Jump to content

**Croatian drift challenge rd. 1 - 2012 - Zagreb**

Recommended Posts

Posted (edited)

Imamo forum battle, Brklja i Znaor se voze već 20 minuta :) Smotani Brklja se izvrtio naravno :) otišo Znaor po gume, nema više :)

Edited by Markus
  • Replies 134
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Da, Brklja je posudio auto od Marina koji je posudio od c moda :) potrošio je 50 guma :) dve mu pukle na stazi.. Ja sam reko da će Berdajs uzet, ali se izvrtio, na kraju je Zax točno reko, Sedlar je zmagal, napokon i zasluženo

Posted (edited)
  Toninho said:
Evo, Drift na 402 SR i to Rašo posudio moja kola.... :lol:

0073007.63.jpg

Normalno kad si ti NAMJERNO razmilio svud osim po stazi da moš nosit šešir umjesto rajngle i hodat okolo s pivon :)

Inače kaj se organizacije tiče dobro lo i uvijek, ali je bilo više kašnjenja, da je pala kiša bilo bi sranje :)

Edited by Markus
Posted

bio prvi puta u zivotu, sa zenom i malom, dosli tek oko 4, taman pred twin drifteve

odusevljen sam, a najbitnije, mala isto tako

puno bolje i zanimljivije od sr-a

Posted

Bio i ja popodne, taman na finale došao... Sve bilo super osim što sam gledao brklju kak fuša u tuđem autu jedno 30 krugova i slušao ljude oko sebe kako komentiraju hoce li vise zavrsiti ta dvojica :P

Posted (edited)

A vidi žemsku... najjače mi je kada obuku premale štikle i onda im cijeli palac viri van! Fuj! :D

Edited by Kiki B
Posted

I verzija za ponosne vlasnike 3D telki i shutter naocala (mislim da to fercera sam dok se gleda na YT...embed neda 3D...dakle na YT i tamo si nariktajte 3D na što želite....od gledanja u križ do 3D TV)

Posted

Imam osjećaji da organizatori svih tih auto evenata ili nemaju ukusa ili nisu vidjeli golu žensku uživo nikada...:huh:

Ili se zgodne cure ne bave tim poslom. ;)

Na svakom eventu svaki put su ružne cure.

Posted
  Toninho said:
Yup, iznutra mu se na GoPro skuplja vlažna mrlja...

ali konstantno je vidljiva...si siguran da nije zgrebana plastika?

meni se zamagli ako sa sunca skočim u more s njom ili iz toploga u snijeg...ovo kad je konstantna temp mi se nije desavalo...no, ako je to...neka uzme u drop inu otvoreno kućište ili one upijace vlage za go pro...steta truda ovolikoga i onda te sjebe fleka...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...