Dinko Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Kako dobit ovo..vidim da ima neki dodatak.. ja imam Kärcher s dodatkom za šampon al nikad nije napravio ni malo pjene a šampon nestaje:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Kaercher je najgore smeće od tih svih miniwasha, barem ovi do 4000kn. Čudi mi de si uopće uspio i oprati par put auto, a da ti u međuvremenu nije krepao kompresor (kao meni na 3 modela i na kraju sam sve pobacao u smeće i perem auto u samoposlužnoj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 mislim da je ovo na slici aktivna pjena koje je drukčija od običnog šampona i da s običnim šampon nemožeš dobit ovo sa slike pa baš da imaš i neznam kakav nastavak za miniwash nek svig napiše Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Ta pjena nema veze sa miniwash-em nego sa šamponom. Postoje posebni šamponi koji rade takvu pjenu i zove se aktivna pjena. Ne znam da li se uopće takvi šamponi mogu nabaviti kod nas, ali vani ih ima hrpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Prvo trebaš tzv. FOAM GUN: i onda skombiniraš sa ovim (449,10kn/3,78L): Tipični omjeri razrjeđivanja su zastarjeli, kada ih uspoređujete sa ovim Meguiars Hyper wash šamponom za pranje. Korištenjem inovativnih tehnologija Meguiars je stvorio proizvod koji proizvodi bogate i stabilne pjene u nevjerojatnom razrjeđivanju u omjeru 400:1. Njegova biorazgradiva formula sigurno i učinkovito odstranjuje prljavštine i nečistoće sa svih površina. Pakiranje: 1 Gallon / 3.78L (koncentrat 400:1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 Kaercher je najgore smeće od tih svih miniwasha, barem ovi do 4000kn. Čudi mi de si uopće uspio i oprati par put auto, a da ti u međuvremenu nije krepao kompresor (kao meni na 3 modela i na kraju sam sve pobacao u smeće i perem auto u samoposlužnoj) daj nemoj me plašit..šta ja znam meni radi ok imam neku verziju 4xxxx nešto prao sam i beton u dvorišti i svašta radi super.. thx nisam znao da je ovo aktivna pjena..,inače našo sam ovaj dodatak http://www.ebay.de/itm/Karcher-Schaum-Pflegeduse-0-6-l-/170827047200?pt=DE_Haus_Garten_Heimwerker_Hochdruckreiniger&hash=item27c615e120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 daj nemoj me plašit..šta ja znam meni radi ok imam neku verziju 4xxxx nešto prao sam i beton u dvorišti i svašta radi super.. thx nisam znao da je ovo aktivna pjena..,inače našo sam ovaj dodatak http://www.ebay.de/itm/Karcher-Schaum-Pflegeduse-0-6-l-/170827047200?pt=DE_Haus_Garten_Heimwerker_Hochdruckreiniger&hash=item27c615e120 Meni su na sva 3 modela krepali plastični kompresori u roku od pola godine (a pazio sam da ispustim pritisak nakon korištenja). Imao sam onaj za 800kn i onaj za 2600kn. Ti imaš vjerojatno model sa metalnim kompresorom i ti su ok, ovi sa plastičnim, tzv. hobi kompresori su smeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 da to sam čuo za te plastične kompresore da se oče sjebat..,vjerovatno je kod mene metalni jel znao je dosta dogu radit u komadu i ništa mu nije..samo kažem nema pjene ni za tange oprat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 Prvo trebaš tzv. FOAM GUN: i onda skombiniraš sa ovim (449,10kn/3,78L): probat ču onda taj recept:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 isss pa to je šta 110kn + po litri za šampon :lol: ARO univerzalni prašak u metrou za 7kn/litra radi savršeno već godinama kod mene na svim autima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 isss pa to je šta 110kn + po litri za šampon :lol:ARO univerzalni prašak u metrou za 7kn/litra radi savršeno već godinama kod mene na svim autima Čitaj sve: 3.78L (koncentrat 400:1) 400 x 3,78 = 1512L 449,10kn/1512L = 0,30kn/L. Vidiš kak si retardiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 na mobu sam pa preletim skrolajuci no i dalje can't beat ARO universal :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Na tom omjeru koncentrata/vode ne mozes dobiti jako gustu i postojanu pjenu koja se "drži" na autu neko vrijeme...ali i ako "pojacas" omjer opet taj Meguiars ispada dosta ekonomičan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 imaš takav gun i za kompresor, ja sam ga koristio kao bacač plamena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 imaš takav gun i za kompresor, ja sam ga koristio kao bacač plamena :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Na tom omjeru koncentrata/vode ne mozes dobiti jako gustu i postojanu pjenu koja se "drži" na autu neko vrijeme...ali i ako "pojacas" omjer opet taj Meguiars ispada dosta ekonomičan... Slažem se, neka je i 250:1, to ti je onda 0,47kn/l tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Meni su na sva 3 modela krepali plastični kompresori u roku od pola godine (a pazio sam da ispustim pritisak nakon korištenja). Imao sam onaj za 800kn i onaj za 2600kn. Ti imaš vjerojatno model sa metalnim kompresorom i ti su ok, ovi sa plastičnim, tzv. hobi kompresori su smeće. Ja imam već nekoliko godina Kercherov onaj najjeftinij model za 400 kn. Radi ko metak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Ja imam već nekoliko godina Kercherov onaj najjeftinij model za 400 kn. Radi ko metak. isto rade super ,onaj iz kao "bolje serije" krepo nakon mjesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Čitaj sve: 400 x 3,78 = 1512L 449,10kn/1512L = 0,30kn/L. Vidiš kak si retardiran. a voda je đabe? =) (da znam da je kubik vode 18kn_) branim chargera... sigurno sam se razbolio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Treba ti nastavak za mini wash tj Foam lance ,kod nas ga nema nažalost za kupit a i vani nije baš jeftin 50-60 funti Također treba ti i odgovarajuči šampon,u ovom slučaju ti mogu preporučiti Hyper šampon koji i je namjenjen za to Svi ovi jeftini nastavci koje možete kupiti kod nas nažalost ne daju pravu pjenu tj Snow foam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 a voda je đabe? =) (da znam da je kubik vode 18kn_) branim chargera... sigurno sam se razbolio A ovi šamponi drugi se ne miješaju sa vodom? Uračunajući i cijenu vode, vjerujem da je ovaj hyper wash i dalje isplativiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 youtube je vas prijatelj http://www.youtube.com/watch?v=xQsFMj7IX_s&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 aj onda tko ima iskustva ili možda radi s miniwashevima, neka preporuči neko budget jeftino rješenje, a da opet ne krepa nakon 2 mjeseca. treba mi isključivo za pranje auta, sa običnim mlazom iz crijeva je preslabo i prevelika potrošnja vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 ako mogu preporucit einhell plavi na kotacima cca 600 kn kosta,garancija 2 godine nije star, ima godinu dana ali sam u komadu prao kocke po dvoristu u trajanju cijelog poslijepodneva bez gasenja...dvoriste smrdilo po plastici kolko se zagrio ali nije riknuo. Tako da mu pranje auta nikakav problem ne bi trebalo predstavljati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 ako mogu preporucit einhell plavi na kotacima cca 600 kn kosta,garancija 2 godine nije star, ima godinu dana ali sam u komadu prao kocke po dvoristu u trajanju cijelog poslijepodneva bez gasenja...dvoriste smrdilo po plastici kolko se zagrio ali nije riknuo. Tako da mu pranje auta nikakav problem ne bi trebalo predstavljati. Gdje ga ima za kupiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now