kix Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 nista od reklamacije...veli da je normalno da tak otpada farba prilikom udara kamenčića i mogu se jebat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 meni ovo ne izgleda baš normalno. kad je moj auto bio izbombardiran kamenčićima nije ovako izgledalo. ne znam kako bi objasnio, kao da si odvijačem htio oguliti boju. ovo tvoje izgleda kao da je boja zakuhala nakon udarca Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Ček... novi auto iz tvornice ima isti problem? tako je...i to su se branili da bi sam djelove auta farbali itd,aha kak da ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
perovk_1988 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 jel u pitanju opel? kix ja bi ovo definitivno vratio!il mu ispekciju poslat ili nešta, nebi baš smilo ovako otpadat, sta bi sad trebo s malim servisom bojat prednji kraj auta?!jer je to normalno po njegovom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 audi je u pitanju.. kix hebi mu mamicu ali onak pošteno..otidji do njega i reci ako ne misli popravit da buš mu inspekciju poslal pa buš videl reakciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 ne bi trebalo ovako izgledati, ali to ne mozes nikada dokazati ni na koji nacin jer nitko ti ne moze reci koliki je jak bio taj udarac kamencica... koliko se vidi na prvoj slici, prilicno je lose olakirano... ili majstor ne zna, ili ovo nije glasurit... iako bi rekao da je oboje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perovk_1988 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 lma ja pitam jel opel u pitanju za ovaj novi auto koji se reklamirali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 vec na audi forumu sam prije eto skoro pola godine rekao da ti je auto za K**** ofarban...i da se vec onda po naracinoj kori vidilo da je sve to skupa jako lose bilo... lakirani auto ne moze nikad bit kao tvornicki lak...ama bas nikad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perovk_1988 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 pa i otome bi se dalo! ima stvarno dobrih majstora, ali takav poso kosta preko 10000 kn najmanje! pa ja sam bojo na proslom autu branik i haubu, preso oko 40000 i imo dvje tri piknjice samo a najcesce ta kora ne mora znacit da je lose obojan! ovo otpada zbog lose pripreme, lose boje ili cak nesta trece! ali da je orginal lak bolji definitvno je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Po tome svemu ja bi ipak rekao da je loša priprema.... nakon preuzimanja auta vidijele se se ogrebotine zbog kojih je auto i išao na lakiranje, kasnije sam uspio to riješit reklamacijom. Da je priprema kvalitetno odrađena nebi se vidjele ogrebotine sigurno. Cilj je strpat što više para u džep i odradit posao sa što manje meterijala i kasnije se dešavaju takve pizdarije... kao i obično sredit ću to u vlastitom trošku na proljeće, definitivno kod nekog drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) vec na audi forumu sam prije eto skoro pola godine rekao da ti je auto za K**** ofarban...i da se vec onda po naracinoj kori vidilo da je sve to skupa jako lose bilo... lakirani auto ne moze nikad bit kao tvornicki lak...ama bas nikad... moja reakcija je isto bila WTF na novolakirani auto, a imaj na umu da slika sakrije nešto a ja sam gledal uživo.... a ovo boldano......može biti i bolje samo ak je majstor a ne "majstor" :thumbsup: imaš i iz tvornice auta koji dolaze u kori i sličnim felerima na laku......susjed je dopeljal prošlu jesen iz tomića novi 320d, isto vilica do poda, gledam koru i ne vjerujem...... Po tome svemu ja bi ipak rekao da je loša priprema.... nakon preuzimanja auta vidijele se se ogrebotine zbog kojih je auto i išao na lakiranje, kasnije sam uspio to riješit reklamacijom. Da je priprema kvalitetno odrađena nebi se vidjele ogrebotine sigurno. Cilj je strpat što više para u džep i odradit posao sa što manje meterijala i kasnije se dešavaju takve pizdarije... kao i obično sredit ću to u vlastitom trošku na proljeće, definitivno kod nekog drugog. onda mi se javi pa skoknemo skupa do kotarskog da ti to riješi :thumbsup: inače kod njega si trebal odmah jer tu u bližoj okolici mu nema ravnog Edited February 7, 2012 by GT Boca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 vec na audi forumu sam prije eto skoro pola godine rekao da ti je auto za K**** ofarban...i da se vec onda po naracinoj kori vidilo da je sve to skupa jako lose bilo... lakirani auto ne moze nikad bit kao tvornicki lak...ama bas nikad... To si mislio u pozitivnom ili negativnom pogledu? Mogu auti naknadno biti ofarbani i puno bolje nego tvorniči, pogotovo sa ovim novim autima i raznim "uštedama"... Recimo golfa kojeg sam ja uzeo nisam mogao vjerovati kako je polakiran (a vjerojatno i odlicno pripremljen)... razni lakireri koji su vidili auto su rekli da skidaju kapu onom tko je lakirao auto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 moze biti polakiran i kao tvornicki i bolje, ali to naranvo kosta... postoje lakovi od 100kn/l i postoje oni po 500-600... cak i ne treba uzimati najnajskuplji, bitniji je u toj cijeloj prici majstor... novi auti cesto dodju s korom, neki proizvodjaci cak prave lakove koji kada se ospricaju imaju koru odn takvu strukturu tako da ne bi naknadno polakirani dio odskakao od tvornickog Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Boca kolko Kotarski uzima po elementu...može na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Boca kolko Kotarski uzima po elementu...može na pm. mislim da 700kn al nisam ziher :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) ili priprema ili los (mekan) lak, na cemu majstori ceso stede... krivo...tvrd lak...mekani bi odbio kamen i nebi odpo komad boje i loše pofarban auto...naranđine kore više nego na naranđi :doh: Edited February 7, 2012 by Seb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) jbt seb dobro da si uletil, opće zaboravil na tebe, tvoji dečki odlično lakiraju kolko se moglo dosad vidjeti.... kix vidi i sa SEB-om, ono kaj je iz njihove lakirnice izlazilo je za svaku pohvalu Edited February 7, 2012 by GT Boca Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 jbt seb dobro da si uletil, opće zaboravil na tebe, tvoji dečki odlično lakiraju kolko se moglo dosad vidjeti.... kix vidi i sa SEB-om, ono kaj je iz njihove lakirnice izlazilo je za svaku pohvalu i ono sto je najvaznije - dobro reagiraju na reklamacije :thumbsup: meni se oljustio lak na braniku nakon lakiranja i decki su ga odmah radili nanovo bez puno pitanja. :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 krivo...tvrd lak...mekani bi odbio kamen i nebi odpo komad boje i loše pofarban auto...naranđine kore više nego na naranđi :doh: u pravu si... gledam bas sada u elastic aditiv i skuzim da sam napisao glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 nista od reklamacije...veli da je normalno da tak otpada farba prilikom udara kamenčića i mogu se jebat To nije normalno, jbt koji lik! Vidio je čovjek da se ne kužiš previše u to kakav lak mora bit pa ti valja priče da te se riješi... To ti je tako uvijek. Kad sam ja u Autozubaku lakirao blatobran i branik, loše su lakirali, bilo narančine kore i još nekih sitnijih nedostataka. Znaju da 99% ljudi ne kuži pa fušaju na prvu. Ali kad sam im vratio auto i kad su morali radit sve ispočetka, onda drugi put su napravili dobro, naravno ne kao tvornički ali ne i puno lošije. Na ove dvije slike koje si stavio vidi se koliko je loše lakirano. I dobro su ti drugi rekli, za godinu dvije će ti otpast čitav lak. Kad vidiš da nije dobro odrađeno onda to treba reklamirat odma, i to ne brusit/polirat/kemijat, nego treba sve skinut i nanovo radit pripremu + lakiranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 tako isto od cure sestrična udarila zadnji branik na toyoti auris, i ima kasko i išla prijavit štetu, novi branik ovo ono, lakiranje.. i dolazimo mi po auto, kad branik 3 nijanse različit od ostatka auta.. on full bijel, a auto tamniji.. i kažem joj ja,reci ima da je boja fulana i da to poprave.. oni njoj rekli da će boja s vremenom možda potamnit, pa ako ne potamni pa da dođe nazad i da će joj izlakirat ponovno.. nije otišla poslije, jer naravno uvijek ista razlika.. ali žensko ko žensko, neće ni otić.. ja bi im odmah vratio nazad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 tako isto od cure sestrična udarila zadnji branik na toyoti auris, i ima kasko i išla prijavit štetu, novi branik ovo ono, lakiranje.. i dolazimo mi po auto, kad branik 3 nijanse različit od ostatka auta.. on full bijel, a auto tamniji.. i kažem joj ja,reci ima da je boja fulana i da to poprave.. oni njoj rekli da će boja s vremenom možda potamnit, pa ako ne potamni pa da dođe nazad i da će joj izlakirat ponovno.. nije otišla poslije, jer naravno uvijek ista razlika.. ali žensko ko žensko, neće ni otić.. ja bi im odmah vratio nazad.. meni su aurisa lakirali i vratio sam im ga neka ga ponovo rade jer je bio uzas nad uzasima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 meni su aurisa lakirali i vratio sam im ga neka ga ponovo rade jer je bio uzas nad uzasima. ma ovo isto loše izlakirano, al se njoj nije dalo zajebavat.. jbg, njoj najbitnije da nije puknut branik.. em što je bila fulana boja, al bilo je i točkica prašine itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 To nije normalno, jbt koji lik! Vidio je čovjek da se ne kužiš previše u to kakav lak mora bit pa ti valja priče da te se riješi... To ti je tako uvijek. Kad sam ja u Autozubaku lakirao blatobran i branik, loše su lakirali, bilo narančine kore i još nekih sitnijih nedostataka. Znaju da 99% ljudi ne kuži pa fušaju na prvu. Ali kad sam im vratio auto i kad su morali radit sve ispočetka, onda drugi put su napravili dobro, naravno ne kao tvornički ali ne i puno lošije. Na ove dvije slike koje si stavio vidi se koliko je loše lakirano. I dobro su ti drugi rekli, za godinu dvije će ti otpast čitav lak. Kad vidiš da nije dobro odrađeno onda to treba reklamirat odma, i to ne brusit/polirat/kemijat, nego treba sve skinut i nanovo radit pripremu + lakiranje Ma ko ga jebe sad... dat ću nekom na proljeće da mi to sredi kak treba... barem haubu i blatobrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now