Jopa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 radim auspuh i imam dva pitanja prvo je: koji sistem gibljive cijevi je bolji, harmonika ili pletena cijev? i di bi se kod nas dalo za naci fi 80 gibljiva cijev? na ebayu sam nasao za cca 450kn a drugo pitanje je dali je dobro staviti vband sistem da razdvojim downpipe, prvi lonac i drugi lonac? ili je ipak bolje slozit flandje sa oprugama na sarafima? hvala
vrcy Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 a zato fi80,ako je to za onog fiata sta si pita za IC veci i spominja max 300 ks,mislin da je nepotrebno ic vise od fi70
KIMI_1.8T Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 radim auspuh i imam dva pitanja prvo je: koji sistem gibljive cijevi je bolji, harmonika ili pletena cijev? i di bi se kod nas dalo za naci fi 80 gibljiva cijev? na ebayu sam nasao za cca 450kn a drugo pitanje je dali je dobro staviti vband sistem da razdvojim downpipe, prvi lonac i drugi lonac? ili je ipak bolje slozit flandje sa oprugama na sarafima? hvala I pletena je ispod pletiva, harmonika. V-band je daleko najbolje (i najskuplje) rjesenje.
Jopa Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 hvala Kimi pitam jer na ebayu sam nasao harmoniku koja je u postarini 10 funti jeftinija od pletene pa reko ako mogu ustedit zakaj ne 2 Vrcy, slazem se s tobom oko debljine cijevi, ali imam u radioni 6 metara fi 80 inox cijevi. zasto kupovat druge kad ove imam na lageru
Alfaludak Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 konit kožar vrbovec imaju i selne i gibljive i sve samo moras otic tamo
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now