporedba - kineska kopija bmw-a ili merc-a s klase ima iste funkcije - ima motor i služi za prijevoz od točke a do točke b i čak izgleda jako slično, e sad o ovjesu,motoru limariji i 1001 drugoj stvari nečemo,, sad mi samo nemojte poceti pa i svi drugi brandovi se rade u kini ili zenec nešto tipa je njemački :doh: origigi radio u vw koncernu je vrh roba ( njihov problem su samo preslaba pojačala ali zato i postoje raznorazni tvornički soundsistemi tipa B&O ili dynaudio ili pogotovo B&W u Jaguaru ) - vjeruj mi ja bar u tome imam malo ipak više iskustva :thumbsup: slazem se, super odabir samo Apparently around 70 RNS 510 units have been stolen from UK-spec Golf vehicles between Wolfsburg and Emden in the past couple of weeks. Edited January 29, 2012 by mariotdi
acmen Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 pa pogledaj ocjene, najviša klasa uređaja i tu je netko rekao da je što se tiče kvalitete uređaja sam vrh Ajde baš me zanima :naughty::naughty::naughty: Ti kinezi su negdje po kvalitativnom nivou uz bok najjeftinijim/entry sonijima (ako uopće i jesu). Slušao, gledao, kraće vrijeme dr***ao po tim čudima (ok bili su modeli sada 2 godine stari ali čisto sumnjam da se sada išta promjenilo) te ama baš me ništa nije oduševilo (ok naravno osim hrpetine integriranih featurea te mogućnosti proširenja). Ali pričati o nekoj kvaliteti reprodukcije te općenito kvaliteti završne izrade i sl. :drink::doh::doh::doh: Se sjećate onih Silvercrestova iz Lidla, mislim da su nekih ~1500kn koštali :notworthy::lol::lol::lol:
Ciki Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Slivercrest je jos i bolji od zeneca :lol: :lol:
Ciki Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Sta sam htio reci.... stvaljati kineza zeneca u auto od 30t eura je lol nad lolcinama :lol:
Mislaf Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 U S3 bi stavio RNS-E i nista drugo :thumbsup: http://www.carsystems.pl/img/products/84/10_max.jpg
VooDoo Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Sta sam htio reci.... stvaljati kineza zeneca u auto od 30t eura je lol nad lolcinama :lol: ne nego je to zločin :thumbsup:
Mario_S3 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Malo štiva http://www.ausamarok.com/showthread.php?tid=355 http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?77125-Zenec-ZE-NC2010-impressions.
Mario_S3 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 (edited) U S3 bi stavio RNS-E i nista drugo :thumbsup: http://www.carsystems.pl/img/products/84/10_max.jpg Sta sam htio reci.... stvaljati kineza zeneca u auto od 30t eura je lol nad lolcinama :lol: ne nego je to zločin :thumbsup: RNS-E je dobar uređaj, međutim većina sa ebaya su ukradeni, hm da li trebam napomenuti da ukoliko policija to sazna da će mi zaplijeniti uređaj i ja još možda kaznu mogu dobiti i nepotrebne probleme? I da, kad bi uzimao RNS-e onda obavezno verziju 2010 jer ona ima LED display i mogućnost čitanja SD kartica većeg kapaciteta RNS-E nema: - integrirani bluetooth (treba nadoplatiti pun k) - touch screen - navigaciju koju sam možeš optimizirati kako ti volja (iGo) - sa CDa ne možeš slušati muziku nego možeš samo staviti nav CD, muzika ide isključivo sa Sd kartice što je ok ali ponekad nebi bilo loše da možeš staviti i CD - ipod konekciju (treba nadoplatiti) Sve ovo Zenec ima u serijali + što je kompletno integriran u FIS i rade sve komande na volanu. Zašto davati 1000€ za uređaj koji nema osnovne bitne stvari? Zbog izgleda ? Edited January 30, 2012 by Mario_S3
Ciki Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Care! :lol: zenec je vrh vrhova, top model u svemu.
VooDoo Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 To npr sve skupa ti ima i pioneer app multimedija i imas sve kaj imas na iphone-u jer je to multimedina napravljena da integrira iphone u auto, znaci imas navigaciju na iphone-u imas je i na multimediji, muzika/filmovi/telefon itd... Eto samo jedna od opcija koja je daleko kvalitetnija od china shit-a,,, a i ne znam dal ti onda stane nor rns510 ( ili kak se vec zove onaj s navigacijom i hdd ) iz vw ?? Koji ima sve kaj zelis a ima ih onaj tip iz osijeka za 4800kn - kupio ga je frend sebi za golf 5 i radi savrseno normalno
Mario_S3 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 To npr sve skupa ti ima i pioneer app multimedija i imas sve kaj imas na iphone-u jer je to multimedina napravljena da integrira iphone u auto, znaci imas navigaciju na iphone-u imas je i na multimediji, muzika/filmovi/telefon itd... Eto samo jedna od opcija koja je daleko kvalitetnija od china shit-a,,, a i ne znam dal ti onda stane nor rns510 ( ili kak se vec zove onaj s navigacijom i hdd ) iz vw ?? Koji ima sve kaj zelis a ima ih onaj tip iz osijeka za 4800kn - kupio ga je frend sebi za golf 5 i radi savrseno normalno Sve što nema OEM izgled je koma i to ne dolazi u obzir - nav iz VW ne dolazi u obzir jer to niš nebi radilo, glupo bi izgledala a da ne velim da ima plavo osvjetljenje
VooDoo Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ima ti seat idnticnu multimediju sa naravnk crvenim osvjetljenjem kao sto je u Audiju
Mario_S3 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Znam ali neće mi raditi FIS niti volan a neće ni izgledati originalno
Bubi Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 moguće da ti laser rikava, probaj doći u kontakt sa speed devilom s c.i.c.a. za savjet
Mario_S3 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 moguće da ti laser rikava, probaj doći u kontakt sa speed devilom s c.i.c.a. za savjet Sve je ok, izgleda da su CDi sranje, tj. pakiranje koji imam, snimio na CD iz drugog pakiranja i sve je ok :thumbsup:
kreza Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Sve što nema OEM izgled je koma i to ne dolazi u obzir - nav iz VW ne dolazi u obzir jer to niš nebi radilo, glupo bi izgledala a da ne velim da ima plavo osvjetljenje ma sve osim OEM je katastrofa. i no name brandovi i poznati brandovi imaju užasan menu koji mi katastrofalno izgleda. a BT na ovim replikama užasno funkcionira. tribaš vikat u autu kad pričaš priko BT da bi te ovi drugi moga čut.
GoranE46 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 RNS-E je dobar uređaj, međutim većina sa ebaya su ukradeni, hm da li trebam napomenuti da ukoliko policija to sazna da će mi zaplijeniti uređaj i ja još možda kaznu mogu dobiti i nepotrebne probleme? I da, kad bi uzimao RNS-e onda obavezno verziju 2010 jer ona ima LED display i mogućnost čitanja SD kartica većeg kapaciteta RNS-E nema: - integrirani bluetooth (treba nadoplatiti pun k) - touch screen - navigaciju koju sam možeš optimizirati kako ti volja (iGo) - sa CDa ne možeš slušati muziku nego možeš samo staviti nav CD, muzika ide isključivo sa Sd kartice što je ok ali ponekad nebi bilo loše da možeš staviti i CD - ipod konekciju (treba nadoplatiti) Sve ovo Zenec ima u serijali + što je kompletno integriran u FIS i rade sve komande na volanu. Zašto davati 1000€ za uređaj koji nema osnovne bitne stvari? Zbog izgleda ? Bluetooth nije u RNS-u nego je zavisan od opreme auta Navi imas originalnu koja radi odlicno I ako je ukraden kodira se na tvoj auto i dobije VIN od svog auta unutra CD mozes slusat u navi otvoru+ja imam 6 CD-a jos u changeru Za tvoj auto je negdje 5000kn u tvornica stanju i samo ga kliknes kad imas vec 2 din konzolu
Ciki Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 I dalje je zenec bolji. Ima navigaciju koju mozes sam optimizirati. A tek zvuk, zvuk je vrh vrhova :lol:
Dario Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 mariola pa i uz RNS-e isto radi FIS i kontrole volana ,a navi je najbolja koju sam do sad koristio imao sam kenwooda i sad imam OEM i to je to ,nema sanse da bi stavio nekaj drugo osim OEM u buducem autu
TomiTraktor Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 i mario zahvali bogu kaj se da nabaviti OEM za normalne pare za moj auto je najjeftiniji sa ebaya 5000 usd + dostava + pdv pa ti vidi
Mislaf Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 mariola pa i uz RNS-e isto radi FIS i kontrole volana ,a navi je najbolja koju sam do sad koristio imao sam kenwooda i sad imam OEM i to je to ,nema sanse da bi stavio nekaj drugo osim OEM u buducem autu Nedavno sam se vozio u X6, A4 B8 i A3 (08') sa OEM navi i u golfu mi to sve nekako najbolje djeluje, stvarno je odlicna :notworthy: Potpis na Drndaka, stavi RNS-E, neces pozaliti :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now