ND4SPD Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 (edited) IvanT - ja se puno vozim svaki dan - 50km+, onda na autocesti sam često, i jednostavno me bučna guma satra, a to mi je ova Sportmaxx koju imam sad... V profil nikad više. Ovo stoji, osobno me ne smeta ta buka, ali imao sam Goodyear Eagle F1 GS-D3, stvarno su bile bucne... Dunlop SP Sport Maxx TT su asimetricne, pa su mozda tise, ali Bridgestonke su tvrde i isto se dosta cuju... 2 nd4spd: jedva... ti stvarno ne razumijes rijec NE ak velim nemogu vise, nemozes donest jos 4 jacka ebemu Edited March 25, 2012 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Kazu da su R888 dobre i po kisi, jedino je opasno ako naletis na lokvu, aquaplaning 0 Ok su ako je samo mokra cesta ali sve više od toga je opasno ljetos sam po autoputu vozio 80 nisam se usudio brže,padala je jača kiša dok sa RSR bez beda u istim uvjetima 160+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 a bas zato i pitam, glupo mi uzet 3. set istih guma, a ne znam dal ima kaj bolje jel ima kaj bolje a da nije semi slick (ajmo tak) ... i btw. sto mi uradi ti sa onom zesticom u petak sunce li ti tvoje 195/50/15 fwd 1000kg ja vozim... Imao sam t1r i bio je čist ok, bridgestone potenza stara ona re720 bio sam prezadovoljan, pa yokohama Sdrive jako jako zadovoljan. Sad planiram uzet paradu spec 2... Imao sam i 205/40/17 na istom auto i to paradu spec2 i t1r, i jedno vrijeme csc2, s yokohamom i csc2 prezadovoljan, t1r sranje. I jedno vrijeme 195/45/16 michelin pilot exalto 2 i bila je ok... al ne kao potenza u 15" ili yokohama u 17". Ja bi u 15" uzimao yokohamu ili michelin... jer bridgestone nema potenzu u toj dimenziji sada ako se ne varam, a nema ni CSC 2/3/5 nebitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Ok su ako je samo mokra cesta ali sve više od toga je opasno ljetos sam po autoputu vozio 80 nisam se usudio brže,padala je jača kiša dok sa RSR bez beda u istim uvjetima 160+ Ali po suhom drze bar pet puta bolje od bilo koje obicne gume? Nisam probao, pa pitam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Ali po suhom drze bar pet puta bolje od bilo koje obicne gume? Nisam probao, pa pitam? Npr. ABS ti je jako dobar pokazatelj koliko gume imaju gripa R888 ti u glavi toliko pomakne granicu za brzinu u zavojima da treba malo vremena da se navikneš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 (edited) Kazu da su R888 dobre i po kisi, jedino je opasno ako naletis na lokvu, aquaplaning 0 Ja si razmisljam da bi na Clio stavio R888... Istina, ALI, glasne su - jako. Kao da su ti sva četiri ležaja kotača otišla. EDIT: Vozio 120-130km/h po kiši u povratku sa Grobnika - jako NEugodan osjećaj. Kao da se skijaš na vodi. Edited March 26, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now