vjeko Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ekipa, jel bi bili zainteresirani za gledanje utrka Formule 1 u bircu uz akcijske cijene pića tipa 2 za 1. Kaj se cuge tice bili bi odredjeni ili mozda cak svi sokovi, pivo, incider i radleri na akciji. u principu se moze dogovorit za sve. Lokal je TV bar na Lukoil benzinskoj u Prečkom, TV 130cm, dovoljno je velik da stane veći broj ljudi. pitanja, prijedlozi?
Raptor6767 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ovisno o ekipi, ja sam u principu za. Bar neću zaspat za vrijeme utrke. A i u kvartu mi je.
killercivic Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 ako ima krevet za zaspat može, od te formule mi se uvjek spava
vjeko Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 i to je moguce samo naravno zanimaju me misljenja da vidimo jel se isplati kretat u to... sad nam je mozda malo knap za ovaj vikend al za sljedeci bi se moglo malo izreklamirat i privuc ljude...
J.J Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 i to je moguce samo naravno zanimaju me misljenja da vidimo jel se isplati kretat u to... sad nam je mozda malo knap za ovaj vikend al za sljedeci bi se moglo malo izreklamirat i privuc ljude... Štima ...meni iskreno fali mjesto za koje znam da mogu ići pogledati to tam sa ekipom, da se može pušiti, popiti kava itd. Još da je kao neki lounge složeno bi bilo mrak ... Svojevremeno je hit bio ak se sjećaš u Kezlu Kava+1dcl soka i krafna 10kn i to je masovno išlo fakat...
Laki_zg Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Jura, okani se krafni! Ovo mi se svidja, blizu mi je a i neda mi se solo formulu gledat kad zna biti dosadno za poludit...
Ciki Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Svojevremeno je hit bio ak se sjećaš u Kezlu Kava+1dcl soka i krafna 10kn i to je masovno išlo fakat... Daj me nemoj jebat hahaha, kakav car, nisi normalan jj! :lol: :lol: Kava+ 1dcl sok+piva+cavapi+luk+lepinja+desert za 30kn :lol:
J.J Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Daj me nemoj jebat hahaha, kakav car, nisi normalan jj! :lol: :lol: Kava+ 1dcl sok+piva+cavapi+luk+lepinja+desert za 30kn :lol: To je bila akcija u birtiji. Nisam ju ja smislio , ali mu dajem samo primjer...čitaj jebem te nepismena...
Noci_jr Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Daj me nemoj jebat hahaha, kakav car, nisi normalan jj! :lol: :lol: Kava+ 1dcl sok+piva+cavapi+luk+lepinja+desert za 30kn :lol: e to bi bio poso =))) ja bi bio svaki dan majke mi
Bushido Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Bolje za tebe da nije tako.... i ovak i onak te ima too much
Noci_jr Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 šooooteeeey tamoooooo peeeeeco samo si ljubomorna.
Xman Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Formula mi uopce nije sport za grupno gledanje, radje sam doma i uzivam solo Plus ovaj dio s pusenjem je big no no Cak i da se djele krafne, ja bi svoju dao J.Ju, bolje da on bude fat nego ja
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now