Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nitko, isto kao i za Bride. Mozes jedino naruciti izvana. Cisto da pitam, nesto fali Recaro sjedalima ili jednostavno zelis neku drugu marku? :)

Posted

btw Zoky je prodavao svoju full jeftino, pa nazovi i pitaj ako ju jos nije prodao i ako te zanima

Nažalost, nekak mi ne paše u 250 pa ga moram teška srca prodati. Iako je ovo jedan od najboljih siceva po držanju i udobnosti (Lima potvrdi :D ) a u ovoj varijanti koža i alkantara i izgleda dobro. Težina 7 kg

Cijena je 500 eura 091 4813 746

17042010292.jpg

25042010297.jpg

25042010298.jpg

Posted
ma super su i recaro, rado bi i nesto od njih uzeo al su dosta skupnji... Ivicek ih ima koliko znam...

Da, AMOC (Ivicek), a mozda mozes probati i preko Rajmonda, sjecam se da su na jednom track dayu imali super cijene.

Posted

Ja s davoromG tražim šolje za integralku. Najveći je problem da kod niti jednog prodavača ne možeš školjke isprobati jer se većinom radi o kataloškoj prodaji. A kupiti šolju bez probe je teži zajeb.

Posted
Ja s davoromG tražim šolje za integralku. Najveći je problem da kod niti jednog prodavača ne možeš školjke isprobati jer se većinom radi o kataloškoj prodaji. A kupiti šolju bez probe je teži zajeb.

Bilo je u AMOCU, nazovi i pitaj da li se moze jos uvijek, pa se sjednes i isprobas...

Posted

Ni meni nikako nije jasno kud baš ovu marku. Bride ajde razumijem,iako kvalitetom i nije nešto, al to je japan pa je sve oprošteno. Al Corbeau? Jer su americki i engleski auti puni tih sjedala jer im je to najjeftinije za kupit? Neznam kako uopce gledat tu marku kad u Italiji i Njemackoj imamo vrhunske proizvode koje ameri rijetko kupuju jer su im preskupi.

http://www.sparco.it/

http://www.tooracompetizione.it/eng/

http://www.ompracing.it/en/homeen.htm?changelanguage=en

Pronađi što ti se sviđa pa ti mogu pogledati za cijenu ako te zanima.

Posted

Btw ovaj model koji je Kevin stavio i ovi koje je Pero stavio su malo zahebani u cestovnoj voznji, pokrivaju dosta vidnog podrucja, a i koliko znam takvi modeli se koriste pretezno za stazu. Ovo kaj je Doggy stavio, Toora je kvalitetna i ima OK cijene. :thumbsup:

Posted
Jel vas zanima ovo:

PC290064.jpg

PC290066.jpg

Gotovo novo 700€ obje

koja je dimenzija za prdo? XL? :)

PMni me s jos kojom slikom vodilice itd...

Posted
koja je dimenzija za prdo? XL? :)

PMni me s jos kojom slikom vodilice itd...

Budem ti poslikao bolje , ali nisu XL

Vodilice su ti standard kao kod svake školjke , samo L profil i onda to šarafiš na pod ili na svoje vodilice da se mugu pomicati

Posted
To su mi svi tvrdili , u Lupu imam isti stvar i sasvim normalno se vozim , jedini moraš gurnuti glavu više naprijed na raskršču ili kod uključivanja

pa to je to :)

Posted

usporedjujuci corbeau i recaro, ovaj konkretno corbeau model revolution koji je od kevlara i GFK dodje 600€ a ta klasa skoljke od recara dodje oko 2.000€.

jedan i drugi sic su FIA approved i podrzavaju HANS.

Posted
Bilo je u AMOCU, nazovi i pitaj da li se moze jos uvijek, pa se sjednes i isprobas...

Bio I tamo, ima jedan-dva modela I sve neki mali.

To su mi svi tvrdili , u Lupu imam isti stvar i sasvim normalno se vozim , jedini moraš gurnuti glavu više naprijed na raskršču ili kod uključivanja

Nebi taj model...

Posted

sedili_concept2_big.jpg

Toora Concept 2 - 2100kn (cijena ako kupuješ 2 komada) crna/plava/crvena

sedili_project_big.jpg

Toora Project - 2250kn (cijena ako kupuješ 2 komada) crna/plava/crvena

Posted

U Rijeci u ducanu, trenutno nema tih modela al bi za 10ak dana stize 20ak komada Race modela, pa ce valjda biti i neki project ili concept u narudbi.

Race 1200kn

sedili_race_big.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...