kix Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Radi se o audi-u a4 b6 1.9tdi 96kw, 2002.g., oznaka motora AWX...počelo se dešavat prije otprilike 2-3 tjedna da neće upalit iz prve neovisno topao/hladan.... duže vergla i upali nakon nekoliko sekundi. U leru i vožnji se ponaša sasvim normalno, nema nikakvih čudnih zvukova, trešnje ili divljanja kazaljki. U autu ne svijetle nikakve lampice. Zvao sam mehaničara i kaže da ga treba spojit na dijagnostiku, otići ću iza 12 kod njega.... zanima me jel netko imao sličan problem? frend na golfu 5 1.9tdi 77kw ima isti problem i dao je već 4000kn na razno razne dijelove a problem je i dalje ostao Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Gumice na injektorima, pumpa u rezervoaru, konektori na diznama, nepovratni ventil na transfer pumpi ili sama pumpa. Ima jos toga. Prvo dijagnostika pa cete biti pametniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 (edited) anlaser??? pumpa u rezervaru????? može biti svašta..... EDIT: miki me preduhitrio ugl. neki dan isti simptomi na A3 s takvim motorom i bila je pumpa u rezervaru.... Edited June 5, 2012 by GT Boca Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 (edited) Ok... iza 12 idem na dijagnostiku, samo se bojim da neće bit isto kao i kod frenda, na dijagnostici ništa i onda samo nagađenje... Koliko košta pumpa? Možda je čak i problem u njoj pošto mi se neda na benzinsku pa je često na mrtvoj rezervi ...ak to ima kakve veye. Edited June 5, 2012 by kix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Te pumpe u rezervoaru su dost povoljne, ispod 500kn u svakom slučaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Ok...budemo vidjeli ...btw. nisam znal da delaš s Danijelom Krznarom... mi smo skup išli u srednju Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 ja sam imao slican problem, promjenio akumulator i od onda pali kao mina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Danas sam ga probao upalit, upalio je iz prve, ugasim ga i upalim ponovno i sve ok, idem ga opet palit i vergla par sekundi i upali... ugasim ga i opet vergla par sekundi i upali... Akomulatoru će bit u 10-om mjesecu 2 g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Ok...budemo vidjeli ...btw. nisam znal da delaš s Danijelom Krznarom... mi smo skup išli u srednju Je, samo nismo na istoj lokaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Pričao mi je kak njegov kolega s audi-em s3 vozi street race, nije mi dugo trebalo da zaključem da je riječ o tebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Pričao mi je kak njegov kolega s audi-em s3 vozi street race, nije mi dugo trebalo da zaključem da je riječ o tebi :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Dijagnostika ne pokazuje nista...sad vjerojatno slijedi metoda eliminacije cega sam se i bojao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 ma bitno da upali...a sve ostalo su nijanse tj. sekunde :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 Sad sam pričao s jednim mehaničarem kaj servisira vw, seat, škodu i audi... kaže da je problem u anlaseru...da ga bi kao trebalo servisirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Servisiranje anlasera obicno pomaze kod teškog paljenja kad je topao... barem kolko ja znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Sad sam pričao s jednim mehaničarem kaj servisira vw, seat, škodu i audi... kaže da je problem u anlaseru...da ga bi kao trebalo servisirati moguće stari je imo do prije par dana sličan problem na megane-u dci nakon reparacije puno brže zavergla i odmah upali Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Servisiranje anlasera obicno pomaze kod teškog paljenja kad je topao... barem kolko ja znam... upravo tako, mislim mozda i je ali da je alnaser onda bi hladan uvijek verglao ili topal a ne ovako nekad dobro nekad lose i to je mana na golf 5 2004 2005 , kod novijih su rijesili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Dugo verglanje može razjebat zamašnjak... Najvjerovatnije je alnaser Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 Bum ga dao servisirat...evo danas cijeli dan pali bez ikakvog problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 13, 2012 Author Share Posted June 13, 2012 ja sam imao slican problem, promjenio akumulator i od onda pali kao mina... Izgleda da je i kod mene problem u akumulatoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 19, 2012 Author Share Posted June 19, 2012 Ipak nije akumulator...2-3 dana je palio normalno i onda je opet počeo zezat. Dao sam anlaser reparirat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now