Gabre Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 ovako, zvao Seat, nemaju... pa da vidim s vama gdje bi se dalo kupit bolje tepihe po mjeri da mi pašu ko original, i da im se stave čepovi oni za učvršćenje u pod? poželjno da je donja strana onako lagano kao gumirana... ili ako netko zna za neki dobar site vani pa da naručim eventualno, ali to mi se ne da bez da prije mogu vidjeti kako izgleda proizvod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 http://www.pro-mimato.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 31, 2012 Author Share Posted March 31, 2012 baš sam ih zvao maloprije lol, rade do 2, možda stignem se zaletit do njih da vidim kakvih imaju jer se čekaju i rade po narudžbi.. ne znam koju kombinaciju boja da uzmem, srebrni auto, unutra su svijetlo sivi sicevi i obloge na vratima, tabla crna... čak se mislim uzet neke tamno sive možda... ili crne sa tamno sivim obrubom, pa da ubace logo možda na rub Seat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 http://www.pro-mimato.hr/ Preko mene imate 10-15% popusta na njihov asortiman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 31, 2012 Author Share Posted March 31, 2012 ok onda mi ti naruči po mjeri a ja kupim od tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka2 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Preko mene imate 10-15% popusta na njihov asortiman. Kad se već guraš daj mi vidi koliko bi bili tepisi za Grande Punto 2006. god 3 vrata, naravno ne gumeni. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Mene su ispali 250kn prosle godine, crni s crnim rubom... Imaju vise vrsta, tak da ti je najbolje otici tamo i na licu mjesta izabrati.. One jeftinije "mucaste" nemoj niti gledati, jer su katastrofa sto se tice odrzavanja... btw. tocno im daj model, godinu i facelift je, nije, jer su meni napravili prema sedan modelu, pa sam cekao jos jedan dan i opet dolazio kod njih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Mene su ispali 250kn prosle godine, crni s crnim rubom... Imaju vise vrsta, tak da ti je najbolje otici tamo i na licu mjesta izabrati.. One jeftinije "mucaste" nemoj niti gledati, jer su katastrofa sto se tice odrzavanja... btw. tocno im daj model, godinu i facelift je, nije, jer su meni napravili prema sedan modelu, pa sam cekao jos jedan dan i opet dolazio kod njih.... Upravo tako. Imamo puno uzoraka, najbolje je da dođete kod nas/njih i odaberete šta želite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 U auto blicu mozete pogledati takodjer uzorke, radimo tepihe po mjeri, te auto navlake. Za forumase do 25% popusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Mirza, da li se moze napraviti kompletna podnica u autu...radi se o g klasi (kratkoj)... Inace pod je gumeni ali je ispucao pa bi to sve pretapicirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Gabre, gdje si to zvao Seat da nemaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Mirza, da li se moze napraviti kompletna podnica u autu...radi se o g klasi (kratkoj)... Inace pod je gumeni ali je ispucao pa bi to sve pretapicirao Ako prilozis orginal podnicu, moglo bi se po njoj naptavit... Jos ti javim detaljno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 Gabre, gdje si to zvao Seat da nemaju? zubak seat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura_VG Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 http://www.pro-mimato.hr/ :thumbsup: suradivao sam sa njima vise godina na poslu i tepisi su odlicni. Imao sam ih i u autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Koje su cijene tepiha okvirno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Od 100 do 400 kn - sva 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 2 mirza: Je li radite mozda tepihe za prtljaznik?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 U auto blicu mozete pogledati takodjer uzorke, radimo tepihe po mjeri, te auto navlake. Za forumase do 25% popusta. neki www ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 2 mirza: Je li radite mozda tepihe za prtljaznik?!?!? Moguce je napraviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 neki www ?? Trenutno u izradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Preko mene imate 10-15% popusta na njihov asortiman. kako je ovo moguće ostvariti?? išao bih u 5-6 mjesecu vjerojatno tamo po tepihe pa da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 kako je ovo moguće ostvariti?? išao bih u 5-6 mjesecu vjerojatno tamo po tepihe pa da znam Saznaj kako ti se zove uzorak koji želiš, javi mi i kroz par dana ih imamo u dućanu. I mi u dućanu imamo njihove uzorke tako da možeš i direktno k nama doći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Saznaj kako ti se zove uzorak koji želiš, javi mi i kroz par dana ih imamo u dućanu. I mi u dućanu imamo njihove uzorke tako da možeš i direktno k nama doći. Odlično tnx, onda se vidimo kad dobijem nešto para za rođendan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Evo ja sam uzeo moje prije god i pol tu http://www.slit.hr/ i još su tip top...mogućnost biranja puno kombinacija boje tepiha i obruba...dolje prskana guma da se ne kliže i zadebljanje na vozačkom kod pete naravno...120kn sam ja platio 2 kom ona što u preludu idu vulgaris dugačka....na Ksaveru se nalazi trgovina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 potpis na slit. imaju super borice made in grcka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now