Jump to content

Recommended Posts

Posted

nakon zamjene hladnjaka klime (novi) i punjenja sistema klima jednostavno više ne hladi kao što je hladila do prije godinu dana kada je zadnji put napunjen sistem a bio je probušen hladnjak.. prije toga je punio chipani i radilo je godinu dana dok nije iscurilo radi kilera, al dok je radila, radila je jebeno.. sad na 4 nekaj napuhava, a prije mi je na 2 znalo zima bit.. :D

veli mi majstor da može stavit 50-100g plina više, ali da ga je strah da ne prsne negdje na vodovima jer se radi o starijem autu pa se sad interesiram postoji li nešto na što bi trebalo obratit pozornost prije nego odem reklamirat posao za dan-dva..

uzeo sam u obzir i da je pakleno vruće, ali ni prošle godine nije bilo nešto bolje..

i kolika mora/bi trebala biti temperatura na samom izlazu iz cijevi u kabini?

Posted

to ti ovak izgleda i kod mene na premacyju je desno od hladnjaka kad gledaš od naprijed. vjerojatno je i tebi tam. uz to preporučam i zamjenu ventila kroz koje se puni jer hoće puštat ak su stari. venitli su ti po 20 kn, tj iglice za njih, a ovo je cca 250 ak se dobro sjećam.

http://www.ebay.at/itm/KLIMA-TROCKNER-KLIMATROCKNER-FILTER-KLIMAANLAGE-MAZDA-/390432175073?pt=DE_Autoteile&hash=item5ae79233e1

nabavio kod ovih

http://www.silco.si/silcoAirConditioning/web.jsp#ajaxUuid%3DZuiEnIILT1GVKJ5FP6ua8g%26method%3DgetAjaxHtml%26lang%3Dcro%23bodycontent

Posted

fala Medic, nabavio sam ovaj isparivač, novi NRF, posrkao plin pa kad ga sutra montiram i vratim plin ću vidjet kaj je, a kaj nije.. :)

jutros sam izmjerio 9,7 a tokom dana neće ispod 13 stupnjeva.. :doh:

Posted

Ja sam mjerio na mx5, kad stavim na unutar kabine da struji i uspije doc do 6.6c, sto je ok, cisto da imas za usporedbu.

Posted

Ajd sad reci koja je na kraju konačna cifra, di si to riješio i ostale stvari...

jer moja klima nije punjena od kad je auto kod mene (vise od 4g.) a sumnjam da je i prije, hladi ona...ali mislim da bi mogla i bolje! Pa da se znam pripremit tj stavit i to na 2 do listu! :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...