Jump to content

Aditivi protiv smrzavanja diesela

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

jap .. 826 k km ? :)

pa koliko km prelaze ti motori?

Neki manje, neki više :D Ovisi o održavanju, o tome koliko je klipana vozilo, o tome kaj vuče i tak... al izdrživo je to :) Ima kamiona koji su u super stanju sa 1,5 mil km i više, a ima ih i razvaljenih sa manje od 500 000.... u principu ista stvar ko i s autom, samo makneš par nula :D

I recimo da je neki ekvivalent, što se tiče pohabanosti, između auta i kamiona... po mojoj procjeni, kvalitetan kamion (čitaj: Ne Iveco :D:D:D ) sa 800 000 km je recimo ko auto sa 200 000

Edited by Japanac

jbt... danas telefon na poslu (BMW Servis) nije prestao zvonit...

zale se da dizel nece upalit... razlog: filter goriva se smrzo... koma...

a na pumpama kazu da do min. -25 nema razloga za brigu.. a bilo samo -13...

zato vozim benzinca :))))

tu je više problem možda u konstrukcijama novih motora/filtera nego samo goriva...

možda bubam, ali samo noviji auti imaju te probleme... barem što čujem..

moj na Ininom gorivu i na -16 evo danas pali ko da je vani +30

malo pretjerujes..... da je isto -16 i + 30 al ajde...

ja jutros malo cavrljam na gtalku s tipom od kog sam uzeo leona...

pa onak u razgovoru pitam kolko je akumulator star...a kaze on to ti je orginal akumulator prvi jos gore.....

opa miki.....

tu je više problem možda u konstrukcijama novih motora/filtera nego samo goriva...

možda bubam, ali samo noviji auti imaju te probleme... barem što čujem..

moj na Ininom gorivu i na -16 evo danas pali ko da je vani +30

al prvih par sekundi imaš osjećaj da će radilica il nešto izletit van.. :D

pa onak u razgovoru pitam kolko je akumulator star...a kaze on to ti je orginal akumulator prvi jos gore.....

opa miki.....

Koja godina? Ja na golfu promjenio aku prošle god u 9 mjesecu, a proizveden je 2000... :) Original je bio gore.

Astra ima neki senzor ili kak ja znam kaj u filteru goriva i desilo mi se već par puta da piše da imam vode u filteru i kada mi baci tu grešku onda recimo duplo duže vergla i kad zapali malo čudno radi ali nakon par min sve bude ok

E sada jel to do goriva il nečeg drugog neznam

Filter nafte mijenjam svakih 20000 km ilitiga svako drugo ulje

opa miki.....

bez zajebancije, što je hladnije to pali lakše nekako.

najviše ga jebe kad je kiša vani i vlažno, tad mu se ne da.

Imam i snimljeno mobom kako pali na -15 nakon stajanja od 15sati na vjetru

al prvih par sekundi imaš osjećaj da će radilica il nešto izletit van.. :D
a to je drugi par opanaka :P moram ulje promijenit i onda je to puno blaže :cool:

Koja godina? Ja na golfu promjenio aku prošle god u 9 mjesecu, a proizveden je 2000... :) Original je bio gore.

moj isto original bio, stavio jesenas novi. od 2002 :D

Ja sam sinoc natocio Tifon class eurodiesel bs, kako sam bio s krive strane i navlacio crijevo naravno da je ono sto ostane iscurilo i po autu i primjetih da je vrlo gusto i plave boje (inace je koliko znam zuckaste)? Neki aditivi ili nam ustvari prodaju plavi dizel? :) Kako god, Toledo upalio iz trece (nisam verglao, da jesam onda bi mozda iz druge) :)

Ja sam sinoc natocio Tifon class eurodiesel bs, kako sam bio s krive strane i navlacio crijevo naravno da je ono sto ostane iscurilo i po autu i primjetih da je vrlo gusto i plave boje (inace je koliko znam zuckaste)? Neki aditivi ili nam ustvari prodaju plavi dizel? :) Kako god, Toledo upalio iz trece (nisam verglao, da jesam onda bi mozda iz druge) :)

ja tocim od 10 mjeseca stalno taj eurodiesel bs class...al doduse nisam primjetio kakve je boje...

al mislim da bi morali sad imat tzv. "zimsko gorivo"

pa nije se smrzo dakle dizel nego vodo u filteru a voda se smrzava na 0 stupnjeva već,

dakle nije kriv ni auto ni dizel nego nemar vlasnika koji valjda daju zadnju lipu za auto pa nemaju ni za filter goriva jednom godišnje promjenit

Ovo je SOOO TRUE. :thumbsup:

Filtera nafte/goriva se prodamo u istom omjeru sa akumulatorima kad temp krenu u ekstreme i zadrže se dugo.

Edited by Raptor6767

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...