killuminati Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 nakon zamjene hladnjaka klime (novi) i punjenja sistema klima jednostavno više ne hladi kao što je hladila do prije godinu dana kada je zadnji put napunjen sistem a bio je probušen hladnjak.. prije toga je punio chipani i radilo je godinu dana dok nije iscurilo radi kilera, al dok je radila, radila je jebeno.. sad na 4 nekaj napuhava, a prije mi je na 2 znalo zima bit.. veli mi majstor da može stavit 50-100g plina više, ali da ga je strah da ne prsne negdje na vodovima jer se radi o starijem autu pa se sad interesiram postoji li nešto na što bi trebalo obratit pozornost prije nego odem reklamirat posao za dan-dva.. uzeo sam u obzir i da je pakleno vruće, ali ni prošle godine nije bilo nešto bolje.. i kolika mora/bi trebala biti temperatura na samom izlazu iz cijevi u kabini?
Medic Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jesi promijenio usput i onaj isušivač ili kak se već zove...? Ja jesam i preporodio se.
P.I.M.P. Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Filter klime zna poprilično sje*** stvari, ako nisi promijeni njega pa vidi hoće li biti bolje....
killuminati Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 nema filter kabine/klime.. Medic, di, kaj, kolko? uspio sam izmjerit minimalno 11,5 stupnjeva, s istim mjeračem jučer u novoj fabiji 6 stupnjeva..
GOC 323 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ako se dobro sjećam, gox je rekao da bi temperatura trebala bit 5 stupnjeva.
Medic Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 to ti ovak izgleda i kod mene na premacyju je desno od hladnjaka kad gledaš od naprijed. vjerojatno je i tebi tam. uz to preporučam i zamjenu ventila kroz koje se puni jer hoće puštat ak su stari. venitli su ti po 20 kn, tj iglice za njih, a ovo je cca 250 ak se dobro sjećam. http://www.ebay.at/itm/KLIMA-TROCKNER-KLIMATROCKNER-FILTER-KLIMAANLAGE-MAZDA-/390432175073?pt=DE_Autoteile&hash=item5ae79233e1 nabavio kod ovih http://www.silco.si/silcoAirConditioning/web.jsp#ajaxUuid%3DZuiEnIILT1GVKJ5FP6ua8g%26method%3DgetAjaxHtml%26lang%3Dcro%23bodycontent
killuminati Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 fala Medic, nabavio sam ovaj isparivač, novi NRF, posrkao plin pa kad ga sutra montiram i vratim plin ću vidjet kaj je, a kaj nije.. jutros sam izmjerio 9,7 a tokom dana neće ispod 13 stupnjeva.. :doh:
frx1 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ja sam mjerio na mx5, kad stavim na unutar kabine da struji i uspije doc do 6.6c, sto je ok, cisto da imas za usporedbu.
Hrdzo Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ajd sad reci koja je na kraju konačna cifra, di si to riješio i ostale stvari... jer moja klima nije punjena od kad je auto kod mene (vise od 4g.) a sumnjam da je i prije, hladi ona...ali mislim da bi mogla i bolje! Pa da se znam pripremit tj stavit i to na 2 do listu!
killuminati Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 evo tu sam radio, dečki su za preporuku.. http://www.myhraweb.com/showthread.php?37166-N-Usluga-punjenja-i-servisiranja-auto-klima ostalo na PM..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now