Coupe VD Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Kome poslati Bosch VP44 pumpu na ispitivanje/popravak...a da daje nekakvo jamstvo ili bar da stoji iza svog posla...?? Cifre nisu male...pa mi se ne daje 300-400 eura a da mi nakon 5-10 tisuća km opet bude isto a da mi se meštar ne javlja na mob itd. Naime...auto se tu i tamo ugasi u vožnji...nema pravila, lagana vožnja, brža vožnja, grad...samo se ugasi...izvadiš ključ, ponovo okreneš i pali-vozi dalje ko da ništa nije bilo.
Mexx Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 stari radi bosch pumpe,al za vp44 nema stroj jer su poprilicno rijetke. mogu ti dat njegov broj pa se posavjetuj kome je dati..
KIMI_1.8T Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 VP44 rade Purić, Balog i Gradečki (iza Vrbovca prema Bjelovaru - Gradečki Pavlovec - cesta prema Sv.Ivan Žabno)) i za Gradečkog preporuke jer radi kvalitetno i po najnizim cijenama.
J.J Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Damir iz Purića...cijena smijeh naspram ostalih genijalaca i daje garanciju
Mexx Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 s puricima suradujemo i svaka preporuka za njih,al se svakako javi mome ministru mozda ima koju ispravnu ,natalozia ih je rezerve jedno vrime...
Coupe VD Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 s puricima suradujemo i svaka preporuka za njih,al se svakako javi mome ministru mozda ima koju ispravnu ,natalozia ih je rezerve jedno vrime... ...naravno, sutra je "prvidan" pa ću zvrcnit... ...btw. fala svima na savjetima/preporukama...novi sam u GM/Opel svijetu (krenulo me odmah...) a pogotovo sam na "vi" s dizelima...ko pita - ne skita.
MKmarino Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) stari radi bosch pumpe,al za vp44 nema stroj jer su poprilicno rijetke.mogu ti dat njegov broj pa se posavjetuj kome je dati.. Jel moze reparirat pumpu od mercedesa 220 dizela. To je inace ona glupa lucas. Edited June 17, 2012 by MKmarino
Mexx Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Jel moze reparirat pumpu od mercedesa 220 dizela. To je inace ona glupa lucas. može,javi se na pm pretpostavljam da je pustila anftu na struji,promasaj ogroman mercedesa sta su stavili tu pumpu..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now