Ciki Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 gotovo I to jedno VELIKO gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 ha? ??????? Prodano 24, ali ima još! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Ne...to nije Focal. Da je...nosio bi taj naziv. Slično kao i kod naprimjer AP gewindi koje su kao ono "pod KW-om" pa je to ekipi odmah super. Možda su dobre...ali nisu KW... točno to ...imao AP i KW i nisu to iste gewinde............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 pa dobro dampirana vrata bi mogla dobit gotovo isti efekt nebi..... panel koji je zatvoreni je sasvim druga dimenzija od dampiranih vrata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 VILA - za alfu ti MORAJU ici PLITKI zvucnici inace ne budes mogao spostit prozor!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Vila - imam ti ja doma DLS sisteme... bili su u njoj vec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 ionako nisan uspija uplatit ove šalji to jebo se ti,triba mi mrvicu dobrog zvuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Tu su zvučnici stavljeni u zatvoreni panel. Zato imaju tolko basa. Da se ne bi poslije čudili. nije zatvoreni panel, pogledaj na 0.48 videa Sta se dampiranja tice, ako zelite izvuci bar optimum od bilo kojih zvucnika, dampiranje je obavezno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 meni su stigli, jebeno izgledaju, i imaju jebene okvire, steta kaj moram to napravit stealth u golfa iza originalnih mrezica I da..stavili su na kutiju narancastu nalju na kojoj pise "MADE BY FOCAL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 stigli i meni, ugradio sam samo basove jer jos neznam di cu s visokotoncima, osjetno poboljsanje zvuka naspram tvornickoj 16ici. Vidjet cemo kad podesim to jos. Zasad zadovoljan, zvucnici su pristojne kilaze, i nemaju plehast zvuk ko sony a to je najbitnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 meni su stigli, jebeno izgledaju, i imaju jebene okvire, steta kaj moram to napravit stealth u golfa iza originalnih mrezica I da..stavili su na kutiju narancastu nalju na kojoj pise "MADE BY FOCAL" aj spajaj to i javi kakav je zvuk u odnosu na serijalu, ne znam jel još traje akcija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 a ja to moram uskladit s pojacalima jos i provuc instalaciju, trebam uhvatit vremena. Idu na 880w 4 kanalca (2kanala za RF, 2 za ove), valjda im nece bit 2much... ili bolje da ih spojim na serijsku instalaciju direktno na HU? Koje je bolja ideja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Uvijek na posebno pojačalo...ako se već ima. A šta se snage pojačala tiče, pa imaš hvalaBogu kontrolu gaina odnosno atenuator...šta bi bilo previše...držiš ih na optimali, ako imaš pojačalo od kilovata ne moraš ga stalno tjerati full. Isto ko i papučica gasa na autu od 400ks...stiskaš koliko trebaš i nema frke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Zvučnike u 99% slučajeva spali preslabo pojačalo. Samo ti to fino spoji na pravi amp, kada ga već imaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 (edited) ja sam nekad davno dok sam bil malo ima spojene helix blue sisteme(enty level) na renegade 1800 dvokanalac, kaj je prilično mrcinsko pojačalo, to je jebeno sviralo treba im staviti rejtanu snagu x5 na ulaz i da vidiš svirke(rms naravno, ne pmpo, max itd) http://www.ronis.hr/2-kanalna-pojacala/70/pojacalo-renegade-ren1800/REN1800/ Edited September 13, 2012 by woo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Tako je... al bojim se da misek prica o max snagi, hocu rec da ima mozda 4x100rms-a, ako i toliko... ako grijesim nek me ispravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 ček, jel onda uopće ima smisla spajati na HU direktno ? ciki - na onaj radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Moze bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 ma znam da može, samo oće to svirat ikako :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 oće, 20% od onog kak može. zvučnici na hu sviraju ok. na setupu navedenom par postova iznad kick je bil strašan i sve ostalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 oce zasto ne,ako imas solidan radio. Imam ja trenutno Hertz HSK (koji su inace dosta zahtjevni i neosjetljivi zvucnici) spojene direkt na alpine multimediju,i to svira svjetlosnim miljama bolje od Alfinih original zvucnika (koji su ostali u zadnjim vratima,pa se lako direkt usporede). Normalno da ces sa solidnim pojacalom dobiti jos veci kvalitativni odmak,a i glasnocu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 oće, 20% od onog kak može.zvučnici na hu sviraju ok. na setupu navedenom par postova iznad kick je bil strašan i sve ostalo... Nisi cuo bas puno zvucnika vidim? Svirati ce i vise od 20% lol. To su zvučnici od 60wrmsa i 92db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Tako je... al bojim se da misek prica o max snagi, hocu rec da ima mozda 4x100rms-a, ako i toliko... ako grijesim nek me ispravi da, 4 kanala/ 100w rms po kanalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 više nego si ti možeš zamisliti, iako radiš u dučanu s time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Eh woo... Pusti ljude da sljusaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now