Kevin Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 kao sto kaze naslov Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Nitko, isto kao i za Bride. Mozes jedino naruciti izvana. Cisto da pitam, nesto fali Recaro sjedalima ili jednostavno zelis neku drugu marku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 btw Zoky je prodavao svoju full jeftino, pa nazovi i pitaj ako ju jos nije prodao i ako te zanima Nažalost, nekak mi ne paše u 250 pa ga moram teška srca prodati. Iako je ovo jedan od najboljih siceva po držanju i udobnosti (Lima potvrdi ) a u ovoj varijanti koža i alkantara i izgleda dobro. Težina 7 kg Cijena je 500 eura 091 4813 746 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 ma super su i recaro, rado bi i nesto od njih uzeo al su dosta skupnji... Ivicek ih ima koliko znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 ma super su i recaro, rado bi i nesto od njih uzeo al su dosta skupnji... Ivicek ih ima koliko znam... Da, AMOC (Ivicek), a mozda mozes probati i preko Rajmonda, sjecam se da su na jednom track dayu imali super cijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Kod Iviceka imaju Recaro, OMP i Cobra.... Al Recaro je definitivno udobniji od ostalih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Ja s davoromG tražim šolje za integralku. Najveći je problem da kod niti jednog prodavača ne možeš školjke isprobati jer se većinom radi o kataloškoj prodaji. A kupiti šolju bez probe je teži zajeb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Ja s davoromG tražim šolje za integralku. Najveći je problem da kod niti jednog prodavača ne možeš školjke isprobati jer se većinom radi o kataloškoj prodaji. A kupiti šolju bez probe je teži zajeb. Bilo je u AMOCU, nazovi i pitaj da li se moze jos uvijek, pa se sjednes i isprobas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Jel vas zanima ovo: Gotovo novo 700€ obje Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Ni meni nikako nije jasno kud baš ovu marku. Bride ajde razumijem,iako kvalitetom i nije nešto, al to je japan pa je sve oprošteno. Al Corbeau? Jer su americki i engleski auti puni tih sjedala jer im je to najjeftinije za kupit? Neznam kako uopce gledat tu marku kad u Italiji i Njemackoj imamo vrhunske proizvode koje ameri rijetko kupuju jer su im preskupi. http://www.sparco.it/ http://www.tooracompetizione.it/eng/ http://www.ompracing.it/en/homeen.htm?changelanguage=en Pronađi što ti se sviđa pa ti mogu pogledati za cijenu ako te zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Btw ovaj model koji je Kevin stavio i ovi koje je Pero stavio su malo zahebani u cestovnoj voznji, pokrivaju dosta vidnog podrucja, a i koliko znam takvi modeli se koriste pretezno za stazu. Ovo kaj je Doggy stavio, Toora je kvalitetna i ima OK cijene. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Jel vas zanima ovo: Gotovo novo 700€ obje koja je dimenzija za prdo? XL? PMni me s jos kojom slikom vodilice itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 To su mi svi tvrdili , u Lupu imam isti stvar i sasvim normalno se vozim , jedini moraš gurnuti glavu više naprijed na raskršču ili kod uključivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 koja je dimenzija za prdo? XL? PMni me s jos kojom slikom vodilice itd... Budem ti poslikao bolje , ali nisu XL Vodilice su ti standard kao kod svake školjke , samo L profil i onda to šarafiš na pod ili na svoje vodilice da se mugu pomicati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 To su mi svi tvrdili , u Lupu imam isti stvar i sasvim normalno se vozim , jedini moraš gurnuti glavu više naprijed na raskršču ili kod uključivanja pa to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 usporedjujuci corbeau i recaro, ovaj konkretno corbeau model revolution koji je od kevlara i GFK dodje 600€ a ta klasa skoljke od recara dodje oko 2.000€. jedan i drugi sic su FIA approved i podrzavaju HANS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 evo ovaj konkretno dodje 550€. cak mi se i vise svidja radi preglednosti/kuteva... http://www.corbeau-seats.co.uk/motorsports-seats/pro-series/pro-series-kevlar-car-bucket-seat.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Bilo je u AMOCU, nazovi i pitaj da li se moze jos uvijek, pa se sjednes i isprobas... Bio I tamo, ima jedan-dva modela I sve neki mali. To su mi svi tvrdili , u Lupu imam isti stvar i sasvim normalno se vozim , jedini moraš gurnuti glavu više naprijed na raskršču ili kod uključivanja Nebi taj model... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 cca 350$... kod nas nemozes preklopni recaro rabljeni dobit za ispod 400E... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Toora Concept 2 - 2100kn (cijena ako kupuješ 2 komada) crna/plava/crvena Toora Project - 2250kn (cijena ako kupuješ 2 komada) crna/plava/crvena Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Torra je ok. Gdje se mogu isprobati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 U Rijeci u ducanu, trenutno nema tih modela al bi za 10ak dana stize 20ak komada Race modela, pa ce valjda biti i neki project ili concept u narudbi. Race 1200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 evo ovaj konkretno dodje 550€. cak mi se i vise svidja radi preglednosti/kuteva... http://www.corbeau-seats.co.uk/motorsports-seats/pro-series/pro-series-kevlar-car-bucket-seat.html Imas istu takvu Sabelt, challenge model cini mi se. Imao sam ih tri godine u autu koji sam vozio svaki dan i sjedala su odlicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Za Torra o kojem se dućanu radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparky Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Tp autosport za torru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now